- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
- Konu Sahibi kastamonu777
-
demişti.. yani ben çağırmadan da adım atmadılar daha hiç ne bana ne nişanlıyken anneme..onlar davetsiz gelmez, kayınvalidem de bir konusşmasında biz kimsenin evine pat diye gitmeyiz habersiz
demişti.. yani ben çağırmadan da adım atmadılar daha hiç ne bana ne nişanlıyken anneme..
Herkesden sakladigim cok özel seylerim yok belki ondan umursamiyorumdur.. Başa herşey gelebilir, kurcalamak icin degil mecbur kaldıkları icin bakmak zorunda da kalabilirler. Bu gibi durumlarda yüzüm kızarsin istemem. Yatak odama da mabed gözüyle bakmıyorum. Alt tarafi uyudugumuz yer bence. Isteyen girebilir kapida kilit yok...gerçekten rahatsız olmaz mısın?
o çekmecelerde kendine özel sakladıkların olamaz mı?
senden izinsiz özel hayatına müdahele edilmesine,sinsi sinsi dolaplarının karıştırılmasına sinirlenmezmisin?
samimi söyleyeyim ben çok kızarım.
ne kimsenin özel eşyasını kurcalarım ne de kendi özel eşyalarımı kurcalattırırım.
bunu sinsice yapana da saygım kalmaz.
ne bileyim insanınn duruşuna haysiyetine yakışmaz böyle basitlikler,çiğlikler.
Herkesden sakladigim cok özel seylerim yok belki ondan umursamiyorumdur.. Başa herşey gelebilir, kurcalamak icin degil mecbur kaldıkları icin bakmak zorunda da kalabilirler. Bu gibi durumlarda yüzüm kızarsin istemem. Yatak odama da mabed gözüyle bakmıyorum. Alt tarafi uyudugumuz yer bence. Isteyen girebilir kapida kilit yok...
seninle gorusmeye ya cekiniyolar ya istemiyorlar iste.Onlar hakkında ne düşündüğümü aslında bende tam anlayamadım.. bana kötü bişey yapmıyolar iyi davranıyolar ama ne bileyim mesela hastaydım duymuş bi gün gittiğimizde dediki hastaymışsın telefonumda yok arayamıyom nasıl oldun filan ee iyide oğlunu arıyor işte kocasının telinden yada kızından.. yani beni de çelişkiye düşürüyolar aslında aramalarını filan beklediğimden değil ama öyle söyleyip üç gün sonra oğlunu arayabiliyosan beni de arayabilirsin madem aramıcaksın neden öyle konusuyosun gibi sorular doğuyo kafamda..
çekinmelerini gerektircek bişey yapmadım ki el üstünde ağırlıyorum güler yüzle karşılıyorum uğurluyorum ben istemediklerini düşünüyorum eşimde öyle bişey yok diyo ama artık üstünde durmucam beni görmek isteyince ben varken gelsin oğlunu görmek isteyince de oğluna gelsin :)seninle gorusmeye ya cekiniyolar ya istemiyorlar iste.
O yuzden senin evde olmadigin zamanlarda ogluyla gorusuyorlar.
Ama kotu dusunme hemen.
Sonucta birsey yapmamis kayinvaliden de gorumcen de.
Biz de sadece yatak odasını kullanmıyoruzEneee. Biz sadece uyumuyoz
Alakasiz olacak ama, Allah rahmet eylesin oglunuzu niye kaybettiniz?evet işin bu yanını es geçiyorlar.
yani eve gelenlerin elleri uzun ise herşeyi kurcalıyorlar ise kimin hoşuna gider ki?
tamam ben eşimin ailesinin gelmesine bişey demiyorum am evin altını üstüne getirse
tepkim çok farklı olurdu.
annem rahmetli oğluma bakardı,kv de anneme talimat verirdi salona uzanıp.
az yedirdin çok yedirdin diye.
benim annem bunları aylaaaar sonra anlattı.huzurum kaçmasın diye hep susmuş.kızım he deyip geçiyorum derdi.
kendi evinden gelir benim annem bebeğe yemek yedirirken o da kendisini doyururdu.
biliyorum ben varken de yapıyordu.
şimdi bu olur mu el vicdan yani.
bi kuruşluk faydan yok,yan gelip yatıyosun bi de kadına eziyet ediyorsun.
tabi aynı zamanda evin heryerini de karıştırıyordu.
şimdilerde hasta eski hali kalmadı.o sebeple ses etmiyorum.
ama zamanında yaptıklarını da unutmuş deilim.
yani her kv melek olmayabiliyor:))
Yatak odasi denince aklima hep ablam geliyor.Herkesden sakladigim cok özel seylerim yok belki ondan umursamiyorumdur.. Başa herşey gelebilir, kurcalamak icin degil mecbur kaldıkları icin bakmak zorunda da kalabilirler. Bu gibi durumlarda yüzüm kızarsin istemem. Yatak odama da mabed gözüyle bakmıyorum. Alt tarafi uyudugumuz yer bence. Isteyen girebilir kapida kilit yok...
Bizim de yatak odası ta girişin karşısı, bütün bina oturma odası olarak kullanıyor biz yatak odası. Bizim devasa yatak sığmadı başka odaya napalım.Yatak odasi denince aklima hep ablam geliyor.
Eski evinde de, yeni evinde de oturma odasi olarak tasarlanan odalari yatak odasi yapti.
Yatamam ben balkonsuz, taaa ebesinin neresindeki odada der.
Suan girişte karşı oda yatak odasi :))
Ben de kapinin kapatilmasina anlam veremiyorum. Bu orda neler yapildigi gerçeğini degistirmiyor.
Siz niye o kadar büyük yatak aldiniz?Bizim de yatak odası ta girişin karşısı, bütün bina oturma odası olarak kullanıyor biz yatak odası. Bizim devasa yatak sığmadı başka odaya napalım.
Yatak odasını görenin aklına o iş geliyorsa sapık gözüyle bakarım ben o insana...
İlerde çoluk çocuk olunca hep birlikte yatarız dedik. Kötü niyetli hatınsun sen...Siz niye o kadar büyük yatak aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?