- Konu Sahibi kastamonu777
-
olur mu öyle şey canımöyle mi dersiniz kızlar..
bende çok çabuk parlayıp sonra pişman oluyorum..
kızdım biraz söylendim.. bi hafta sürer şimdi bu..
bu durumda arayın eşinizi,anlık tepki verdiğinizi,düşününce gelmelerinde sakınca olmadığını söyleyin..onlar da senin anne bban çocuklarıyla görüşmek istemeleri doğal tabi diyin..öyle mi dersiniz kızlar..
bende çok çabuk parlayıp sonra pişman oluyorum..
kızdım biraz söylendim.. bi hafta sürer şimdi bu..
aynen böyle söyledim bende 4 kişi kalkıp geleceklerine tek başına senin gitmen daha mantıklı değil mi dedim.. insanın aklına çomak sokuyolar..Herkesin aksine ben gelmemeliler diye düşünüyorum. Bende istemezdim ben yokken evime gelinsin dolabım mutfağım karıştırılsın.. Madem çok özlemişler özleyen insan yarın sana kahvaltıya geleceğiz yerine, yarın sabah kahvaltıya gel der..
bence gelebilirlerde sürekli senin evde olmadığını kolluyorlarsa bi gariplik ozaman vardır derim. ama eşinde gelmeyin diyemez siz olsanız annenize kardeşiniz nasıl söylebilirsinizki böyle bişeyikızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
kim kimin aklına ne çomağı sokmuş ben anlamadım?aynen böyle söyledim bende 4 kişi kalkıp geleceklerine tek başına senin gitmen daha mantıklı değil mi dedim.. insanın aklına çomak sokuyolar..
yok sürekli benim yokluğumu kollamak değil de daha öncede haftaiçi benişteyken eşimi çağırdılar kahvaltıya filan.. tavlanıyorum, bi yandan da diyorum ee sen iştesin bi pazarın var pazar gunu mu çağırsınlar hiç mi görmücekler oğullarını.. bilmiyom yaa dertsiz başıma dert arıyom sanırım..bence gelebilirlerde sürekli senin evde olmadığını kolluyorlarsa bi gariplik ozaman vardır derim. ama eşinde gelmeyin diyemez siz olsanız annenize kardeşiniz nasıl söylebilirsinizki böyle bişeyi
evet kayınvalide ve görmcelere biraz kıllığım var yoksa ne evimi ne malımı ne paramı ne yiyeceğimi kimseden sakınmam.. ayrıca arkadaşın dediği gibi ben çalışan insanım düzenim var ctesi günleri temizlik yaparım mesela şimdi bu gece uykusuz kalıp temizlik yapmak ev toplama zorundayım..
yabancı biri gelse tamamda eşinizin ailesi sizin gelmesinler demeniz bile bi garip. Sanki yabancı geliyor.kızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?