ben hiç anne olamayacak sanirim

insallah umutlarina gidip biran once kavusursun .cok iyi anliyorum seni.
keske benimde turkiyeye gitme sansim olsaydi.bende o bile yok iste

Iki kiside de sorun yok ama tup bebek tedavileri bile sonucsuz. Bu mumkun mu kizlar ben bi sey anlamadim?
cnm tup bebekte yuzde yuz olucak diye bi kural yokki.olabilir tabiki 8. denemede bile tutan kisileri tanidim.
RABBIM bazilarinada bu sekil sinav veriyor.zamani var demekki herkesin...

22 yaşında viddi ciddi bebek için 4 yıldır uğraşoyorsun... Şaka olmalı. Deli misin arkadaşım madem bi sorun yok oluruna bırak ne asısı be tüpü... Çok sacmalamıssınn oluruna bırakl

kızlar su incir kürünü vs anlatabilecek biri var mıdır? ben de deneyeyeim istiyorum.
mrb cnm bende dun basladim icmeye.
adetin 2. gunu baslaniyo diye biliyorum.8 adet inciri elinle ikiye bolerek bir tencereye koydum.
uzerine yarim litre su koydum ve 15 dkk kaynattim.sonra kapatip bekledim.soguyunca suzdum bir su sisesine koydum.
bunu sabah aksam ac karinla birer bardak icicem insallah ise yarar cnm saracoglunun sitesinden bakarak yaptim bu sekilde.

Daha yaşınız genç, biraz korunmadan sadece normal hayatınıza devam edin bence. Vücudunuz ve moraliniz biraz kendine gelsin, çok düşünmeyin. Çok duydum akışına bıraktık oldu diyenleri.

Allah isteyen herkese nasip etsin...

AAHHH AHHH keske akisa birakilinca olsa .misal ben 4 yil akisa biraktim tik yoktu.
2 yildirda yapmadigim sey yok asilama tup faydasiz kaldi.bazilari acele etmeli yumurta yasi geciyor sonucta kadinlar 30 yasin ustunde zor hamile kaliyor heleki hic kalamamissa bizim gibi...insan korkuyo hic olmiycakmi diye.erken yasta sorunu ve cozumunu bulabilmek daha onemli.sizin bebek hayirlisi olsun dua edin darisi bizlere olsun insallahhh...

Seni cok iyi anliyorum. Daha Yasin neki demicem cunki yasiyan Bilir. Biz karar verdigimizde 22 yasindaydim ve2,5 senedir ugrasiyoruz tik yok. Allaha sukur duzenli aybasi oluyorum, bir problem yok, esimdede sorun yok Ama Daha zamani degil buna inaniyorum. Ilk sene takmadim Ama ondan sonrasi Kabus gibiydi. Ben hollandada yasiyorum. Burda Yasim onlara Gore kucuk oldugu icin hicbir tedavi Uygulamak Istemiyorlar.

Allah affetsin sanki bana inatmis gibi etrafimdaki tanidik tanimadik herkes hamile, oyle hissediyorum. Tabi bunu goren ben once onlara dua edip sonra kendimi Yataga atip bogure bogure agliyorum... Artik bende pes ettim. Kendimi psikolojikmen cok cok yiprattim. Zaten rabbim yazmissa olacaksa Sen istesende istemesende o dunyaya gelicek. Cogu arkadasta yazmis burda gercekten Umudunu kestigin an bi bakmissin hamilesin( rabbim nasip ettigi surece). Insallah kurban oldugum allahim artik ol der ve bizlerede katindan tertemiz melekler gonderir.

22 yaşına kadar 2 aşılama 2 tüp deneyecek kadar panik oldu isen gerçekten stres etkiliyor olabilir, benim yaş 28,5 oldu 3 senelik evliyim yok daha erken tüp için diyorum, 30 A kadar olmazsa denerim diyorum.. Bir de beni rahatlatıyor şu düşünce belki seni de rahatlatır,olmazsa olmasın ya dünyanın sonu mu bu? Hayat çocuktan mı ibaret? Ne kadar çok şeye sahibiz çocuk dışında, çocuk olmuyor diye onca nimeti görmezden gelip karalar bağlamak mantıklı mı?
Üstüne düştükçe takip yaptıkça kafaya daha da yerleşiyor.. Yaşın çok müsait salıvermeye, 3 sene falan süre belirle kendine, ne test ne takip ne kontrol salıver gitsin. 25 ine geldiğinde misal hala olmamışsa bir daha tedaviye başlarsın. üzme kendini bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…