- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
- Konu Sahibi kastamonu777
-
Gayet normalkızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
ama haklı eşiniz, sizin anneniz kardeşiniz kahvaltıya gelecek olsa eşinizin evde olması mı gerekecek.? ben aksine eşim yokken gelmelerini isterim ki rahat rahat muhabbet edelim diye. hem ne kötülük var ki bunda kadıncağız oğlunu özlemiş gelmek istiyor altı üstü bi kahvaltı yapıp gidecekler..kızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
tabiki gelir de evde hanım olması ayrı bi mesele sanki.. abartmış mıyım?gelebilirler.
eşin evde yokken senin annen sana kahvaltıya gelemez mi???
kızlar ...
Bence de normal. Gönlünü al eşinin daha geç olmadan.öyle mi dersiniz kızlar..
bende çok çabuk parlayıp sonra pişman oluyorum..
kızdım biraz söylendim.. bi hafta sürer şimdi bu..
evet canım biraz abartmışsın. bi hafta sürmesini istemiyorsan eşini ara ya hayatım kusura bakma canım sıkkındı senden çıkardım tabii ki gelecekler gelsinler de, benim yapmamı istediğin özel bişe var mı hazırlayıp bırakayım de...öyle mi dersiniz kızlar..
canım böyle diyeceğine gelsinler tabi ben varkende gelseler daha güzel olur muhabbet ederdik falan de.millet neler için kavga ediyo bence kıymet bil cnm.allah büyük sorunlar yaşattırmasın inşallahöyle mi dersiniz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?