Hiç bakmayın çevreye akrabalara ben 26 yaşında evlendim ama simdi diyorum 30 da evlensemde olurmuş 35 inde anne olurdum bence şuan tadımı çıkarın hiç kafaya takmayın yiyin için gezin ohh miss .Son açtığın konular hep eğitim kariyer üzerine eğitim gibi hayata bu konuda da geç kaldığımı düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımla ona düğünü için gelinlik baktık o 23 yaşında sonra kendimi onun yerine koydum bir gün ben de bunları yaşayacak mıyım acaba diye ama çok uzak geldi ben 27’yim bu arada. Şimdi zaten 30’dan önce evlenmek iyi değil falan yazılacak belki şöyle söyleyeyim bugüne dek hiç tam manasıyla bir erkek arkadaşım olmadı. Kimseden doğru düzgün etkilenemiyorum tam birisini gerçekten sever gibi olmuştum sağolsun beni tüm erkeklerden soğuttu. Günün birinde gerçekten karşılıklı sevip sevileceğime olan inancımı yok etti. Bana artık çok imkansız geliyor dünyada bilmem kaç milyar erkek içerisinden birisini seçip ve karşı tarafın da beni seçmesi ile evlenmek üzerine annelik yaşamak… Ne bileyim hala okul kariyer derdindeyim çevrem de pek geniş değil açıkçası mesleki anlamda her şeyimi tamamlayayım derken bir aile kurma ihtimalini de yok mu edeceğim acaba? Belki annelik nasıl bir duygu hiç bilemeyeceğim. Dediğim gibi yaşım 27 artık 30’un sınır kapısındayım çevremdekiler, akrabalar artık akşam pazarına kalanlar karşına çıkar diyip moralimi bozuyorlar. Ne bileyim bence erkekler tam manasıyla 32-33 yaşlarında evliliğe hazır oluyorlar sanki ama o zaman da daha küçüklere mi bakıyorlar? Çevremdekiler doğru mu söylüyorlar yoksa 30’dan sonra evlenilecek “o kişi” ile karşılaşan kimseler gördünüz mü hiç?
Yani suan artik kendinizi bulmus bir yastasiniz bakmayin bizim tplum aliskin 30 görmeden evlen cocuk dogur durumlarina hayat insana neler getirir bilemeyiz bazen benim kuzenim 8 yil tutkuyla ask yasadi sonunda evlendiler iki yil sonra kiz cehenemi yasadi en son kendi evinde kadin yakaladi ve bosandi demek istedigim evlilik ciden bir Kumar gibidir zarini atarsin sonuc ne olur tabi bu kötü bir örnekti bayanlar cogunlukla iki guzel iltifata yada bir cicek bir Jeste kanip ta evleniyorlar cocuk kisel bakiminiyapiyor mu toplum insanimi öfkelenince tavri nasil ailesi nasil bunlara bakilmiyorSon açtığın konular hep eğitim kariyer üzerine eğitim gibi hayata bu konuda da geç kaldığımı düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımla ona düğünü için gelinlik baktık o 23 yaşında sonra kendimi onun yerine koydum bir gün ben de bunları yaşayacak mıyım acaba diye ama çok uzak geldi ben 27’yim bu arada. Şimdi zaten 30’dan önce evlenmek iyi değil falan yazılacak belki şöyle söyleyeyim bugüne dek hiç tam manasıyla bir erkek arkadaşım olmadı. Kimseden doğru düzgün etkilenemiyorum tam birisini gerçekten sever gibi olmuştum sağolsun beni tüm erkeklerden soğuttu. Günün birinde gerçekten karşılıklı sevip sevileceğime olan inancımı yok etti. Bana artık çok imkansız geliyor dünyada bilmem kaç milyar erkek içerisinden birisini seçip ve karşı tarafın da beni seçmesi ile evlenmek üzerine annelik yaşamak… Ne bileyim hala okul kariyer derdindeyim çevrem de pek geniş değil açıkçası mesleki anlamda her şeyimi tamamlayayım derken bir aile kurma ihtimalini de yok mu edeceğim acaba? Belki annelik nasıl bir duygu hiç bilemeyeceğim. Dediğim gibi yaşım 27 artık 30’un sınır kapısındayım çevremdekiler, akrabalar artık akşam pazarına kalanlar karşına çıkar diyip moralimi bozuyorlar. Ne bileyim bence erkekler tam manasıyla 32-33 yaşlarında evliliğe hazır oluyorlar sanki ama o zaman da daha küçüklere mi bakıyorlar? Çevremdekiler doğru mu söylüyorlar yoksa 30’dan sonra evlenilecek “o kişi” ile karşılaşan kimseler gördünüz mü hiç?
Ben 30 um öleyim o zamanSon açtığın konular hep eğitim kariyer üzerine eğitim gibi hayata bu konuda da geç kaldığımı düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımla ona düğünü için gelinlik baktık o 23 yaşında sonra kendimi onun yerine koydum bir gün ben de bunları yaşayacak mıyım acaba diye ama çok uzak geldi ben 27’yim bu arada. Şimdi zaten 30’dan önce evlenmek iyi değil falan yazılacak belki şöyle söyleyeyim bugüne dek hiç tam manasıyla bir erkek arkadaşım olmadı. Kimseden doğru düzgün etkilenemiyorum tam birisini gerçekten sever gibi olmuştum sağolsun beni tüm erkeklerden soğuttu. Günün birinde gerçekten karşılıklı sevip sevileceğime olan inancımı yok etti. Bana artık çok imkansız geliyor dünyada bilmem kaç milyar erkek içerisinden birisini seçip ve karşı tarafın da beni seçmesi ile evlenmek üzerine annelik yaşamak… Ne bileyim hala okul kariyer derdindeyim çevrem de pek geniş değil açıkçası mesleki anlamda her şeyimi tamamlayayım derken bir aile kurma ihtimalini de yok mu edeceğim acaba? Belki annelik nasıl bir duygu hiç bilemeyeceğim. Dediğim gibi yaşım 27 artık 30’un sınır kapısındayım çevremdekiler, akrabalar artık akşam pazarına kalanlar karşına çıkar diyip moralimi bozuyorlar. Ne bileyim bence erkekler tam manasıyla 32-33 yaşlarında evliliğe hazır oluyorlar sanki ama o zaman da daha küçüklere mi bakıyorlar? Çevremdekiler doğru mu söylüyorlar yoksa 30’dan sonra evlenilecek “o kişi” ile karşılaşan kimseler gördünüz mü hiç?
Yaşınız 40 dayanmış gibi konuşuyorsunuz bende 27 yi evlendim ama inan hiç aklımda bile yoktu çevremde hiç insan yoktu. 30 da olsam inan umrumda bile değil Di çevremdekiler 30 da mı evleneceksin dediler ben hiç evlenmesem saha iyi diyordum evlilik ve anne olmak hiç umrumda yoktu... Ama birden oluverdi biriyle tanıştım 6 ay sonra evlendim. Ama iyi ki evlenmişim. Bu işler nasip işi kader de varsa karşına bir yerde çıkıyor ben evin içinde otururken koca buldum düşün.Son açtığın konular hep eğitim kariyer üzerine eğitim gibi hayata bu konuda da geç kaldığımı düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımla ona düğünü için gelinlik baktık o 23 yaşında sonra kendimi onun yerine koydum bir gün ben de bunları yaşayacak mıyım acaba diye ama çok uzak geldi ben 27’yim bu arada. Şimdi zaten 30’dan önce evlenmek iyi değil falan yazılacak belki şöyle söyleyeyim bugüne dek hiç tam manasıyla bir erkek arkadaşım olmadı. Kimseden doğru düzgün etkilenemiyorum tam birisini gerçekten sever gibi olmuştum sağolsun beni tüm erkeklerden soğuttu. Günün birinde gerçekten karşılıklı sevip sevileceğime olan inancımı yok etti. Bana artık çok imkansız geliyor dünyada bilmem kaç milyar erkek içerisinden birisini seçip ve karşı tarafın da beni seçmesi ile evlenmek üzerine annelik yaşamak… Ne bileyim hala okul kariyer derdindeyim çevrem de pek geniş değil açıkçası mesleki anlamda her şeyimi tamamlayayım derken bir aile kurma ihtimalini de yok mu edeceğim acaba? Belki annelik nasıl bir duygu hiç bilemeyeceğim. Dediğim gibi yaşım 27 artık 30’un sınır kapısındayım çevremdekiler, akrabalar artık akşam pazarına kalanlar karşına çıkar diyip moralimi bozuyorlar. Ne bileyim bence erkekler tam manasıyla 32-33 yaşlarında evliliğe hazır oluyorlar sanki ama o zaman da daha küçüklere mi bakıyorlar? Çevremdekiler doğru mu söylüyorlar yoksa 30’dan sonra evlenilecek “o kişi” ile karşılaşan kimseler gördünüz mü hiç?
Benim kocayı annemin arkadaşı vardı komşusunun oğluna ayarladı.... Yani teyzeler bu işi biliyor ben hep şey derdim koca peşinde koşamam biri bulsun evleneyim hiç uğraşamam vallahi derdim uğraşmadım hiç gerçek tenSon açtığın konular hep eğitim kariyer üzerine eğitim gibi hayata bu konuda da geç kaldığımı düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımla ona düğünü için gelinlik baktık o 23 yaşında sonra kendimi onun yerine koydum bir gün ben de bunları yaşayacak mıyım acaba diye ama çok uzak geldi ben 27’yim bu arada. Şimdi zaten 30’dan önce evlenmek iyi değil falan yazılacak belki şöyle söyleyeyim bugüne dek hiç tam manasıyla bir erkek arkadaşım olmadı. Kimseden doğru düzgün etkilenemiyorum tam birisini gerçekten sever gibi olmuştum sağolsun beni tüm erkeklerden soğuttu. Günün birinde gerçekten karşılıklı sevip sevileceğime olan inancımı yok etti. Bana artık çok imkansız geliyor dünyada bilmem kaç milyar erkek içerisinden birisini seçip ve karşı tarafın da beni seçmesi ile evlenmek üzerine annelik yaşamak… Ne bileyim hala okul kariyer derdindeyim çevrem de pek geniş değil açıkçası mesleki anlamda her şeyimi tamamlayayım derken bir aile kurma ihtimalini de yok mu edeceğim acaba? Belki annelik nasıl bir duygu hiç bilemeyeceğim. Dediğim gibi yaşım 27 artık 30’un sınır kapısındayım çevremdekiler, akrabalar artık akşam pazarına kalanlar karşına çıkar diyip moralimi bozuyorlar. Ne bileyim bence erkekler tam manasıyla 32-33 yaşlarında evliliğe hazır oluyorlar sanki ama o zaman da daha küçüklere mi bakıyorlar? Çevremdekiler doğru mu söylüyorlar yoksa 30’dan sonra evlenilecek “o kişi” ile karşılaşan kimseler gördünüz mü hiç?
İnternetten mi tanıştınızYaşınız 40 dayanmış gibi konuşuyorsunuz bende 27 yi evlendim ama inan hiç aklımda bile yoktu çevremde hiç insan yoktu. 30 da olsam inan umrumda bile değil Di çevremdekiler 30 da mı evleneceksin dediler ben hiç evlenmesem saha iyi diyordum evlilik ve anne olmak hiç umrumda yoktu... Ama birden oluverdi biriyle tanıştım 6 ay sonra evlendim. Ama iyi ki evlenmişim. Bu işler nasip işi kader de varsa karşına bir yerde çıkıyor ben evin içinde otururken koca buldum düşün.
BenSon açtığın konular hep eğitim kariyer üzerine eğitim gibi hayata bu konuda da geç kaldığımı düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımla ona düğünü için gelinlik baktık o 23 yaşında sonra kendimi onun yerine koydum bir gün ben de bunları yaşayacak mıyım acaba diye ama çok uzak geldi ben 27’yim bu arada. Şimdi zaten 30’dan önce evlenmek iyi değil falan yazılacak belki şöyle söyleyeyim bugüne dek hiç tam manasıyla bir erkek arkadaşım olmadı. Kimseden doğru düzgün etkilenemiyorum tam birisini gerçekten sever gibi olmuştum sağolsun beni tüm erkeklerden soğuttu. Günün birinde gerçekten karşılıklı sevip sevileceğime olan inancımı yok etti. Bana artık çok imkansız geliyor dünyada bilmem kaç milyar erkek içerisinden birisini seçip ve karşı tarafın da beni seçmesi ile evlenmek üzerine annelik yaşamak… Ne bileyim hala okul kariyer derdindeyim çevrem de pek geniş değil açıkçası mesleki anlamda her şeyimi tamamlayayım derken bir aile kurma ihtimalini de yok mu edeceğim acaba? Belki annelik nasıl bir duygu hiç bilemeyeceğim. Dediğim gibi yaşım 27 artık 30’un sınır kapısındayım çevremdekiler, akrabalar artık akşam pazarına kalanlar karşına çıkar diyip moralimi bozuyorlar. Ne bileyim bence erkekler tam manasıyla 32-33 yaşlarında evliliğe hazır oluyorlar sanki ama o zaman da daha küçüklere mi bakıyorlar? Çevremdekiler doğru mu söylüyorlar yoksa 30’dan sonra evlenilecek “o kişi” ile karşılaşan kimseler gördünüz mü hiç?
Hangi erkekler onlar 25 yaş altı kızlarla evlenen? Daha birkaç gün önce kuzenim evlenme teklifi aldı. 34 yaşında. Keyifince takıldı bu yasa kadar. Ablam da aynı şekilde 34 yaşında kendisiyle yaşıt biriyle evlilik yaptı.Arada sırada gelen iç sesimi duydum sanki. Erkekler kaç yaşına gelirse gelsin 25 altı biriyle evlenmeyi yeğliyor gördüğüm kadarıyla. Fazla eğitimli, kariyerli olmamak ve hayatın daha başında olmak da onlara cazip geliyor bence. Bu hiç hoş görünmeyen ama sıkça gözlemlediğim bir şey oldu. Ama ben şunu da düşünüyorum, bu şekilde oluşan birikteliklerde yaşı küçük olmasına rağmen mutlu mesut yuva hazırlıgı yapan kadınlar şanslı göründüğü kadar şanssız da olabilirler çünkü karşılarında kendilerine denk birini kabul edebilecek biriyle değil, hakimiyet kurabileceği kadını seçmiş biriyle başlıyorlar hayata. İstisnalar elbette vardır ben sadece çevremde yogun olarak gördüklerimden yola çıktım. Bu arada istisnaların nerede olduguyla ilgili bir fikrim yok. Ama yaşınız fazla değil, gözünüzde büyütmeyin. Bir yakınımdan duymuştum istikrarlı bir şekilde uzun sure dua ederek ruh eşini buldugunu söylemişti.Belki deneyebilirsiniz umarım guzel mutlu bir aileniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?