- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
hayırlısıyla ne zaman başlayacaksınız canim .ben fransadayim cnm burda parise gittik memnun kalmadim asilama yapan doktorum turktu.
simdi biraz daha evime yakin bi merkeze basvurduk tup icin.1 saat yol gidiyoruz .doktorum yabanci.bakalim nasip artik...
cnm bayramdan sonra randevu alicam insallah denklestirirsek 8inci ayda baslariz diye tahmin ediyorum.hayırlısıyla ne zaman başlayacaksınız canim .
hangi sehirdesin.tup bebegi nerede yaptiniz cnm?1.5 yıl oldu kurtsj yapali hala olmadı..
ardından 2 tup bebek tedavisi geçirdim tutmadı ..inşallah dedigin gibidir..
suudi arabistan da yaşıyorum ..izne turkiye ye gittiğimizde yaptık .birincisi hataydaydi.hangi sehirdesin.tup bebegi nerede yaptiniz cnm?
seni takip edecem canim hayırlı haberler alırım senden inşallah..cnm bayramdan sonra randevu alicam insallah denklestirirsek 8inci ayda baslariz diye tahmin ediyorum.
bende cnm insallah haberleselim...seni takip edecem canim hayırlı haberler alırım senden inşallah..
insallah umutlarina gidip biran once kavusursun .cok iyi anliyorum seni.suudi arabistan da yaşıyorum ..izne turkiye ye gittiğimizde yaptık .birincisi hataydaydi.
ikincisi mersinde ikisi tutmadı dondurulmuslarim var ama şimdi onları koymayı düşünmüyorum çünkü onlar bnm son sansin..
cnm tup bebekte yuzde yuz olucak diye bi kural yokki.olabilir tabiki 8. denemede bile tutan kisileri tanidim.Iki kiside de sorun yok ama tup bebek tedavileri bile sonucsuz. Bu mumkun mu kizlar ben bi sey anlamadim?
mrb cnm bende dun basladim icmeye.kızlar su incir kürünü vs anlatabilecek biri var mıdır? ben de deneyeyeim istiyorum.
AAHHH AHHH keske akisa birakilinca olsa .misal ben 4 yil akisa biraktim tik yoktu.Daha yaşınız genç, biraz korunmadan sadece normal hayatınıza devam edin bence. Vücudunuz ve moraliniz biraz kendine gelsin, çok düşünmeyin. Çok duydum akışına bıraktık oldu diyenleri.
Allah isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?