- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi goncammm48
neredeyse cocugu olanlara tu kaka yapilacak hale gelmis konu.Hayır sanane dimi sanki çocuğu olan herkesin başı göğe erdi de sen beni sıkıştırıp duruyorsun sana sanki gökten düştü evlat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neredeyse cocugu olanlara tu kaka yapilacak hale gelmis konu.Hayır sanane dimi sanki çocuğu olan herkesin başı göğe erdi de sen beni sıkıştırıp duruyorsun sana sanki gökten düştü evlat
Yooo onla alakası yok niye öyle olsun ki hem bana evladından şikayet edip hemde beceremiyorsun sen diyene böyle denir işte ne diyebilirim başkaneredeyse cocugu olanlara tu kaka yapilacak hale gelmis konu.
Aslında onlar için kolay bize zor cnm sabret inş bizim de olurartık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Tabi yalnız değilsin emin ol çok anne var ama türk kadınları analığı çok kutsal gördükleri için asla hislerini dile getirmiyorlar konu sahibi belli çok hassas ancak çocuk oluncada ayrı bir süreç başlıyor ben kızımdan sonra asla bor daha doğur diyenin nerdeyse ağzını yırtıyordum ki kizim çok zorlu bir çocuk koç burcu ele avuca sığmıyor ama bir anda minigim geldi mucize bir çocuk desem abartmış olmam ama çok şükür büyüyorlar her ne kadar bizi yaslandirsalar da bir gün tekrar eski düzene donucen sende hayal et gerçek olsun umut fakirin ekmeği ne de olsaYalniz degilmisim demek ki cok tesekkur ederim :) allah bagislasin miniklerinizi. Allah isteyen herkese saglikli mutlu bebisler versin insallah
Sen hic hamile kaldin mi canim?Hepimjzin olucak kızlar üzülmeyin Allah buyuk. .
Bende istiyorum 3 senedir vardır bi zamanı diyorum. .
Cümlemize nasip olur insallahh
Yok öyle düşünme lütfen asla ceza değil anne olanlarda Allahın bir lütfu değil yani kimisi bakıyo kimisi sürekli şikayet ediyo yada çocuğu perişan ediyo orda burda herkeste kıymet bilmiyo emin ol öyle bilinçli değil her doğuran inşallah tez vakitte kucağın dolar sende anne olursun pes etmek yok bol bol dua inşallah olucakaynen öyle cnm olağanüstü bi durum gbi geliyor ve bu duyguyu tadamayacağım gibi hissediyorum bi yerlerde hata yapmış ve cezalandrılmış gibi hissediyorum garip bir durumasla isyan etmiyorum tabi
Aaaa super çok sevindim sizin adınıza rabbim anali babalı buyutmenizi nasip etsin inşallah hepimizin evlatları güzel günler görsün insallahAllah'a inancım tam Elhamdülillah.Uzun Zaman çalıştığım uzmanlık sınavımı kazandığımı öğrendiğim vakit komşum yakın arkadaşlarım,sen hamile olsan eşin daha çok sevinirdi ama olsun gezdiğiniz yeter artık işe başlamadan çocuk yapın yeter artık gibi sözler söylediler çok üzüldüm çünkü olmuyordu biliyorlar da ve sınav sonucunu ögrendim Agladım Agladım üzüntüme dua ettim namazımı kıldım isyan etmicem razıyım herşeye diye 3 gün sonra da hamile olduğumu ögrendim şükürler olsun.Kulakları tıkayıp bildiğimizden,dogru yoldan şaşmamamız lazım.Vakti var sadece :)
aminn inşallah bugün adetim başladı ağzından bal damlıyor allahım bana da nasip etsin ben de sana dua edicem mide bulantın var sanırımRabbim bi an evvel nasip etsin insallah san dua edecegim. Sende bana dua et kardesim agzimdan bi lokma birsey girsin artik. Allahim gordugun adetini son adetin yapsın eli ayagi düzgün hayirli bi evlat versin. Hayirli soydan hayirli huyda bir evlat versin
allah sağlıkla kavuştursunilk tüp bebeğiniz tuttu ama kaybettiniz sanırım doğru mu anladımRabbim herşeyin hayırlısını versin. Biz aynı işyerinde aynı dönemde 4 kişi hamile kaldık. Bugün 3 tanesi izinlerini ayarlamam için bebekleriyle geldiler. İçlerinden bebeğine kavuşamayan bir ben varım. Hüznünü saklayıp mutlu görünmeye devam ediyorsun. Şimdi Allah devamını nasip ederse 2.tüp denemesiyle tekrar hamileyim. Ama günler nasıl geçiyor bir ben bilirim. Rabbim herkesi hayırlısıyla dileğine kavuştursun.