ben hiç anne olamayacak sanirim

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Yoruldum,bıktım, tukendim, hayattan bezdim..
5 yıllık evliyim 2 aşılama 2 tup bebek hepsi negatif..
Ama ne bende ne esimde hiçbir sorun yok ..
Hatta ben 22 yaşındayım saka gibi ..
Isyan etmiyorum çünkü ona bile hakkım yok..
Esimde yoruldu artık tedavi medavi yok bitti dedi.
Görmediğim doktor kalmadı bütün yöntemler denendi..
Bütün tedavi yöntemlerini biliyorum geçende doktora dedim ..
Beni yanına hemşire olarak al..okumamisim ama yasamisim dedim..birde geçen yanında gorumcem diyor ki ben yaza bir tane daha çocuk istiyorum falan bu hemencecik olan birseyse bizde neden olmuyor biz mi yolu bilmiyoruz yanlış yolda ilerliyoruz acaba

Canım öncelikle geçmiş olsun...
Yaşın daha çok genç pes etme hemen.
Rabbim vakti geldiğinde verir inşallah hiç üzülme belki zamanı değildir vardır bundada bir hayır.
Bak bende çok istiyorum ama eşim istemiyor korunuyor hala 24 yaşındayım ben
Sen en azından deniyorsun ben daha denemedim bile belki bizede nasip olmayacak içini ferah tut sen

Canim ilk önce sakin ol dünyanın sonu değil verende alanda ALLAH dimi bunun farkindayiz yasin genç acele etme ve Dr bir durum yoksa üzerine düşme emin ol bir arkadaşım vardı 8 sene olmadı ve sonu da pes ettim dedi 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendim ve 35 yaşında imtihan işte herseyin hayırlısı

22 yaşındasın daha neden kafandan bebek yapma fikrini atıp işi oluruna bırakmıyorsun ki?bence psikolojin engel oluyor.kafan rahat değilse ,haliyle beyin engel oluyor.çok genç evlenmişsin çok genç anne olmaya çabalıyorsun. Bırak akışına, rahatla biraz ,ya bir işe gir,yada seni oyalacak hobi edin.hiç ummadığın bir anda olur.22 yaşında yazık değil mi bedenine o kadar hormonu sokuyorsun.

Aynı baslık ve konuyu yaZdım yaZdm sıldım.. Buara bende bu moddayım sureklı beklemenın verdıgı bır stres var bunaldım..
Siz devlettemı ozeldemi tedavı gordunuz bıraz bahsedermısınız surecı
Ayrıca yasınız cok genc dilerim en kısa zamanda olur

Ben de 5 yıllık evliyim 29 yasindayim 3 kez düşük yaptım sonrada bidaha hamile kalamadim ama senin kadar karamsar değilim belli ki zamanı var sakin ol ve bekle , bi de ovulasyon günlerini falan takip et , bi başlık var biz orda hepbirlikte takipteyiz oraya gel ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım. Link vermeyi beceremedim sen bul oraya gel hallederiz. Ama önce stresini burda bırak.

Benim arkadaşımın 4 yıldır çocuğu olmuyodu
Bigün Ahmet marankinin şu soğan kürü ve havuçla incir kürünü 1,2 ay yapıp hergün içdi ve evet haile kaldı. ( onada dr bıseyin yok demişti pes etmedi ve başardı bol bolda dualar etti Meryem suresi hacet namazı ve basardi 2 gün önce doğum yaptı ve bebeğini kucağına aldı:) ) deneme tavsıye edıyorum alahtam ümidini kesme diyorum

Öncelikle daha bu yasta tup bebek aşılama lütfen bir dinlen psikolojik olarak rahatla.Allahin dediği zamanda hamile kalirsin yoksa 10 tup yaparsin yine olmaz.senin bence hamile kalmama nedenin psikolojik.ben cnm ben 6 yıl boyunca uğraştım.iki tup iki asi laproskopi senin filmi daha birsürü şey.gitmedigim dr yapmadığım kur kalmadı.
En sonunda tedaviye ara verip dinlendim gezdim tozdum kendi ni rahat bıraktım.sonra yumurta takibi yaptırdım hiç ama hiç umut yoktu tup bebek yapacaktık yine öylesine denedik ve (bizdeki sorun tup tikanikligiydi laproskopi de açık çıktı esimde bir sorun yoktu.)ben yine olmaz dedim unursamadim sadece ilaç kullandım famera adlı bir ilaç ve üç yumurta oluştu şaşırdım baya.bal ceviz hayit tohumu yiyyordum sürekli.o ay agirda kaldırdım alışveriş yaptım ev temizledim beklentim yoktu ve hamile kaldım.6 yıl sonra tabi kalbi durdu kürtaj oldum sonra ikinci adetten sonra yine hamile kaldım ve kizim 15 aylık oldu şu an.
Hiç ummadugum ve beklentiye girmedim bir ilişki ve geldi kizim.tabi Allah in dilemesiyle.
Coookk gencsiin daha biraz dinlen sonra yine tedaviye devam et asla pes etme.eşine bakma sen yola devam et bir sorun yok diyisun o zaman çok stres alrindasin lütfen hayatı zehir etme bırak kendi ni hormonların normale dönsün vücudun bi dinlensin.mutlaka olursun anne umutsuzluk yok bak ben 34 de aldım kucagima kizimi Rabbim sahada nasip eder inşallah dua et bol bol dua topigi var kk da.sabret cnm vazgeçme sakin isyan etme sakin isyan etme.sağlıklı bir bebeğim olsun inşallah...

Allah sana bir Bebek yazmışsa istesen de istemesen de korunsan da korunmadan da o Bebek yazıldığı anne babaya gelir bunu düşün ve içini rahat tut

Hz isa " vaz geçtiğin topraklar senindir "demiş.... eşinde sende oluruna bıraktığınız zaman rahatlarsanız bel ki de çocuğunuz olur.... hem daha gençsiniz zamanınız var daha demek

Sabir Sabir bu isin tek tedavisi sorununda yokmus Dua Et Sabir Et. Daha cok gencsin 22yasindasin. Öyle haa degince cocuk olmuyor sen bakma milletin dedigine. Allah Ol der ve Olur!

Saka gibisin 22 yasindasin 17 de evlendin ,kendin çocuk sun çocukmu isti yo dun o yasta ,daha çok erken degilmi acele etme olur bence gençsin.ne tüp bebeği bu yas ta.35 den yukarıya yapmiyorlarmiydi bu tüp u :) ikinizede sorun yoksa tüm tahliller tamamsa bekle ,yumurtlama gününü ,incir kuru yap,eşinde keçiboynuzu kuru yesin.bak ben yeni evliyim dr,olmaz dedi aşılama tüp v,s şart dedi, tam kürlere başladık o ay hamile kaldım ,geçen ay yani ,eşinin spermiyogram testi nasıl çıktı ?

Çok kafaya takınca da olmuyo galiba. Hep burda okuyorum rastlayınca ara verip rahatlayınca hamile kaldığını yazıyor çoğu kişi.

22 yasinda 2 tup bebek ve 2 asilamayla butun bedenini mahevtmissin zaten.
Ahmet maranki diyordu ki "sakin genc yaslarda tup bebek asilama falan yaptirmayin olacagi varsa bile olmuyor cunku hormonlarinizi alt ust ediyorsunuz, lutfen eziyet etmeyin kendinize beni dinleyin"
Sana kim bu kadar eziyet etti?
Birak akisina ya. Bi sakin ol. O tup bebeklere verecegin parayla tatile cikip kafa dinlesen belki olurdu. 17 yasindan beri ugrasmak ne demek cidden sana kim bu eziyeti ettiyse yaziklar olsun...
Cok uzuldum..

Bence sen eşimle beraber olurken aklında bu defa tutrmı diye düşüncelerle oluyorsun. Bu düşüncelerden kurtulduğun an gebe kalacaksın inanıyorum.

bu stresle olmaz ki zaten. kendini rahat bırakıp mutlu olmaya odaklan. sen ne zaman bebeği unutup normal yaşama geçtin o zaman bebeğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…