ben hiç anne olamayacak sanirim

Çok gençsin daha yasın 22...!!!! Gez dolaş hayatinin tadini cikar. Bizde 2 senddir istiyoruz olmuyor bizdede sorun yok. Evliligimin ilk 1.senesi aglamakla geçti herseyden nem kapar olmustm bu sene hic aglamadim kafama takmiyorm şuphe tabiki oluyor.
Ama şöyle düsün birdaha evliligin 1.senesi olmicak 5 senesi hic olmicak sen yasamina mutluluguna kocanla hayatina devam et rutin iliskini yap allah isterse olur istemesse olmaz...!!!
Evliliginin tadini cikar cocugun elbet olacak ama olana kadar kendini yipratmaktansa kendine bak cocugun olunca yapamayacagn herseyi yap . Korunuyormuşşunuz gibi dusun kimseyle bebek muhabbeti acma regl tarihlerini hesaplama. Ve tedavine ara ver. 6 sene olsun ne olacak ? Yasin 22 ve bu yasa bu kadar şey cok fazla biraz dinlen huzur bul esine vakit ayir ona yogunlaş. Benden sana tavsiye bir evcil hayvan al kuş olabilir ya da kedi kopek birinin bakimini ustlen ona sevgi duy onla ilgilen. Iyi geliyor. Kafan dagilinca allah ol deyince bunami uzulmusum diceksin.
Bak benim halamin 10 sene olmadi simdi bir kizi var 10 ne acilar cekti ne cok agladi ne tedaviler ne kurtajlar.
Ama suan o 10 yili hatirlamiyor kiziyle ilgileniyor.
Tek sorun kocasini kendinden soguttu. Hemde cok fena o 10 senede cocuga kafa yormaktan esiyle hic ilgilenmedi hep cocuk cocuk cocuk. Şuan esi onla ayni yatakta bile yatmiyor ama o mutlu cunku cocugu var... cnku hayati cocuk olmuştu...
Yani kimse ilerde cocugu olmadigi sureyi nasil gecirdigini anlatmiyor cocugu olmusmu ona bakiyor. Lutfen icini ferah tut.
Dusunki evliliginin 8.senesinde cocugun olacak kendine bir yil belirle. O zamana kadarda rahat ol. Ben kendime bu yilin sonunda cocugum olacak dedim olurmu bilemem ama olmazsa 1 sene sonra cocugum olacak dicem. Inan kafa rahat oluyor. Uzme kendini cunku sen ilerde dogacak bebegine lazimsin...

Canim benimde 2.5 sene olmadi inan herseyi biraktiginda dusunmeyi biraktiginda oluyor. Arkadasim 30 yasin ustunde esinin sperm sayisina doktor sifir demis hic hayatta olamaz diye. 2 tup bebek denemesinden sonra hamile kaldi imkansiz dedikleri halde. Bide ustune ikizler 4 aylikken kendiliginden hamile kalmis nasilsa olmuyor diye korunmadigi icin. Vucudumuza olmasi icin o kadar yukleniyoruz ki.. bende 3 kere dusuk yaptim her ay negatifi gorup aglardim bi gun biraktim herseyi tatile cikalim dedim. Tatil donusu hamile oldugumu ogrendim. Rabbime bol dua et canim hrrseyi veren o. Kesinlikle olacaktir sadece dogru zamani bekliyor rabbim.

Tabi ki bir yaştan sonra daha hızlı olmak lazım, konu sahibi genç diye yazdım

Teşekkür ederim sağol cnm. Allah isteyen herkese versin ya Rabbim, şu mübarek günde inşallah gönlünüze göre olur. Aminnn...

Cocugu yaza dusunuyoruz demeyle olacak bisey degil canim takma kafana zamani geljnce olur elbet daha cok gencsin biraz normal yolla deneyin ve kafana takma akisina birak ne zaman rahatkarsan o zaman oluyor. Bak bana doktor normal yolla asla cocugun olmaz dedi ama oldu cok şükür

Zamanı gelmeyince sen ne yaparsan yap fayda etmiyor, Otlar çöpler ilaçlar aklına ne gelirse uyguladık.
Ben 9 yıllık evliyim. Bir sürü doktora gittik. Sürekli sorun yok dendi. Tüm tahliller iyi çıkıyor her şey mükemmel ama çocuk yok. en son gittiğim dr, çikolata kistin var dedi şimdiye kadar nasıl farkedilmemiş dedi. Tüp bebek aşamasındaydık, artık kistin tedavisini es geçtik direk tüp bebek yaptık sonuç olarak 34 yaşımda 9 yıldan sonra hamile kaldım.
Kesinlikle karamsar olma, onun vakti geldiğinde sen bile inanmayacaksın gerçek mi bu diye :))
Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden versin, ama sen yinede tedavine devam et, tevekkül et.

Dogru bunu bende duymustum bunu her tup bebekte hormonlarimiz 5 ile 10 yil arasi yaslaniyormus bu kadar erken yasta hicbir sikintida olmadigi halde 2 kere denenmis bundan sonra biraz akisina birakin

Kesin psikolojik. Hamile kalmak zorundayım düşüncesini at bi kafandan hayatın tadını çıkar ammaaaan olursa olur olmazsa olmaz de salla biraz dünyayı kız

öncelikle gecmıs olsun
valla bazıları için hemen olan birsey
evlenıp 9. aya cocuk doğuran var
millet tecavüzle bir kerede hamıle kalıyor
ben de anlamıs değilim bizim de olmuyor
allah ins kısa sürede nasip eder hepimize

aynen ya cok imreniyorum istediklerinde korunmayi birakip bi cocuk daha yapalim diyenlere

Belki de çok çocuk odaklı oldugunuz için olmuyordur.

Sabret dua et olacaktır

22 yaşındasın, genceciksin, gez, dolaş, tatile çık eşinle...
Kafandan bu düşünceyi sil bir süre.
Bak herşeyin ne güzel olacağını göreceksin.
Allah isteyen herkese nasip etsin, aratmasın.

ben dun gece hasta oldum tam da esımle konuştuk bır gun gecıktı acaba bu sefer fılan dedık.. heveslendik.. yolda pamuk şeker gordum ıstedım almadı senın sağlığına dıkkat etmemız lazım dedı.. sonra eve geldık... umıtlerım suya dusmus bıle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…