• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hic aci cekmemisim ki..

Başınız sağolsun
Allah mekanını cennet etsin
Çok üzüldüm kalbim acıdı resmen size ayrı oğlunuza apayrı üzüldüm
Allah sizlere uzun ömürler versin
Allahım sabırlar varsin

Başınız sağolsun...
Allah size ve oğlunuza uzun ömürler versin inşallah...

basiniz sagolsun.. su an gercekten esimi kirdigim her an icin kendimden utaniyorum.. Allah sabir versin sizilere, ogluna da sana da dayanma gücü versin rabbim.. cok zor biseymis

ahhh içim yandı sanki..
Allah sabır versin senle yavruna.
Allah yardım etsin size.
şu dünya da neleri dert ediyoruz oysa kendimize .

Allah size ve çocuğunuza uzun sağlıklı ömürler versin. Allah sabır versin

Basiniz sagolsun.mekani cennet olur ins.Allah size ve yavrunuza guc versin.

Iste yalan dünyanın tek gerçeği ölüm .
Allah sabir versin.
Ölüm geride kalan için ibret alınacak bir derstir aslında. Çok üzülüp kahrolmak yerine ben gittiğimde orada elimde ne olacak in derdine düşmeli.

başınız sağolsun :(
allah geride kalanlarına sabır ve uzun ömürler versin.
acısı dinmiyor ama bir şekilde hayat devam ediyor, oğlunuza sıkı sıkı sarılın, ikinizin de en çok birbirinize ihtiyacınız var.

Basınız sagolsun toprağı bol olsun
4 yıldır kalp hastası oldugunu bilmiyo muydunuz? Belirti yok muydu hiç?

ahh cnm! çok üzüldüm çok. Rabbim eşinin yaşayamadığı ömrünü sana ve yavruna versin inş.
ne kadar akıllı bir kuzun varmış. o senin en güzel destekçin olacak. zamanla illa ki azalacak acın ama maalesef geçmez. babamdan biliyorum.
bak o sana çok muhtaç. dile de getiriyormuş yavrum. onun için artık önüne bak. eşine böyle desteğin olmaz hiç. en güzel desteğin bol bol dua olacaktır. Rabbim mekanını cennet etsin inş.

Hayır hiç bir belirtisi yoktu sabırsız ve öfkeliydi sadece kalp krizi geciriyormus ama sadece ven çok daraldım derdi kendi başına otururdu böyle bir kalp krizi olabilir miymiş ya gerçekten sabırlı yada Rabbim cektirmemis

Başınız sağolsun :( çok üzüldüm. Ama çocuğunuz için güçlü durmak zorundasınız..

Yazdıklarınız içimi yaktı.
Allahım dayanma gücünüzü arttırsın .
Evladınıza sımsıkı sarılın hayatta ayakta durmak zorundasınız.o sende gitme tamam mı dediği için....

Hayatta herşey bir imtihan.
Vaktini dolduran mekan değiştiriyor.
Hepimiz birgün herşeyi yarıda bırakıp gideceğiz .
Mekanı cennet olsun.
Oğlunuza sarılın ve onu üzmeyin annesi...
Size hep dua edeceğim.

Hayır hiç bir belirtisi yoktu sabırsız ve öfkeliydi sadece kalp krizi geciriyormus ama sadece ven çok daraldım derdi kendi başına otururdu böyle bir kalp krizi olabilir miymiş ya gerçekten sabırlı yada Rabbim cektirmemis
Dünya üzerinde nefesi bitmiş, bilse de bişey farketmezdi kendinize eziyet etmeyin.
Rabbim size güç ve sabır versin. O minicik yavrucak için artık ayakta durmak zorundasınız.
Mekanı cennet olsun ve inşallah güel bi düzen hayırlı kapılar nasip eder rabbim size. Çok üzüldüm :(

Basin sagolsun ogluna tutun.malesef olum diye bir gercek var elden bisey gelmez.

Allah rahmet eylesin cok aci ..
Iyi ki bir parcaniz varmis
Sıkı sıkı sarilin birbirinize :(

Back
X