Ben hiç aşık olamayacak mıyım?

Hayatta tek aşık olduğum adamın ben ağzına s...yım. (söylemeden geçemedim)
Ay ben s.çtım zaten çok güzel oldu çok da iyi oldu ama ben gene hayatıma girsin diye bekliyorum onsuz hayattan zevk alamadım yav üç dört yıldır :)
Diğer dangozlarla da olmadı bu üç dört yılda olduramadık

Bende 19 yasindayim etrafim da mic mic gordum mu igreniyorum ama ciddi ask gordugum iliskilere de imreniyorum bende sizin gibi ilk askimi gec yasta bulacam heralde

Kızkardeşim üniversitede okurken mektuplaşırdık.bir mektubunda abla benim sevdigim biri niye yok,hep yalnız mı olacağım demişti.
Bense zırt pırt aşık olan,biriydim.
Ne mi oldu ?o tek kurşunla hedefi vurdu.ilk sevdiği de onu çok sevdi.evlendiler ve tatli mi tatli yegenim var.
Bense aşık oldugum hickimseden bir hayır görmedigim gibi,psikolojik rahatsızliklarla kalakaldım cektigim acilardan hatalardan sıkıntılardan.en sonunda da mantık evliligi yaptım.
Karşına çıkacak doğru insanı bekliyorsun merak etme..

Sankim benim de böyle olacak yav

Ben de senin gibiydim...belki daha asosyal ve mesafeli... 26 yasimda asik oldum...onunla evlendim... ne zaman nerde asik olacagin belli olmuyor...vakti gelince kalbin seni dinlemiyor zaten...akisina birak..eminim cikar biri karsina..

Aşk deyince tüylerim ürperiyor.
İlla ki bigün yaşicaksın ve yaşadığında aklınla hareket etmeni öneririm
Kalbe pek takılma çok saçmalıyo çünkü

Ben de sen gibiyim 3. sınıftayım doğru düzgün bir ilişkim olmadı etrafımdaki herkes 1 2 yıl devirmiş yüzükler takılmış.. değil aşkı adam akıllı ilişkim olmadı maks 2 ay onda da aşık değildim hoşlandığıma şans vermiştim.. o heycanı tatmak çok istiyorum ama olmuyor işte lanet kısmetim..
Ama aşkım kapışmak'ın bir röportajına denk geldim diyorki aşk arayışla bulunamaz aşk bir bekleyiştir diyor beklemeli ve sabretmelisiniz.. yapcak bir şey yok

Sizin durumunuz yani mutlu musunuz mantık evliliğinden benim de öyle olacak gibi işte bilemiyorum gerçi bir şey olduğu yok da ben kendim öyle öngörüyorum
Üç aylık bebikim var
Aşktan vazgeçtim ben canım.40 yaşındayım yaşadıklarım yordu beni istediğim huzur.ona sahibim artık.

ben ilk aşkımı 23 yaşında yaşadım
kimseye okadar yoğun duygularım olmamıştı ...
lisede üniverstede hep benle çıkmak isteyenler oldu ama istemedim
sonra birine vuruldum .. ama sonuç hüsran .. bence hayırlısı de geç ..çok iyi birşey değil aşk ..

Ben de senin gibiydim...belki daha asosyal ve mesafeli... 26 yasimda asik oldum...onunla evlendim... ne zaman nerde asik olacagin belli olmuyor...vakti gelince kalbin seni dinlemiyor zaten...akisina birak..eminim cikar biri karsina..
Nasıl tanıştınız peki arkadaş ortamında falan mı?

Nasıl tanıştınız peki arkadaş ortamında falan mı?
Fizik sayesinde desem...
Esimde bende fizikciyiz..amerikaya mastera geldim, esimle ortak arkadasimiz vardi..benim ona cok benzedigimi soyleyip durdular...bi gun tanismaya karar verdik...o ara ben tezimi yeni savunmustum...esim gorusmeye gelmeden once tezimi okumus, tam 3 saat fizik ve tezimle ilgili konustuk.....sonrasi malum, tekrar goruselim dedi, 2 ay sonra da ne zaman evlenleniriz sence dedi..oyle iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…