ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

kastamonu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
675
325
133
kızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..

Gayet normal

ama haklı eşiniz, sizin anneniz kardeşiniz kahvaltıya gelecek olsa eşinizin evde olması mı gerekecek.? ben aksine eşim yokken gelmelerini isterim ki rahat rahat muhabbet edelim diye. hem ne kötülük var ki bunda kadıncağız oğlunu özlemiş gelmek istiyor altı üstü bi kahvaltı yapıp gidecekler..

CNM BİRAZ ABARTMIYO MUSUN GELSİNLER NE OLACAK SANKİ. SEN EVDEYKEN GELSELER DAHA GÜZEL TABİ.
AMA BENCE TAKILMA BÖYLE KÜÇÜK ŞEYLER EŞİNLE BÖYLE ŞEYLER İÇİN TARTIŞMA BİLE

selam hemşerim ineboludan :) da bence büyütme nolacak dışardan arkadaşı gelmiyo ya .ufak bişey bu.uzatma değmez :)

Ne tuhaf mantik ya ben yokken niye geliyor mantigi ya aklim almiyor ne hakla ailesinin gelmesine gitmesine karisiyorsunuz unutmayin ki o anne ayni sizin anneniz gibi herkesten daha fazla emegi var bir evladin üstünde.. Ve zirrt pirt gelirler habersiz dan diye gelirler şikayet edersiniz anlarim ama bir es olarak ailesinin gelip gitmesine karesi olarak fazla haddinizi asiyorsunuz..ayni sey i esinizde yapsa size kizsa ailen niye geliyor diye ne hissedersiniz acaba?

hergün yada her firsatta size inat yapilan bisey degilse, gayet normal... Madem mutfaginiza girmelerinden Rahatsizsiniz, sabah biraz erken kalkin, hazirlaya bileceginiz cogu seyi hazirlayin, onlara tek toplarken girmek kalir mutfaga... Hem güzel bi jestte olur esinize... Gerci terste tepebilir, oh gelin hazirliyor nasil olsa diye.. Haha bilemedim simdi.., ama sonucta annesi, kardesi devamli olan bisey degilse takilmayin bukadar...

ya ben çok detaylı düşünüyorum ne bileyim alışırlar sürekli gelirler filan diye.. çok rahat insanlar çünkü ama sorsan çok ince fikirlidirler..

öyle mi dersiniz kızlar..
bende çok çabuk parlayıp sonra pişman oluyorum..
kızdım biraz söylendim.. bi hafta sürer şimdi bu..
evet canım biraz abartmışsın. bi hafta sürmesini istemiyorsan eşini ara ya hayatım kusura bakma canım sıkkındı senden çıkardım tabii ki gelecekler gelsinler de, benim yapmamı istediğin özel bişe var mı hazırlayıp bırakayım de...

Siz yoksanız eşiniz var yani.Hani ikinizde evde olmasanız kızmakta haklısınız da şimdi eşinize boş yere kızmışsınız.Ne varki bunda.Bu kadar takıntılı olmayın.Napacaklar yani mutfak dolaplarını söküp götürecek halleri yok.Altı üstü bir kahvaltı.

öyle mi dersiniz kızlar..
bende çok çabuk parlayıp sonra pişman oluyorum..
kızdım biraz söylendim.. bi hafta sürer şimdi bu..
canım böyle diyeceğine gelsinler tabi ben varkende gelseler daha güzel olur muhabbet ederdik falan de.millet neler için kavga ediyo bence kıymet bil cnm.allah büyük sorunlar yaşattırmasın inşallah

Olayı fazla abartmışsınız, tabii ki gelebilirler. Evin hanımı evde yokken demişsiniz sanki yedi yabancı misafirliğe gelecek alt tarafı annesi ve kızkardeşi geliyor. Aynı şeyi eşiniz size söyleseydi sizde eşinizin verdiği tepkiyi verirdiniz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…