Ben ilk defa benligimden çıktım !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
  • Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.
  • Yani şimdi siz arkadaşlarınızla buluşsanız eşinizin sinir olduğunu bile bile ve eşiniz de size şiddet uygulasa KK' yı ayağa kaldırırdınız her ne olursa olsun tutumunuz baştan aşağı yanlış. Hiç bir davranış şiddeti haklı çıkarmaz.

Evet bu sanki beni yok sayıyor ben buna kiziyorum

Ama sen evrenin mutlak otoritesi değilsin ki herkes senin isteklerini takip etsin. Bu adamın da istekleri var.

Diyeceğim şu ki, onu yap bunu yap bik bikbikbik yaparsan sevgili konumundan çıkıp anneye geçersin. Kimse karşısında dırdır yapan birini görmek istemez, bu durumda bu adamın aklı da eğlenceli, neşeli, dert yükleme yen birine pekala kayabilir ve haksız olmaz; herkesin tahammülü bir yere kadar. Bu yüzden bu adam sana itaat edecek kafasından çık derim nacizhane fikrim. Daha da önemlisi, sen böyle bir insan olmak istiyor musun? Oğlu lafindan çıkınca kızan bir anne ama oğlu eskiden sevgilisiydi??? Daha mutlu bir insan olmak icin3 kendine biraz daha fazla odaklan bence. Vücuduna, giyimine, kariyerine.....neye önem veriyorsan ona kafa yor, yoğun olarak, bu adama kafayı sarma. Ben böyle diyorum, iyi geceler dildrim.

Şiddete hayır bi erkek yaptığında ne kadar karşıysam kadına da aynen karşıyım eşinize de bravo başka bi adam olsaydı mutlaka o da karşılık verirdi..
Arkadaş mevzusunda bunu bi çözüme bağlayalım de orta bi yol bulun.. benim zamanında öküz olan kocam bile arkadaşlarına mesafe koyduysa eşiniz de yapabilir.. evdeki huzurun benimle geçimin daha önemli arkadaşlarından.. her şeyi tadında dozunda ayarla lütfen 2mizin de canı sıkılmasın de.. dinler mi?
Kuzenim evliliğin ilk yılları eşine çıkma derdi kocası kapıdan o pencereden misali.. bi de eşinden geç dönerdi eve.. bir iki derken adam baktı baş edemiyo en sonunda gece gezmelerini bıraktı eee dinsizin hakkından imansız misali

Sana da sorayım gece geç gelse de sakin olacakmisin mesela 12 dedi ama 2 de geldi yada 3 de ha eğer ses cikartmiyorsaniz durup bir dusunucem gerçekten

Ses çıkartmak ayrı, tırmalayıp morartmak ayrı. Siz onu "12'de geleceğim dedi ama 2'de geldi" diye mahkemeye veremezsiniz ama o sizi "beni tırmaladı ve boynumu morarttı" diye mahkemeye verebilir.

Seks mi adam konuşmuyor benimle çok kırılmış dedi. Gururu incinmis. Bu yaptığını unutmucam sen de unutma dedi bana

İşin gırgırı bi yana adam haklı, yani şiddeti savunamayız yarın o da şu davranışın hoşuma gitmiyo diye seni dövse? Bu iş böyle olmaz

Düzgün insanlarla takılsin olayım canım.
çoğu evliliklerde bu erkeklerin yanlış arkadaşları yüzünden bozuluyor meselen sence bence basit o çevresi ile bağlarını koparıp atmak lakin bu iş çok yaş çok zor adam istemediği süre içinde böyle b....ku çıkana kadar takılır onlarla sonrasımı seninde gözünden gönlünden de düşer işte adamların aklı hep herşey olup bittikten etraf kırılıp yıkıldıktan sonra aklı yerine geliyor ozamanda geç kalmış olur..

Sana da sorayım gece geç gelse de sakin olacakmisin mesela 12 dedi ama 2 de geldi yada 3 de ha eğer ses cikartmiyorsaniz durup bir dusunucem gerçekten
Bu sizinle alakalı bir mevzu. Örneğin benim eski ilişkimde ki kafanızda öyle ergen ilişkisi canlanmasın sözlü nişanlı gibi düşünün, gayet gece saat 2'de falan eve geldiği olurdu. Benim de öyle.
Bu sizin ikinizin arasındaki bir mesele. Eğer sizin arkadaşlarınızla gece dışarı çıkmanız bir sorunsa burada sorun eşinizin eve geç gelmesi değil, arkadaşlarıyla gece çıkmasıdır, bana göre.
Arkadaş ortamına gelince... Siz arkadaşlarından hoşlanmıyorsanız görüşmeyin. Doğrudan sizin kişiliğinize bir terbiyesizlik yapmıyorlarsa da bence eşinizin arkadaş seçimlerine müdahale etmeniz çok da doğru değil.

Ses çıkartmak ayrı, tırmalayıp morartmak ayrı. Siz onu "12'de geleceğim dedi ama 2'de geldi" diye mahkemeye veremezsiniz ama o sizi "beni tırmaladı ve boynumu morarttı" diye mahkemeye verebilir.

Verebiliyorsa versin.

Tepkin çok abartı
Ve arkadaşları kötüler mi anlamadım ?

Kötüler mi bilmiyorum o kadar tanımıyorum ama bi kaç kez karşılaştık çok kaba insanlar böyle sanki nasıl desem tuhaflar işte. Ama eşim onları çok seviyor. Ne buluyorsa artık

Verebiliyorsa versin.

Ay sen resmen adamı döveyim edeyim sıkıyosa bi karşı hamle yapsın diyosun

Ne kadar açık yazabilirim bilmiyorum neticede forum burası ama bu denli edilgenleştirip mıymıntılaştırdığın bir.adamı kocam diye koluna nasıl.takacaksın ağırlığı nerde kalacak o adamın,herseyi geç cinsel çekiciliği ne olacak

Kötüler mi bilmiyorum o kadar tanımıyorum ama bi kaç kez karşılaştık çok kaba insanlar böyle sanki nasıl desem tuhaflar işte. Ama eşim onları çok seviyor. Ne buluyorsa artık
Sende kız arkadaşlarınla takıl bence, kafan dağılır
Tırmalak filan hiç hoş değil saygınız biter
Bırak biraz belki kendi sıkılır, sen yasakladıkça onu cezbediyo olabilir

Aksam 8 den gece 2 ye kadar ne konuşur bu erkekler anlamıyorum. Hayır arkadaş cevrememe gezmeme asla karismaz

Sende kız arkadaşlarınla takıl bence, kafan dağılır
Tırmalak filan hiç hoş değil saygınız biter
Bırak biraz belki kendi sıkılır, sen yasakladıkça onu cezbediyo olabilir

Sanirim öyle ben üstüne dustukce abartiyor galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…