ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

Cok giciiik. Acikca yuzlerine soylesenee
söledim zamanında anlamayan insanlara,roman yazıp versen kar etmez.bu insanlarda oğlumuzun-kardeşimizin evi mantıgı olduu sürece hiç bir şey faketmez bende saldım artık...

Evin hanımı işteyken evin hanımın eşinin ailesi ona gelebilir.
Pof... Allah aşkına, o sizin eşiniz!
Yok ben evin hanımıyım benim istediğim zaman gelirler ancak deme hakkına sahip değilsiniz.
Sizin olduğu kadar eşinizin de evi orası.
Ayrıca kayınvalideniz belki siz olmadan özel birşeyler konuşmak istiyordur oğlu ile.
Olamaz mı?
Diyeceksiniz ki benim bilmediğim özel ne olabilir.
Olur efendim, bal gibi de olur.
Nasıl sizin annenizle özeliniz var, onların da olabilir.

kv ve görümcenin kişiliğine de bağlı nasıl insanlar olduklarına sen yokken doldurmaya da geliyor olabilirler eşini bende çok sinir olurum böyle şeylere

normal bir durum eşiniz size ben yokken eve kardeşlerini alma dese bi düşün ne güzel işte kendileri yapıp yesinler yıkasınlar size yük olmaz

Herkes hem fikir galiba. Bencede çok normal. Sonuçta kadının oğlunun evi. Senden izin alıp gelicek değil ya

çok sevindim beğenmene,güle güle iyi günlerde kullan.

Sana saygıdan gelmemelidir evin Hanımı yok ne işi var evinde sevdiği için insan sensiz ne işim var diye gelmemeli . Bence sana inat olsun diye yapılmış . Iyi niyet dahi olsa Görgülü insan gelmez oğlunu çağırır Yemeğe

kastamonu kaynananlar ne yapmış evinde,neden cevap vermiyorsun,okuyup gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…