ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

aynen kv melekse görümce değil birinden biri mutlaka huzursuzluk ,fitne cıkarır şahsen annemle biz abiimi özlesek sana geliyoruz kahvaltıya değilde gel bize kahvaltıya deriz hiçte mantıklı değil yani ha kahvaltı ha başka bişey evin hanımının evde olması başkadır oğludur özleyebilir görmek isteyebilir ben nasıl abim bile olsa evin hanımı evde yokken gitmiyorsam görümce bile olsa evin hanımı evde yokken oturmaaya kahveye çaya gelemez (özel acil bi durum olmadıkca)cok özlediyse kendi çağırsın cnm

Hanımlar bende ay tabi eşinin ailesi vs. diye çok müsamaha gösterdim.Ama hiç ama hiç hoş olmayan bir durumla karşılaştım.Bence evin hanımı evde iken gelinmeli.Çünkü her kayınvalide melek olmuyor.

HAYIR gelmediler dün gelmediler yarın gelirler dedik bugünde gelmediler arayıp gelcez gelemicez de demiyolar bu arada öyle isterlerse çıkıp gelirler yani..

Kusura bakmayın ama anormal olan sizin tavrınız onlar eşinizin ailesi yabancı değiller ki... Hem siz iştesiniz diye oğlunu görmeye gelemeyecek mi? Siz de izin alın eve gelin öyle görsünler bari Üstelik mutfağa giriyorlar yatak odanıza değil,abartmayın,mutluluklar

dünya sizin etrafınızda dönmüyor bayanlar
karşınızdaki insanların da bir ailesi dostları arkadaşları akrabaları var
sizin aileniz eşinizin evde olmasını mı gözetecek sizinle görüşmek için
bu nasıl mantık
ben erkek olsam şu sitedeki kadınların yarısını boşamıştım ne eften püften olaylardan arıza çıkarıyorsunuz

Yok artik yuh! Annenler sana gelmek isteyince; kocam evde yok baska zaman mi gelin diyeceksin? Ikiside ayni sey cunki. Ha sen kocam evde yok demissin ha esin karim evde yok demis. Orasi sadece sizin eviniz degil esinizin de evi. Eve gelende annesi ve ablasi. Esinizde gayet kibarmis taktir ettim! Benim esim bana o lafi dese ...

Biraz empati kurun ve esinize öyle davranin. O ev tek sizin değil. Evet mutfakta vazen iyimiz kötümüz olabikiyor. Kendimize göre bir düzenmimiz oluyor ama o da inun oğlu. Ev de esinizle sizin ortak. Bunla4i iyi değerlendirin ona göre davranin. Böyle sudan sebeolerle aile hizurinuzdan eksiltmeyin ne olur..

ne yapmışlar,yatak odanı,mutfağını karıştırmışlar mı,bir şeylerini kırıp dökmüşler mi, fitne fesatlık yapmışlar mı
aaaaaaaa egemciğim konuyla alakasız ama nasılsın? beni hatırladın mı? ben seni herdaim anıyor ve anlatıyorum.3 ay önce evlendim.yolladıklarını saklamıştım , şimdi evimde seve seve kullanıyorum

aaaaaaaa egemciğim konuyla alakasız ama nasılsın? beni hatırladın mı? ben seni herdaim anıyor ve anlatıyorum.3 ay önce evlendim.yolladıklarını saklamıştım , şimdi evimde seve seve kullanıyorum
canım benim evliliğin hayırlı olsun.ne yolladım hatırlamıyorum ama beğenip kullanmana ve beni anmana çok sevindim.

canım benim evliliğin hayırlı olsun.ne yolladım hatırlamıyorum ama beğenip kullanmana ve beni anmana çok sevindim.

ne yollamadın ki şekerim baharat takımalrından tut masa örtüsüne,rannerından salata kasesine kadar yollamıştın.hepsini evimde severek kullanıyorum ve her görene anlatıyorum senin aldığını.sayemizde birsürü kadın kk yı keşvetmeye çalışıyor seneler sonra da olsa hediyelerin için tekrar çok çok teşekkür ederim canım bu arada zarf içinde yolladığın notu da hala saklıyorum

ben evde yokken ooooo görümceler kv doluşurlar evime
kv kızıma kreş saatine kadar bakıyo
kahvaltıya gelir görümceler genellikle
yiyip içip dönerler hangi bir gün sölenicem.sinir oluyormuyum evet ama elimden bişi gelmiyo
arada görümcek kirlilerimi ayırıp makinaya atmışlığıda vardır.sinir oldugum halde yatak odama girip dolabımı düzenleme adı altında kurcaladığı olmuştur.ne yapayım kendi kendimi aradada eşimi yiyordum,saldım şimdi arayıp abla mutfagıda temizle diyesim geliyo.fitnecilere

Cok giciiik. Acikca yuzlerine soylesenee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…