- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
- Konu Sahibi kastamonu777
-
aynen kv melekse görümce değil birinden biri mutlaka huzursuzluk ,fitne cıkarır şahsen annemle biz abiimi özlesek sana geliyoruz kahvaltıya değilde gel bize kahvaltıya deriz hiçte mantıklı değil yani ha kahvaltı ha başka bişey evin hanımının evde olması başkadır oğludur özleyebilir görmek isteyebilir ben nasıl abim bile olsa evin hanımı evde yokken gitmiyorsam görümce bile olsa evin hanımı evde yokken oturmaaya kahveye çaya gelemez (özel acil bi durum olmadıkca)cok özlediyse kendi çağırsın cnmevet işin bu yanını es geçiyorlar.
yani eve gelenlerin elleri uzun ise herşeyi kurcalıyorlar ise kimin hoşuna gider ki?
tamam ben eşimin ailesinin gelmesine bişey demiyorum am evin altını üstüne getirse
tepkim çok farklı olurdu.
annem rahmetli oğluma bakardı,kv de anneme talimat verirdi salona uzanıp.
az yedirdin çok yedirdin diye.
benim annem bunları aylaaaar sonra anlattı.huzurum kaçmasın diye hep susmuş.kızım he deyip geçiyorum derdi.
kendi evinden gelir benim annem bebeğe yemek yedirirken o da kendisini doyururdu.
biliyorum ben varken de yapıyordu.
şimdi bu olur mu el vicdan yani.
bi kuruşluk faydan yok,yan gelip yatıyosun bi de kadına eziyet ediyorsun.
tabi aynı zamanda evin heryerini de karıştırıyordu.
şimdilerde hasta eski hali kalmadı.o sebeple ses etmiyorum.
ama zamanında yaptıklarını da unutmuş deilim.
yani her kv melek olmayabiliyor:))
Mesajda kelimenin yerini yanlis yazmisim.cok sukur oglum hayatta.kaybettigim annemdi malesef.Alakasiz olacak ama, Allah rahmet eylesin oglunuzu niye kaybettiniz?
Kusura bakmayın ama anormal olan sizin tavrınız onlar eşinizin ailesi yabancı değiller ki... Hem siz iştesiniz diye oğlunu görmeye gelemeyecek mi? Siz de izin alın eve gelin öyle görsünler barikızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
Anladim canim Allah rahmet eylesin topragi bol olsun annenin.. Ogluna uzun saglikli omurler dilerim.. :)Mesajda kelimenin yerini yanlis yazmisim.cok sukur oglum hayatta.kaybettigim annemdi malesef.
geldiler kızlar bakalım koltukları kemircekler mi :d
gelmişler oturmuşlar gitmişler..Internetinizi de yedi zaar cevap yazmiyorsunuz
ne yapmışlar,yatak odanı,mutfağını karıştırmışlar mı,bir şeylerini kırıp dökmüşler mi, fitne fesatlık yapmışlar mıgelmişler oturmuşlar gitmişler..
aaaaaaaa egemciğim konuyla alakasız ama nasılsın? beni hatırladın mı? ben seni herdaim anıyor ve anlatıyorum.3 ay önce evlendim.yolladıklarını saklamıştım , şimdi evimde seve seve kullanıyorumne yapmışlar,yatak odanı,mutfağını karıştırmışlar mı,bir şeylerini kırıp dökmüşler mi, fitne fesatlık yapmışlar mı
canım benim evliliğin hayırlı olsun.ne yolladım hatırlamıyorum ama beğenip kullanmana ve beni anmana çok sevindim.aaaaaaaa egemciğim konuyla alakasız ama nasılsın? beni hatırladın mı? ben seni herdaim anıyor ve anlatıyorum.3 ay önce evlendim.yolladıklarını saklamıştım , şimdi evimde seve seve kullanıyorum
canım benim evliliğin hayırlı olsun.ne yolladım hatırlamıyorum ama beğenip kullanmana ve beni anmana çok sevindim.
ben evde yokken ooooo görümceler kv doluşurlar evime
kv kızıma kreş saatine kadar bakıyo
kahvaltıya gelir görümceler genellikle
yiyip içip dönerler hangi bir gün sölenicem.sinir oluyormuyum evet ama elimden bişi gelmiyo
arada görümcek kirlilerimi ayırıp makinaya atmışlığıda vardır.sinir oldugum halde yatak odama girip dolabımı düzenleme adı altında kurcaladığı olmuştur.ne yapayım kendi kendimi aradada eşimi yiyordum,saldım şimdi arayıp abla mutfagıda temizle diyesim geliyo.fitnecilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?