• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hariç Tüm Dünya Hamile!

artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Aslında onlar için kolay bize zor cnm sabret inş bizim de olur

8 yillik evliyim esim azosperm cocugumuzun olmasi bir mucize tup bebekle bile olmadi
Yani yanliz degilsin :)

2 yildir da ben istiyorum olmadi. Agir sozler duymaya basladim uzuluyorum ama elden gelen bir sey yok dua etmekten baska. Hamile kadinlara mucizeyi basarmis gozuyle bakiyorum.

Hepimjzin olucak kızlar üzülmeyin Allah buyuk. .
Bende istiyorum 3 senedir vardır bi zamanı diyorum. .

Cümlemize nasip olur insallahh

Yalniz degilmisim demek ki cok tesekkur ederim :) allah bagislasin miniklerinizi. Allah isteyen herkese saglikli mutlu bebisler versin insallah
Tabi yalnız değilsin emin ol çok anne var ama türk kadınları analığı çok kutsal gördükleri için asla hislerini dile getirmiyorlar konu sahibi belli çok hassas ancak çocuk oluncada ayrı bir süreç başlıyor ben kızımdan sonra asla bor daha doğur diyenin nerdeyse ağzını yırtıyordum ki kizim çok zorlu bir çocuk koç burcu ele avuca sığmıyor ama bir anda minigim geldi mucize bir çocuk desem abartmış olmam ama çok şükür büyüyorlar her ne kadar bizi yaslandirsalar da bir gün tekrar eski düzene donucen sende hayal et gerçek olsun umut fakirin ekmeği ne de olsa:halay:

Arkadaslar elimizde olan bir sey gibi dusunmemeliyiz. İnsanoglu ne kadar yapmasi gerekeni yapsa da bu is "cocuk yapmak" klişesi kadar basit degil. Allahu teala 1 can yaratiyor. Bu bizim inisiyatifimizde degil. Bakis açisini tam oturtmak lazim bence.
Bir de kimse kendini kiyaslamamali cunku sokakta gordugunuz hamilenin kac yilda hamile kaldigini bilemeyiz. Artik yedigimiz ictigimiz belli degil. Toplumda yuksek oranda var bu sorun. Eski topraklar gibi degiliz.
Bir de bence artik hamileler de korkuyor bu denli imrenilerek bakilmaktan... İnsani tedirgin eder yani.

Hepimjzin olucak kızlar üzülmeyin Allah buyuk. .
Bende istiyorum 3 senedir vardır bi zamanı diyorum. .

Cümlemize nasip olur insallahh
Sen hic hamile kaldin mi canim?
Benim de iki seneyi gecmeye basladi olmuyor. Biri bebek dese bile gozlerim doluyor. Kendi kendime dusunsem de gozlerim doluyor.

aynen öyle cnm olağanüstü bi durum gbi geliyor ve bu duyguyu tadamayacağım gibi hissediyorum bi yerlerde hata yapmış ve cezalandrılmış gibi hissediyorum garip bir durum:KK43: asla isyan etmiyorum tabi
Yok öyle düşünme lütfen asla ceza değil anne olanlarda Allahın bir lütfu değil yani kimisi bakıyo kimisi sürekli şikayet ediyo yada çocuğu perişan ediyo orda burda herkeste kıymet bilmiyo emin ol öyle bilinçli değil her doğuran inşallah tez vakitte kucağın dolar sende anne olursun pes etmek yok bol bol dua inşallah olucak

Çocukları severim, aram iyidir.. Kendiliğinden anne diyen bile olmuştur.. Ancak Nisan ayında kürtaj oldum, sonrası yazdı.. Her yerde hamileler, çocuklar.. Sanki tüm çocuklar yüzüme bakıyorlardı.. Gerçekten bu kadar çok muydu bu sayı?
Acı çekiyoruz kendi kendimize..

Bizleri yaratan Rabbim, elbet yolumuzu da çok güzel çizdi..

Sadece 'Her nasip kendi vaktine esir'.. Üzülme.. Sopa ile kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozunu almakmış.. Verdiği de vermediği de imtihan.. Allah tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin inşallah..

Bende varım kızlar 4 yıl bitti
Bir negatif tüp denemem var
Zamanı var..sabır ve dua ile olacak inşaallah

Gecen ay bebegimi kaybettim.hamileligimi de kimseye duyurmamistim kaybettigimi de. Gecen annemlerin bi komsusu senden sonra evlenen x de dogurdu bak senden de artik bekliyoruz dedi. Sonra da allah her isteyene vermiyo iste ama dua etmk lazim umut kesilmez vs dedi. Eminim benim cocugumun olmadigina dair soylentiler cikarmislardir...ilk denememizde oldu ama kaybettim diyecek halim yoktu ya...cok canim yandi ama.

Allah'a inancım tam Elhamdülillah.Uzun Zaman çalıştığım uzmanlık sınavımı kazandığımı öğrendiğim vakit komşum yakın arkadaşlarım,sen hamile olsan eşin daha çok sevinirdi ama olsun gezdiğiniz yeter artık işe başlamadan çocuk yapın yeter artık gibi sözler söylediler çok üzüldüm çünkü olmuyordu biliyorlar da ve sınav sonucunu ögrendim Agladım Agladım üzüntüme dua ettim namazımı kıldım isyan etmicem razıyım herşeye diye 3 gün sonra da hamile olduğumu ögrendim şükürler olsun.Kulakları tıkayıp bildiğimizden,dogru yoldan şaşmamamız lazım.Vakti var sadece :)
Aaaa super çok sevindim sizin adınıza rabbim anali babalı buyutmenizi nasip etsin inşallah hepimizin evlatları güzel günler görsün insallah

Kizkardesimde haric herkes hamile
Artik bende disarida garip tum hamileleri fark edip dua ediyorum basta bacima ve tum istiyenlere

Allah hayirlsiiyla nasip etsin benimde olmadı 3 yil ikimizde sorun olmamasına rağmen artık hamile yada doğurmuşlari görünce kıskanıyordum eşim bana kızıyordu niye kendini üzüyorsun diye erkeler pek üzülmez yada belli etmezler şimdi hamileyim çok şükür ama son aylar artık kafama takmıyordum amaaan hayirlsii değilse hiç olmasın dediğim ay hamile kaldım psikoloji çok önemli kendine sürekli morel ver

Rabbim bi an evvel nasip etsin insallah san dua edecegim. Sende bana dua et kardesim agzimdan bi lokma birsey girsin artik. Allahim gordugun adetini son adetin yapsın eli ayagi düzgün hayirli bi evlat versin. Hayirli soydan hayirli huyda bir evlat versin
aminn inşallah bugün adetim başladı ağzından bal damlıyor allahım bana da nasip etsin ben de sana dua edicem mide bulantın var sanırım:(allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keşke bizim de olsa da mide bulantısı çeksek inan herşeye razıyım

Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Biz aynı işyerinde aynı dönemde 4 kişi hamile kaldık. Bugün 3 tanesi izinlerini ayarlamam için bebekleriyle geldiler. İçlerinden bebeğine kavuşamayan bir ben varım. Hüznünü saklayıp mutlu görünmeye devam ediyorsun. Şimdi Allah devamını nasip ederse 2.tüp denemesiyle tekrar hamileyim. Ama günler nasıl geçiyor bir ben bilirim. Rabbim herkesi hayırlısıyla dileğine kavuştursun.
allah sağlıkla kavuştursunilk tüp bebeğiniz tuttu ama kaybettiniz sanırım doğru mu anladım

Back
X