Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
Evet bu sanki beni yok sayıyor ben buna kiziyorum
Şiddete hayırŞimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.
Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.
Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.
Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
Artık bir dal barışma seksinden ötesi caiz değil bence
Sana da sorayım gece geç gelse de sakin olacakmisin mesela 12 dedi ama 2 de geldi yada 3 de ha eğer ses cikartmiyorsaniz durup bir dusunucem gerçekten
Seks mi adam konuşmuyor benimle çok kırılmış dedi. Gururu incinmis. Bu yaptığını unutmucam sen de unutma dedi bana
çoğu evliliklerde bu erkeklerin yanlış arkadaşları yüzünden bozuluyor meselen sence bence basit o çevresi ile bağlarını koparıp atmak lakin bu iş çok yaş çok zor adam istemediği süre içinde böyle b....ku çıkana kadar takılır onlarla sonrasımı seninde gözünden gönlünden de düşer işte adamların aklı hep herşey olup bittikten etraf kırılıp yıkıldıktan sonra aklı yerine geliyor ozamanda geç kalmış olur..Düzgün insanlarla takılsin olayım canım.
İşin gırgırı bi yana adam haklı, yani şiddeti savunamayız yarın o da şu davranışın hoşuma gitmiyo diye seni dövse? Bu iş böyle olmaz
Bu sizinle alakalı bir mevzu. Örneğin benim eski ilişkimde ki kafanızda öyle ergen ilişkisi canlanmasın sözlü nişanlı gibi düşünün, gayet gece saat 2'de falan eve geldiği olurdu. Benim de öyle.Sana da sorayım gece geç gelse de sakin olacakmisin mesela 12 dedi ama 2 de geldi yada 3 de ha eğer ses cikartmiyorsaniz durup bir dusunucem gerçekten
Ses çıkartmak ayrı, tırmalayıp morartmak ayrı. Siz onu "12'de geleceğim dedi ama 2'de geldi" diye mahkemeye veremezsiniz ama o sizi "beni tırmaladı ve boynumu morarttı" diye mahkemeye verebilir.
Karakol mahkeme mahkeme dolaniriz.
Tepkin çok abartı
Ve arkadaşları kötüler mi anlamadım ?
Verebiliyorsa versin.
Sende kız arkadaşlarınla takıl bence, kafan dağılırKötüler mi bilmiyorum o kadar tanımıyorum ama bi kaç kez karşılaştık çok kaba insanlar böyle sanki nasıl desem tuhaflar işte. Ama eşim onları çok seviyor. Ne buluyorsa artık
Bu sizinle alakalı bir mevzu. Örneğin benim eski ilişkimde ki kafanızda öyle ergen ilişkisi canlanmasın sözlü nişanlı gibi düşünün, gayet gece saat 2'de falan eve geldiği olurdu. Benim de öyle.
Bu sizin ikinizin arasındaki bir mesele. Eğer sizin arkadaşlarınızla gece dışarı çıkmanız bir sorunsa burada sorun eşinizin eve geç gelmesi değil, arkadaşlarıyla gece çıkmasıdır, bana göre.
Arkadaş ortamına gelince... Siz arkadaşlarından hoşlanmıyorsanız görüşmeyin. Doğrudan sizin kişiliğinize bir terbiyesizlik yapmıyorlarsa da bence eşinizin arkadaş seçimlerine müdahale etmeniz çok da doğru değil.
Sende kız arkadaşlarınla takıl bence, kafan dağılır
Tırmalak filan hiç hoş değil saygınız biter
Bırak biraz belki kendi sıkılır, sen yasakladıkça onu cezbediyo olabilir
O adam dünya ahmet bacın olsun geçmiş olsun bence yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?