ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

evim mutfağım topluysa dert etmezdim.
benim için önemli olan temizlik, temiz bulsunlar temiz bıraksınlar yeter.
kim geliyosa gelsin ben yokken.
hatta ben yokken gelmeleri daha iyi görmemiş olurum

bu "evin hanımı" olayını ne kadar abartıyorsunuz yahu.. eşiniz de evin beyi, o olmadan ailenizden kimse gelmiyor mu? kaldı ki mutfak dolabı ne kadar özel olabilir ki? en fazla tabak alacaklar.. orası sizin eviniz olduğu kadar eşinizin de evi..

öyle mi dersiniz kızlar..
bende çok çabuk parlayıp sonra pişman oluyorum..
kızdım biraz söylendim.. bi hafta sürer şimdi bu..
bu durumda arayın eşinizi,anlık tepki verdiğinizi,düşününce gelmelerinde sakınca olmadığını söyleyin..onlar da senin anne bban çocuklarıyla görüşmek istemeleri doğal tabi diyin..
eşiniz de yumuşar bence..:)

aynen böyle söyledim bende 4 kişi kalkıp geleceklerine tek başına senin gitmen daha mantıklı değil mi dedim.. insanın aklına çomak sokuyolar..

bence gelebilirlerde sürekli senin evde olmadığını kolluyorlarsa bi gariplik ozaman vardır derim. ama eşinde gelmeyin diyemez siz olsanız annenize kardeşiniz nasıl söylebilirsinizki böyle bişeyi

evet kayınvalide ve görmcelere biraz kıllığım var yoksa ne evimi ne malımı ne paramı ne yiyeceğimi kimseden sakınmam.. ayrıca arkadaşın dediği gibi ben çalışan insanım düzenim var ctesi günleri temizlik yaparım mesela şimdi bu gece uykusuz kalıp temizlik yapmak ev toplama zorundayım..

Canım şuan evli değilim ama bende önceden aynı senin gibi çok takılırdım bu duruma, ama çocukmuşum yani. E kendi annem babam gelince oh ne güzel, ben yokken eşimin ailesi gelince oturup takıntı haline getiriyim, bunlar gerçekten çok yıpratıyor, Evet mantıklı olan onların eşini çağırmasıydı ama belki bu seferlik böyle oğullarını evinde görmek istemişlerdir. Ne olur takılma böyle şeylere boşşşver hayat kısaaaa..

bence gelebilirlerde sürekli senin evde olmadığını kolluyorlarsa bi gariplik ozaman vardır derim. ama eşinde gelmeyin diyemez siz olsanız annenize kardeşiniz nasıl söylebilirsinizki böyle bişeyi
yok sürekli benim yokluğumu kollamak değil de daha öncede haftaiçi benişteyken eşimi çağırdılar kahvaltıya filan.. tavlanıyorum, bi yandan da diyorum ee sen iştesin bi pazarın var pazar gunu mu çağırsınlar hiç mi görmücekler oğullarını.. bilmiyom yaa dertsiz başıma dert arıyom sanırım..

evlilik böyle birşey malesef yani onlarda çok kahvaltı istiyorlarsa kendi evlerine çağırsınlar mesela ama sizde hemen tepki vermeyin böyle durumlarda gelsinler gitsinler bir gün sonra eşinize şunu söyleyin eve gelen misafiri en iyi şekilde ağırlamak gerekir kekinden böreğine ama çalıştığım zaman bunu yapamam tatil günlerimde gelsinler birdahaki sefere hem hep birlikte olmuş oluruz desen kim kaybeder ki

Şu tür konuları gördükçe düşünüyorum. Acaba eşinizin ailesiyle, evliliğinizde ille sorun çıkarmak için çok enerji harcıyor, kafa patlatıyor musunuz? Ota b.ka sorun çıkarıp kötü düşünmeye harcadığınız enerjinizi iyi düşünmeye harcasanız, eş ailesiyle can ciğer olurdunuz şimdiye herhalde. Lafım sadece bu konu sahibine değil, bu tür şeylerden sorun çıkaran herkese aslında. Bu tür sorular cidden saçma ya. Artık gerçek hayata dönün biraz.

Aklıma geldi ben geçen gün görümcenin evinde kahvaltı yaptım. Hem de evde kimse yokken. Kavga sebebi yaratmışım desenize... Bi sorayım kızmış mı evin hanımı evde yokken kahvaltı yaptım diye

yabancı biri gelse tamamda eşinizin ailesi sizin gelmesinler demeniz bile bi garip. Sanki yabancı geliyor.

Siz evde değilken gelmesini istememeniz normal, insancıl bir duygu. evin hanımına nezaket bekliyor insan.
Ancak asla bunun için tartışmayın.Değmez tatsızlığa. Dediğinizle kalıp yuzgoz oluyorsunuz eşinizle boşu boşuna.
Başbaşa kalmak istemişlerdir, Siz yokken eşiniz yalnız kalmasın diye eşlik etmek istemişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…