Ben istanbuldayım. Keşke burda olsaydınız gönül rahatlıgı ıle yönlendirirdim kendi diyetisyenime.
Orada özel tıp merkezleri var mı ben burda tıp merkezıne gıdıyorum gayette ucretı makul 32 tl.Hani araştırsanız tavsıye vs edenler olur mu dıyetısyenlerını.
Örnek olarak sabah kahvaltıda neler yıyorsunuz bunları yazın bende 1 yıllık dıyetımden edındıgım tecrubemle size tavsiyelerde bulunayım :) @milad_tb
Makarna, pilavı kesınlıkle kesın..Yenmezse olmaz gıbı bı durum varsa bulgur pilavı yapın daha saglıklı en azından.. Cocuklarınızda sızın yeme alıskanlıklarınızı edınecek.. Kendı saglıgınız gıbı onların da saglıgını dusununce zaten daha buyuk bı hırs kaplayacaktır sızı.. Su sıgara reklamındakı gıbı Cocuk onde kosuyor baba tıkanmıs.. Hadı baba dıyor ya.. Istemezsını degıl mı boyle bı tablo..
Tatlı krızınız geldıgı zaman oncelıkle su ıcın cunku vucut cogu zaman susuzlugu bu sekılde ortaya cıkartabılıyor.
15 dk sabretmenız gerekıyor ama :)
baktınız gececek gibi değil tarcınlı sut kaynatın kendınıze 1 bardak. Unsulını dengeledıgı ıcın tatlı ıstegınız gıdecektır.
Arkadaslar kimse bahsetmemis ama, aslinda en en onemli sey ne yerseniz yiyin cok cok cok yavas yiyin.
cunku doyma hissiniz 20-25 dakikada geliyor.
O arada lop lop yutarsaniz tabi doydugunuzu hissetmezsiniz.
Lokmalari kucuk ve cigneyebildiginiz kadar cok cigneyin.
Bu yontem gercekten cok ise yariyor.
Canim yanlış anlamadım seni iradeni takdir ederek takip ediyorum.. ama istemiyorsun gerçekten denince tikanip kalıyorum.. Çünkü ne kadar istediğimi ve kendime yakistiramadigim bi kalibin icinde oldugumu biliyorum mesela.. benimde mücadelem saglikli ve fit bir vücuda sahip olmak icin bunu basarmak icin uğraşıyorum.. bu yasimdada bunu yapamazsam ilerde hic yapamam yada yapsamda anlami yok( kendimi şartlamaya çalışıyorum
Canım kendını kasma ben spora yazılırken orda bana kadın ayda 10 kılo verırsın dedı ben 2,5 kılo verdım kendımı berbat hıssettım o kadarkı vazgecmek ıstedım yapamıyorum dedım nerde 10 nerde 2,5 Bende dıyet lıstesıyle yapamıyorum evdekılerle konus eve bır sure abur cabur sokulmasın sanma ben hep ıradelıydım yarın dıye dıye 3 sene geçmış sen şuan sıkıldım yorgunsun ben dıyetteyım deme kendım ıcın zayıflıycam de bıde ben çok begendıgım bıt ıkı gomlek hırka almıstım m bden xl gıyerken hedefım onları gıymektı sımdıde gecen mont alıyodum m beden dar geldı l denemedım bıle m bana kardesım alıcak ınan ınsan gaza gelyor
Diyet yapabilen insanların önünde saygıyla eğiliyorumben yapamıyorum. Hayattaki en büyük zevkim yemek yemek.
Kadin da sen yazil diye kuru sıkı atmış yani pes senun kilonda biri ayda in kiloyu nasil versin.. sonraki hayal kirikligi kimin umrunda dimi. bende m bedeni asicam gözümün onune ara sira da deneyecegim bu beni hirslandirir umarim canım.. burdaki tavsiyeler öneriler bana çok iyi geldi
Evet, bende sadece biraz çorba ve nohut yedim. Ekmeksiz ve pilavsız:) Ha cacıkta vardı.Salçali sulu pişirdiğim nohutun üzerine yoğurt döküp yiyorum. Seviyorum böyle.
biz makarna pilav tüketmiyoruz onun yerine arpa şehriyeden pilav yaparım ara ara pirinç çorbave dolmada kullanırım sadeceKim ister ki evet haklısın canim pilav makarnaya büyük bir sınırlama getirmem lazım..
Onu doktorunuzua danisin. Sizin doku onaran besinler, balik, tavuk ve demir iceren koyu yesil sebze vs yemeniz gerekmez mi? Mutlaka doktorla konusmaniz lazim.Buna doğum sonrasıda geçerlimi? Sütüm az sürekli yiyorum doyma hissim yk artık çok kötü hissediyorum kendimi
PROBLEm zayiflamk degil.Yaaa aşk olsun, ben kilonla dalga geçmedim ki.Ben de dün çok güzel bir bluz beğendim fakat cık olmadı, kat kat kat oldum. Arkadaş bana ZAYIFLAAAAAA dedi. zaten iki gündür diyetteyim. Daha da zayıflama isteğim oluştu. Bugün yemekte pilav var ama yemicem
Guzel bir salata ile!Ben ekmek yeme işini de bıraktım. Diyet ürünü de almıyorum:) Normal besleniyorum ama ekmek, makarna, pilav vb. hayatımdan çıkarttım. Ama ben bugün nohut yemeğini nasıl pilavsız yiyeceğim onu düşünüyorum
Oyle tabı kımse senı senden ıyı anlayamaz ınan ben hergun denıyorum 38 beden bır pantalon vardı 3 senedır daha etıketı ustunde dar kesım ıcıne gırene kadar asla pes etmem şişmalık nıye bızım kaderımı olsun bız neden dıledıgımızce alısverıs yapmayalım buyuk bedenlere bır ton para verelım 38 beden kot gomlek aldım herkeze foto attımbenımde bacaklar kalın ve ıncelmıyot olculet sabıt Pes edersem verdıgım 12 kıloyu almam 15 gun surer 1 yılda verdım 15 gunde alırım ruyamda kalorı sayıyorum kendıne bır adım sayar al 10.000 bın hedefın olsun buda işe yarıyor
Arkadaşlar ogunlerden once 1 bardak su ıcın mutlaka.
sabah uyanınca 1 buyuk bardak ılık su için.
Ana ogunlerden 2 saat sonra ara ogun yapmayı mutlaka unutmayın cunku ınsan daha cok acıktıkca yemeklere saldırıyor.
Aksam yatmadan en az 2 3 saat once bırseyler yıyıp ıcmeyı kesmıs olmanız gerekıyor.
Sabah kahvaltısı zaten klasık oluyor hepımızın bıldıgı gıbı.
Mesela 1 kepce corba 1 dılım ekmege denk dusuyor. Corba ıcıyorsanız 1 dılım ekmek tuketın yanında sadece.
Sebze yemeklerınde 6-8 kasık yıyın susuz olarak. et kofte tavuk vb lerde 3 kofte buyuklugunde yıceksınız.
Salatalar yagsız olucak. yemeklerı ızgara veya haslama olarak tuketıceksınız kesınlıkle kızartma yok.
Bunun gibi ufak ama cok etkılı noktalara dıkkat ettıgınız surece kılo vermemenız ımkansız.
Önemli olan azim etmek.Neden dugunlerde ozel gunlerde vs herkes ıstedıgını gıyıp ederken siz baskalarına ımrenmek zorundasınız.Eşiniz sizin yerınıze baskasına iç geçirmesini nasıl kabullenebılıyorsunuz :)
Benım dıyete baslama sebebım bel fıtıgımın cıkmasıydı.Sonra baya bı gaza gelerek 98 kılodan 78 e dustum sımdı kalan 15 kılomu vermek ıcın ugrasıyorum.Benım kadar tatlı delısı bırı bıle bu kadar dayanmısken herkes dayanır unutmayın onemlı olan sadece İstemek...
biz makarna pilav tüketmiyoruz onun yerine arpa şehriyeden pilav yaparım ara ara pirinç çorbave dolmada kullanırım sadece
bol yeşillik tüketiriz özellikle taze nane maydanoz.Ben şeker ve tuz kullanmam tatlı ihtiyacı duyarsam yoğurt içine tat verecek kadar şeker atarım.49-51 kg arası dolanıyorum böylece. Günlük spor yapıyorum
Merhabalar hanımlar
Büyük bir cesaretle kendimi gazlayip yazıyorum
1 yildir kk üyesiyim rekor 107 kilodan diyet günlükleri forumundaki arkadaslarim sayesinde 87 kiloya kadar indim hedefim 66 kiloya inmekti ama ben dahads zayiflamak yerine 100 lere geri döndüm.. topikteki arkadaslarim 1 yıldır yazdigim arkadaslarim ve cok naif ve zarif oldukları icin beni demoralize etmemek adina anlayışla karşılayıp.dostluk gösteriyorlar belki burda biraz farklı açılardan bakıp sarsilir kendime gelirim diye düşündüm
30 yaşındayım ve son 10 yıldır çoğunlukla kilolu gecti 2 cocugum var ve artik onlarin yanında misal okullarinda kendimi özgüvensiZ hissediyorum yakistiramiyorum kendimi esimin be cocuklarimin yanına.. bakim yapma istegi bile yok icimde birkaç gün kendimi iyi hissedip basladigim diyetim en fazla 3 gun sonra yerlerde oluyor yiyip yiyip suurumu yitiriyorum resmen.. su son gunlerde özellikle ayaklarim beni taşımıyor bukemiyorum oturup kalkmak iskence beni bi sarsin sevabina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?