ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

Herkesden sakladigim cok özel seylerim yok belki ondan umursamiyorumdur.. Başa herşey gelebilir, kurcalamak icin degil mecbur kaldıkları icin bakmak zorunda da kalabilirler. Bu gibi durumlarda yüzüm kızarsin istemem. Yatak odama da mabed gözüyle bakmıyorum. Alt tarafi uyudugumuz yer bence. Isteyen girebilir kapida kilit yok...

Eneee. Biz sadece uyumuyoz

kızlarrrr hepinize yorumlarınız için tşk ederim.. vardığım sonuç şu ki AYIP ETTİM.. hepinizin yorumlarını tek tek okudum düşündüm.. ama evimmm arkadaşımın da dediği giibi ses çıkarmadan çarkta etmeden devam edicem, eşimle düzeldik.. beni sevdiğini konuyu uzatmamamı yarın belki gelebileceklerini söyledi bende tamam canım dedim tatlıya bağladık.. sanırım başka bi arkadaşımında dediği gibi enerjimi iyi şeyler düşünmeye harcamalıyım.. sen iyiysen herkes iyi der babanem.. özellikle eleştirenlere tşk ederim kendime geldim, gelişmeleri yazarım..

Çok afedersiniz fakat eşiniz haklı. Anne kardeş sonuçta.. evlenmişsin aile olmuşsun onların bir parçasının onların evi senin, senin evin onların. Sizin anneniz ve kardeşine böyle dese eşiniz ne yapacağınızı bi' düşünün derim.

seninle gorusmeye ya cekiniyolar ya istemiyorlar iste.
O yuzden senin evde olmadigin zamanlarda ogluyla gorusuyorlar.
Ama kotu dusunme hemen.
Sonucta birsey yapmamis kayinvaliden de gorumcen de.

seninle gorusmeye ya cekiniyolar ya istemiyorlar iste.
O yuzden senin evde olmadigin zamanlarda ogluyla gorusuyorlar.
Ama kotu dusunme hemen.
Sonucta birsey yapmamis kayinvaliden de gorumcen de.
çekinmelerini gerektircek bişey yapmadım ki el üstünde ağırlıyorum güler yüzle karşılıyorum uğurluyorum ben istemediklerini düşünüyorum eşimde öyle bişey yok diyo ama artık üstünde durmucam beni görmek isteyince ben varken gelsin oğlunu görmek isteyince de oğluna gelsin :)

Esim aileme oyle davraniyosa bu esimin sucudur tabiki rahatsiz oluyorum davranisindan ama bunun faturasini kayinvalidemlere kesmem yanlis bence

O anne binbir emekle büyütsün baksin bu yasa getirsin ama gelini izin vermiyor diye kahvaltiya gelemesin yazik.Eşiniz bence az bile demis

Alakasiz olacak ama, Allah rahmet eylesin oglunuzu niye kaybettiniz?

Yatak odasi denince aklima hep ablam geliyor.
Eski evinde de, yeni evinde de oturma odasi olarak tasarlanan odalari yatak odasi yapti.
Yatamam ben balkonsuz, taaa ebesinin neresindeki odada der.
Suan girişte karşı oda yatak odasi :))
Ben de kapinin kapatilmasina anlam veremiyorum. Bu orda neler yapildigi gerçeğini degistirmiyor.

Bence de arkadaşlar doğru yazmış misal böyle düşün kendini eşinin yerine koy annen sana kahvaltıya gelmek istese ve eşin buna kızsa hoşuna gidermiydi hiç kimsenin hoşuna gitmez böyle bişey annesi gayet normal oğlunu görmek istiyor ne var bunda canım

Bizim de yatak odası ta girişin karşısı, bütün bina oturma odası olarak kullanıyor biz yatak odası. Bizim devasa yatak sığmadı başka odaya napalım.
Yatak odasını görenin aklına o iş geliyorsa sapık gözüyle bakarım ben o insana...

Siz niye o kadar büyük yatak aldiniz?

Yanlış anlaşılma var galiba.olayı dramatize de etmiiş bazı arkadaşlar.
Tabiki annesidir gelecek ama oğlu bekar değil.evin hanımı olmadan gelinmesi farlı amaç olduğunu gösterir.

son durum noldu, geldi kaynanayla gorumce kahvaltiya ?
koltuklari falan kemirmislemri esyalar saglammi : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…