ben hic iyi değilim :(

Deli gibi plates yapasim var yuruyesim vat ama ardindan engel olamadigim yeme istegim beni darma duman ediyor batti balık tan gider deyip gomuluyorum yemeklere
balık bi kere batmıyor.yemeği kesdiğin an balık tekrar batmadan devam ediyor.dön hemen zarardan.neyi bekliyosun eşinin seni eskisi gibi çekici görmemesinimi.ben bile bayan halimle zayıf fit hatunlara bakıyorum ve doyamıyorum onlara bakmaya erkek ne yapsın.önce kendini bunu yapma sonrada adama bunu yapma beline dolayamayacaksa elini seni kucaklayıp döndüremeyecekse seninle şakalaşmak için seni yatağa fırlatamayacaksa bu adam seninle kısaca cilveleşemeyecekse yazık yahuhaa bunları silkelen diye sölüyorum ama doğru sölüyorum.

Evet 2 hafta inat etmek iyi fikir gercekten bi inat edeyim 2 hafta zararli şeyleri bi hayatimdan cikarayim etkisi.olur inşallah cok tesekkur ederim canım

Öncelikle şunu yazayım, herkes söyler ve çok klişedir ama yemeyerek zayıflayamıyorsun. Zayıflasan bile kat be kat koyarak geri alıyorsun. Ben bol bol yiyerek, hiç aç kalmayarak iki ayda dokuz kilo verdim. Mayıs başında 62 kiloydum, Temmuz başlarında 53 kiloya kadar düştüm. Şu anda da koruyorum kilomu. Ki kilo ne kadar fazlaysa zayıflama da o kadar hızlı oluyor. Benim sana önerim x diyeti, y diyeti gibi çeşitli isimlerdeki tek taraflı kısa zamanda çok kilo vermeye odaklı diyetlerden uzak durman. En güzeli kalori hesabı. Ben sadece günde 1500 kaloriyi geçmemeye çalıştım. Ama bunun dışında hayatıma ufak değişiklikler getirdim. Mesela evdeki market alışverişini ben yapmaya başladım. Her sabah en az kırk dakika yürüdüm. Mutfakta çay demlerken mesela on dakika mı sürdü çayın kaynaması, on dakika boyunca mutfağı bir uçtan bir uca sürekli durmadan turladım. Arkadaşım mağazada kıyafet mi deniyor mesela, kabin önünde onu beklemedim, o kıyafetini denerken ben mağazanın içinde reyonları gezdim. Yani hareketin ufağı büyüğü olmuyor. Spor yapacak sabrım yok diyorsan bu tip önerileri gözden geçir. Hareket edebileceğin her fırsatı değerlendir. Ben su şişemi bile salonda yanıma koymuyordum. Salonun en uzak köşesine koyuyordum ki her su içişimde en azından dört beş adım atayım diye.

Beni eskiden sakayla karisip kucaklayip odaya götürurdu beline zarar gelmesin diye yasakladım artik onunda gözü yemiyor kalkismiyor bile cok dogru söylüyorsun

Evet 2 hafta inat etmek iyi fikir gercekten bi inat edeyim 2 hafta zararli şeyleri bi hayatimdan cikarayim etkisi.olur inşallah cok tesekkur ederim canım
Canım bak o insulin direnci denen mereti yoluna bir sok verdiğin kiloları da almıyorsun.

Ben nerdeyse 2 sene önce 1 ay da 6 kilo verdim, sonra sapıtmama rağmen sadece 2 kilosunu geri aldım. 3 gün dikkat edeyim hemen 1 kilo fark ediyor.

Yapabilirsen 1 ay hiç şeker yeme, sonra dönüp suratına bakmayacaksın.

Son düzenleme:
Siz gereklı saglık kontrollerını yaptırdınız mı?? Belkı baska bı saglık sorununuz vardır.. Seker olabilir yada guatr gıbı baska bı sorun.. Dıyetısyen kontrolunde hareket etmenızı onerırım duzenlı olarak gıttıgınızde en azından bı dahakı sefere verecegınız kılo ve sızı konsantre edecek bırıyle dıalog kuruyor olmak sıze ıyı gelebılır..

Instagram da onerırım.. Diyet grupları oluyor.. Orada her yedıgınızı paylastıgınız ıcın arkadaslar sızı motıve edıyor..

Pişirdikleriniz hem sizin için hemde cocuklarınız ıcın daha saglıklı bi hal alacaktır.. Bide bunu dusunun..

Evet karbonhidrat diyeti de yapilsa unlu mamullerde kesilse sonunda isin ucu kalori hesabina dayanıyor.. sagol canim cevabin için

Sakaydi canim bende yemicem artik unlu mamulleri ekmekte yok kocami market market gezip bana ozel ekmek alma derdinden kurtardığıniz icin.size minettar olacak kizlar
Garibim diyet urunler alıyor alıyor ama kadin ayni
Ben ekmek yeme işini de bıraktım. Diyet ürünü de almıyorum:) Normal besleniyorum ama ekmek, makarna, pilav vb. hayatımdan çıkarttım. Ama ben bugün nohut yemeğini nasıl pilavsız yiyeceğim onu düşünüyorum

Insan yedikce yiyesi yemedikce yemeyesi geliyor gercekten ben eskide kola surmezdim agzima simdi onada basladim yine off insallah

O zaman işin psikolojik boyutu da var. İnşallah istediğiniz kiloya inebilirsiniz. Görüntü olarak değil, sağlık olarak mecbur hissedin kendinizi.

Kontrollerimi yaptirdim canim bir sorun yok cok şükür.. evde de saglikli yiyecekler pisiyor aslinda ama.makarna ve pilavi azaltmak gerek yemegin yaninda olmazsa olmaz halinr geldi

Agri'da. Devlet hastenesine gidebiliyorsunuz burda ancak oda zaten bildigim seyler söylüyor ve verirsen ver vermezsen banane havasında hiçöyle bir.mecburiyet hissetmiyor insan yani
Nerede oturuyorsunuz size ona göre bir diyetisyen tavsiyesinde bulunacağım.
Bir disiplin altına alınmanız gerekiyor bende öyleydim çünkü 1 yılda 20 kg verdim. @milad_tb

Ben istanbuldayım. Keşke burda olsaydınız gönül rahatlıgı ıle yönlendirirdim kendi diyetisyenime.
Orada özel tıp merkezleri var mı ben burda tıp merkezıne gıdıyorum gayette ucretı makul 32 tl.Hani araştırsanız tavsıye vs edenler olur mu dıyetısyenlerını.

Örnek olarak sabah kahvaltıda neler yıyorsunuz bunları yazın bende 1 yıllık dıyetımden edındıgım tecrubemle size tavsiyelerde bulunayım :) @milad_tb

Ben öyle bir çikolata felan alınacaksa eşimden istiyorum gelince 1 kare yiyip kalanı eşime veriyorum zor bir yere sakla diyorum. Ertesi gün arıyorum ama bulamıyorum, sonra unutuyorum 1 hafta sonra aklıma geliyor.

Valla dediklerin çok doğru. Ben su şişemi en yakinıma koyuyorum. Dediklerin çok güzel fikirler yapıcam. Gitsiiinnn kilolar.

Ben öyle bir çikolata felan alınacaksa eşimden istiyorum gelince 1 kare yiyip kalanı eşime veriyorum zor bir yere sakla diyorum. Ertesi gün arıyorum ama bulamıyorum, sonra unutuyorum 1 hafta sonra aklıma geliyor.

Tatlı krızınız geldıgı zaman oncelıkle su ıcın cunku vucut cogu zaman susuzlugu bu sekılde ortaya cıkartabılıyor.
15 dk sabretmenız gerekıyor ama :)

baktınız gececek gibi değil tarcınlı sut kaynatın kendınıze 1 bardak. Unsulını dengeledıgı ıcın tatlı ıstegınız gıdecektır.

Kontrollerimi yaptirdim canim bir sorun yok cok şükür.. evde de saglikli yiyecekler pisiyor aslinda ama.makarna ve pilavi azaltmak gerek yemegin yaninda olmazsa olmaz halinr geldi

Makarna, pilavı kesınlıkle kesın..Yenmezse olmaz gıbı bı durum varsa bulgur pilavı yapın daha saglıklı en azından.. Cocuklarınızda sızın yeme alıskanlıklarınızı edınecek.. Kendı saglıgınız gıbı onların da saglıgını dusununce zaten daha buyuk bı hırs kaplayacaktır sızı.. Su sıgara reklamındakı gıbı Cocuk onde kosuyor baba tıkanmıs.. Hadı baba dıyor ya.. Istemezsını degıl mı boyle bı tablo..

Salçali sulu pişirdiğim nohutun üzerine yoğurt döküp yiyorum. Seviyorum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…