ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

Aslında mantıklı olan ikinizinde evi gelebilirler sonuçta sizin ailenizde eşiniz evde yokken gelmiyorlar mı ..
Ama ben de olsam sinir olurum açıkçası kaynanamında görümceminde mutfağımı bensiz kullanmasını istemem ..
Ama bu konuda çok ısrar ederseniz siz suçlu çıkacaksınız ..

gelsinler ne olacak ki
kocan evde yokken senin annen kardeşin kahvaltıya çaya gelemez mi

Surekli olmadigi surece sikinti yok.
Sahsen ben calisirken hergun kahvaltiya gelmelerini hos karsilamazdim.
İlk defa geliyorlarmis arada olur oyle seyler.

öyle mi dersiniz kızlar..
bende çok çabuk parlayıp sonra pişman oluyorum..
kızdım biraz söylendim.. bi hafta sürer şimdi bu..
Siz kendinizi onnun yerine koyun.cok kotu bir durum,cnm.annesi de evladina kahvaltiya gitmek istemis.bunda kotu yanlis hic bir sey yok.sizin evladiniz olsa,gitmek isteseniz,esi sorun yapsa duysaniz ne kadar kotu olursunuz.ister kiz evladiniz olsun ister erkek.bu degismez.bize en yakin,bizi doguranlara boyle davranmiyalim lutfen.
Siz hayirli olun ki rabbim sizede hayirli insanlari karsiniza cikarsin.

ohooo cnm senınkıde olmadıkı annesı kardesıdır gelır bu kadarda abartma tatlım normal bişey sizde evlenince eşinizin ailesini atmasını ıstıosun heralde şöyle düşün eşin sana dese ben evde yokken ailen gelmesin ner dersinn ???

ne güzel demişsin canım ya

yani kahvaltıyı eşiniz mi hazırlayacak ? eğer öyleyse sorun değil gelsinler. ama kayınvaliden ve görümcen hazırlayacaksa bende sıkıntı çıkarırdım. sevmem öyle başkası girsin mutfağıma. eğer oğullarını özledilerse keşke eşinizi kandi evlerine davet etselermiş.

doğum günü falan kutlamıyorlarki ne var kahvaltıyı sizsiz evinizde yapmalarında?

eğer çok zoruna gidiyorsa bundan sonra kocanla konuş.senin de benimde ailem ikimiz varken gelsin.yalnız olduğumuzda gelmesinler de.her zaman ailelerinizi karı koca birlikte ağırlayın

en azından habersiz gelmiyor. ama siz evdeyken gelmesi daha uygun olurdu. ben sizin durumunuzda olsam kızardım şahsen. çünkü benim kayınvalide fesat ve yüzsüz. biz yokken de girer çöpümüze kadar karıştırır, yatak odamıza bile girer. ben de yeni evli olduğum için ses çıkaramazdım. Bu yüzden işime gönül rahatlığıyla gidemiyorum, aklım evde kalıyor hep. sizin durumunuz farklı olabilir.

Tabiki de gelebilirler. Evini kale gibi görmemelisin. Aranızda yaşanan olumsuz birşey var mı bilmiyorum ama bunun için huzur bozmaya değer mi? Hatta ben olsam yiyecek birseyler de hazırladım. Böyle yaparsan zaten mutfağını fazla kullanmalarına gerek kalmaz.

canım ne kdr sen yokken gelmelerinden rahatsız olsanda söylenmez ki gelmesinler diye,onunda ailesi.abartmışsın bence eşinle konuş kusura bakma abarttım falan de,böyle şeyler için eşinle aranın açılmasına değmez.

haftasonu çağırsanız kahvaltıya hep beraberken olmaz mı.?
aslında gelebilirler pek tabi ki.
benim de pek hoşuma gitmese de sesimi çıkartmam.
eşim yokken benim babam gelebildiğine göre ben yokken de kp kv gelebiliyor.
iyi peki deyip geçiyorum.üzerinde durmuyorum.sonuçta eşimin de ailesi ile vakit geçirmeye hakkı var.
bu sebeple engel olmam.
ama hususi olarak benim yokluğum kovalanır da ona göre gelinirse carlayabilirim.
bir de bu rutine bağlarsa sinir katsayım tavan yapar.
yoksa kırk ylın başı öyle denk gelmiş ziyaretlere ses çıkarmam.olacak tabi.

Oldukça normal bunda ne anormallik varki biri annesi biri bacısı senin olman muhim değilki o onların canından. Ayrıca ne güzel sen görmessin yüzlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…