Ben snein eşinin yerinde olsam armut toplamazdımSanirim öyle ben üstüne dustukce abartiyor galiba
Gece 2 mi, o kadarı da çok fazla ciddenAksam 8 den gece 2 ye kadar ne konuşur bu erkekler anlamıyorum. Hayır arkadaş cevrememe gezmeme asla karismaz
Apır sapır mevzular. Tıpkı kız kıza muhabbet gibi. Zevk alıyordur, kafası boşalıyordur, eğleniyordur, muhabbeti bırakmak zor geliyordur.Aksam 8 den gece 2 ye kadar ne konuşur bu erkekler anlamıyorum. Hayır arkadaş cevrememe gezmeme asla karismaz
Apır sapır mevzular. Tıpkı kız kıza muhabbet gibi. Zevk alıyordur, kafası boşalıyordur, eğleniyordur, muhabbeti bırakmak zor geliyordur.
Ben cidden karşı taraf höyt zöyt, bu evde benim sözüm geçerrr uleyynnn diyen bir adam değilse kadınların bu tür konularda sürekli mesele çıkarmamaları gerektiğini düşünüyorum.
Yani eğer o ortama gidip de öyle aldatma vs gibi mevzulara bulaşmıyorlarsa, erkek erkeğe içip gülüp eve geliyorsa, bence gerisine karışmak gereksiz.
Ben karışmam en azından.
Üstelik adam haklı. Bayağı bayağı marizlemişsin enişteyi. Ayıp olmuş.
Bu konuda ben de çok şikayetçiyim eşimden, mesela az önce çıktı arkadaşlarıyla nargile içecekmiş. Şu an çok sinir olmuş durumdayım, her defasında rahatsızlığımı belirtiyorum, güzelce konuşuyorum.. Git görüş tamam da saati makul olsun di mi? Yok, bu saate gidiyor, bir de ben karımdan izin falan almıyorum o da bişey diyemez diye havasını atıyor, duydum biliyorum.
Şimdi gelince ben de üzerine mi atlasam?
Gece 2 mi, o kadarı da çok fazla cidden
Evli barklı adam bari daha vakitlice gelse evine
Morartma ama açık açık konuş
Sen gece 2 ye kadar gezersen bende gezerim de, artık 3 te evde buluşuruz de
İşte biraz sakin olmak lazım. O size vursa valizi alır evi terk edersiniz, değil mi? Gururu kırılmıştır, haklı olarak. Oturup konuşacaksınız. Başka yolu yok gibi duruyor.Yok kaba bir insan değil eşim. Sen kadinsin anlamazsin diyen tiplerden hiç değil. Aldatma mevzusu da yok yani tam emin olmamakla yok diyorum. Gerçekten bir anlık sinirle yaptım pişman oldum ama kuyrugum da dik ne yazikki
Devam et sende onun gibi o zamanDedim canım cook dedim. Sen hiç 2 de gelmedin mi sanki diyor. Geldim de yani şartlar onu gerektirdi ne yapayım
Adamı dövmüssün yazık kızz
İyuki oda karsılık vermemiş. Bence arada gitsin çok sıkarsan kaçırırsın ayyy tuhaf oldum.. evliliğin ilk yılları böyle oluyorlar sonra kopuyor ark.dan merak etme. Adam korkuyorsenden bu arada özür dileyedek gelmiş yazııkk
Tek bu konuda mı şikayetçisinBu konuda ben de çok şikayetçiyim eşimden, mesela az önce çıktı arkadaşlarıyla nargile içecekmiş. Şu an çok sinir olmuş durumdayım, her defasında rahatsızlığımı belirtiyorum, güzelce konuşuyorum.. Git görüş tamam da saati makul olsun di mi? Yok, bu saate gidiyor, bir de ben karımdan izin falan almıyorum o da bişey diyemez diye havasını atıyor, duydum biliyorum.
Sen gece 2'de haydi canım ben kızlarla çıkıyorum diyemiyorsan, kocan oturacak evinde. Yok öyle dünya. Ama nasıl yoluna girer bilemedim.Bu konuda ben de çok şikayetçiyim eşimden, mesela az önce çıktı arkadaşlarıyla nargile içecekmiş. Şu an çok sinir olmuş durumdayım, her defasında rahatsızlığımı belirtiyorum, güzelce konuşuyorum.. Git görüş tamam da saati makul olsun di mi? Yok, bu saate gidiyor, bir de ben karımdan izin falan almıyorum o da bişey diyemez diye havasını atıyor, duydum biliyorum.
Devam et sende onun gibi o zaman
Merak etmez mi seni
Ama o onun da oğluBen o kadar esnetemiyorum oglumdan dolayi.
Aaaa şekerim, ondan kolay ne var. Ver bebeyi kucağına haftada bir gece, sen de arkadaşlarınla çık. Çocuk doğurduysan sırf kendine doğurmadın ya. Baba olmak onun gece çıkmasını engellemiyorsa seni de engellemesin.Ben o kadar esnetemiyorum oglumdan dolayi.
Haklısın canım ne diyeyim, daha çok şey var da işte, konuyla alakalı olduğu için yazmak istedim.Tek bu konuda mı şikayetçisin
Senin ki daha beter bence
Kayınpederin kocandan daha iyi hatta
Ben değil gece gündüz bile doğru düzgün çıkamıyorum arkadaş yada kuzen Vs.le.Sen gece 2'de haydi canım ben kızlarla çıkıyorum diyemiyorsan, kocan oturacak evinde. Yok öyle dünya. Ama nasıl yoluna girer bilemedim.
O hava atması da ne kadar çocukça.
Öyle malesef, hiç hoşuma gitmiyor bu durum, şu an gerçekten çok sinirliyim. Bir de giderken para vermeye çalışıyor ses çıkarmayayım diye.Seninki 2 de daha yeni gidiyor ve hava filan atıyo bence sen direk öldür
Şaka elbette ama seninki hoş değilmiş cidden sıkıntılı kocan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?