• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hic aci cekmemisim ki..

Allah rahmet eylesin eşinize.
Size ve çocugunuza sabir ve dayanma gücü versin insallah.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..
Ölümü hepimiz tadacaz , bir az tez bir az gec..
Sen kendini toparla. Enerjini düne harcama. Allaha inanıyorsan zaten ebedi hayatda sevdiklerimize kavuşacağımızı bil. Madem vademiz daha dolmadı, demek yapmamız gerekenler var... Allah sana sabrı cemil versin.
Ölen bizim cisim bedenimiz, topraktan gelip toprağa giden. Ruhların diyarı başka. Ve ruh ebedidir. Ayrılıkar muvakkat, sabırla dünya hayatımız bitene kadar vazifelerimizi yapalım inşaallah...

Daha önceki konularimdan bilirsiniz beni. Herşey yoluna girdi.Şu son bir yılım rüya gibi geçti.Iş buldum eşimle yeni evli gibiydik çok harika anlaşıyorduk.Malesef 17 Eylül Pazar günü eşimi 30yaşında anı Kalp krizi Sonucu kaybettim. Bir saat önce konuşmuş tük akşam gelicem demişti.Duyduğum an ne oldu dünyam başıma yıkıldı ama dört yaşında bir oğlum var ayakta durmak zorundayım. Ne zormuş sanki beton bir binaya yaşlanmışım bina çökmüş ben düşmüşüm .sanki evim yıkılmış enkazin üzerinde oğlum ve ben varız kimse yok .içim yanıyor biri gün geçtikçe daha da harliyor ateşi .omuzlarım çok ağır bir dünya var sanki oturmuş omzuma. Bir günde insanın saçının yarısı giderim gitti gitsin saç gelirde benim eşim gitti kara toprağa. Sessizlikmis olum tabutu geldi çıt yok sanki bir anda kapanmış bir düğme ile offff. Ben acı cekmememisim ki .Çok sevdim onu çok hiç birseyine kırılmadım alınmadım sevgin azalmadı çünkü çok sevdim. Herşey harika giderken bi rüzgar onu aldı götürdü kaldım ben. Herkes kenara çekilip de ilk gece mutfakta balkona oturdum sabaha kadar yanımdaki boş sandalyeye baktım .Hele selasini duymak Allahım başın geçer bu içimdeki yangın .Es acisi çok zor çoook zor.Çocuk için ayakta kalıyorum ama bazen nefes alamıyorum içim tıka başa dolmuş gibi herkes yemek ye diyor ben en son onunla kahvaltı yaptım nasıl yiyebilirim ki. Bana dedi ki sen çok çalışıyorsun ben hafta sonu tatilim bende inşaata gideyim ne geçerse elime dedi hiç gocunmazdi kendi işi çok iyi olmasına değmemiş ben. Yapamam demezdi.orada kalp krizi geçirmiş. Meğer beş yıldır kalp hastasiymis kalp krizi geciriyormus dört aydır midesi kanıyormus midem yanıyor diyordu sadece. Bütün sınırı öfkesi kalbindenmis ben nasıl anlamadım o nasıl anlamadı offf.Dua edin ne olur eşime de bana da dört yaşındaki oğluma da. Oğluma sordum dün babamız nerde dedim uzaklara gitti dedi gelecekmiş dedim gelmeyecek resmine bakicaz ama sen gitme dedi öptü beni .Rabbim kolayligini veriyor mu ne el kadar çocuk deriz ama nasıl kavrayabiliyor.ya bana da bişey olursa o ne yapar yanında destek çok ama anne ve babasız kolay değil ki.offff offf geçmiyor içimin yangını

Allah çok ama çok sabır versin kendimi yerinize koyarak okudum.Siz güçlü olun Allah da size güç kuvvet versin oğlunuzu size sizi oğlunuza bağışlasın

Ne denir ki sözün bittiği yer. İçime oturdu yazdiklariniz. Allah yar ve yardimciniz olsun. Başınız sağolsun...

Başınız sagolsun.
Allah Sabır versin,
Şimdi deriz dünyada ölümden başkası yalan,
Yarın yine kapılırız yalan dünyanın telaşına..

Daha önceki konularimdan bilirsiniz beni. Herşey yoluna girdi.Şu son bir yılım rüya gibi geçti.Iş buldum eşimle yeni evli gibiydik çok harika anlaşıyorduk.Malesef 17 Eylül Pazar günü eşimi 30yaşında anı Kalp krizi Sonucu kaybettim. Bir saat önce konuşmuş tük akşam gelicem demişti.Duyduğum an ne oldu dünyam başıma yıkıldı ama dört yaşında bir oğlum var ayakta durmak zorundayım. Ne zormuş sanki beton bir binaya yaşlanmışım bina çökmüş ben düşmüşüm .sanki evim yıkılmış enkazin üzerinde oğlum ve ben varız kimse yok .içim yanıyor biri gün geçtikçe daha da harliyor ateşi .omuzlarım çok ağır bir dünya var sanki oturmuş omzuma. Bir günde insanın saçının yarısı giderim gitti gitsin saç gelirde benim eşim gitti kara toprağa. Sessizlikmis olum tabutu geldi çıt yok sanki bir anda kapanmış bir düğme ile offff. Ben acı cekmememisim ki .Çok sevdim onu çok hiç birseyine kırılmadım alınmadım sevgin azalmadı çünkü çok sevdim. Herşey harika giderken bi rüzgar onu aldı götürdü kaldım ben. Herkes kenara çekilip de ilk gece mutfakta balkona oturdum sabaha kadar yanımdaki boş sandalyeye baktım .Hele selasini duymak Allahım başın geçer bu içimdeki yangın .Es acisi çok zor çoook zor.Çocuk için ayakta kalıyorum ama bazen nefes alamıyorum içim tıka başa dolmuş gibi herkes yemek ye diyor ben en son onunla kahvaltı yaptım nasıl yiyebilirim ki. Bana dedi ki sen çok çalışıyorsun ben hafta sonu tatilim bende inşaata gideyim ne geçerse elime dedi hiç gocunmazdi kendi işi çok iyi olmasına değmemiş ben. Yapamam demezdi.orada kalp krizi geçirmiş. Meğer beş yıldır kalp hastasiymis kalp krizi geciriyormus dört aydır midesi kanıyormus midem yanıyor diyordu sadece. Bütün sınırı öfkesi kalbindenmis ben nasıl anlamadım o nasıl anlamadı offf.Dua edin ne olur eşime de bana da dört yaşındaki oğluma da. Oğluma sordum dün babamız nerde dedim uzaklara gitti dedi gelecekmiş dedim gelmeyecek resmine bakicaz ama sen gitme dedi öptü beni .Rabbim kolayligini veriyor mu ne el kadar çocuk deriz ama nasıl kavrayabiliyor.ya bana da bişey olursa o ne yapar yanında destek çok ama anne ve babasız kolay değil ki.offff offf geçmiyor içimin yangını
Lütfen ama lütfen benim hikaye mi okuyun...aynı yoldan geçtim ben...İnanın bu açı böyle kalmayacak

Allah sabrınizi artirsin.
Anne babasi hayattaysa onlarada bas sagligi dilerim.
ne bos seylerle ugrasiyoruz degil mi?
hersey bir anlik bir aslinda.
aldigimiz nefesi vermedigimizde bitecek kadar kisa hayat aslinda.
ne mutluki size guzel bir aile hayatiniz olmus.
esinizden ne guzel bahsetmissiniz.
size agir vicdani yukler birakmamis.
Rabbim sabrinizi artirsin.okudugundan itibaren yuregimin ustune bisey oturdu sanki kalkmiyor.evladiniza simsiki sarilin.
Allah sizi birbirinizden ayirmasin.

Bak bu bi süreç bi şekilde geçecek depresyona girip ağlayıp kendini yıpratarakta geçirwbilirsin yada her gün ona dua edip mutlu olduğunuz günleri süşün hep yanınızda sizi izlediğini düşün zaman bi şekilde geçiyor kendini yıpratmadan geçirmeye çalış ölüm neden insana verildi herşwye alışıyorsun malesef dua et inan iyi gelen tek şşey allaha sığınmak

Içim yandı. Hayattaki en büyük korkularimdan biridir. Ama hepimize çok yakın aslında. Bir dakika sonrasını bilemiyoruz. Allah sevdiklerimizle sinamasin. Sabırlar diliyorum

Gozleeim dola dola okudum .Empati dahi kuramadim .O kadar zor ki .Anlayamaz sizi kimse .Yureginiz cok yarali suan.Evladina saril ve vazgecme .Hayat kalanlarla devam ediyor sevdali kadin.Allah yar ve yardimcin olsun .Basin sagolsun

Nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilemedim
Rabbim size kat kat sabır versin dayanma gücü versin
Empati bile yapamadım
Ki biz eşimin işi dolayısıyla 11 yıldır ayrıyız 15 yıllık evliyiz 6 ayda bir 15 gün görüşebiliyoruz
Konunuzu okuyunca nasıl desem içim yandı
Ayrı ayrı geçiyor yıllarımız ve birden pat diye bitiyor işte ömür
Rabbim esirgesin
Evladınıza sarılın Allah'a sığının
Rabbim yardımcınız olsun

Başınız saolsun .. ne desek boş şu an ... çok acı .. rabbim cennetin de kavuştursun sizi inşş ... oğlunuzun da yolu açık Bahtı güzel olsun ..

Başın sağolsun. Rabbim sabırlar versin. Dert ettiğim şeyler için utandım kendimden bir taraftan gözlerim doldu sana. Benim de en büyük korkumdur yaşadığın ama rabbim sabrını da verir derler. İyi ki oğlun var. Onun sayesinde iyi olacaksın. Eşinden bir parça ve emanet o. Dua ediyorum senin için şu an.

Benim bile okurken gözümden yaşlar süzüldü :( çok üzüldüm çok...Amma velakin ne gelir elden.
Başınız sağolsun, eşinizin mekanı cennet olsun. Rabbim size büyük sabırlar versin inşallah.
Ne yapacaksın rabbim sevdi erken aldı yanına diyeceksin.
Evladına sarılacaksın. Onda yaşatacaksın eşini ve onun için güçlü olacaksın.
Sevgiylen kucakladım seni

Rabbim size çocuğunua uzun hayırlı ömür versin inşallah
Rabbim sabırlar versin
Allah eşinizin mekanını cennet eylesin

Ben sanırım şuan bittim :(rabbim sabır versin evet çok zor ama canm evlâdın için ayakta kalmalısın eşini düşün sizin üzgün olmanızı istermiydi onun için ayakta dur lutfen

Ne desek bos hic bir cumle sizin acınızi dindirmez.Rabbim rahmetiyle muamele etsin.Sabirlar diliyorum. Allah dayanma gucu versin sizi de evladiniza bagislasib

Back
X