canım şöyle uzunca bi anlatayım da rahatlayım. normalde eskiden ay bu kaynanalarıyla ne alıp veremedikleri var bu kızların her şey laf felan derdim ama işin içine girince bi başkaymış.
ben sözlümle 4buçuk yıldır çıkıyodum ikimiz de aynı lisedeydik. küçük bi ilçedeyiz zaten herkes birbirini tanır. neyse ikimiz de şehir dışına gittik okullar için ama öyle böyle ayrılmadan bu günlere geldik. hala çok seviyorum ve çok özlüyorum onu ama çoook uzakta görevde şimdi. neyse biz kasımda sözlendik. güya söz olacaktı biz ona göre sözlümle gittik tek taş aldık hani dümdüz de değil. sonra kayınvalidem oğlanın eli bos kalmasın alyansları da alalım dedi bayramdı o zaman tüm kuyumcular kapalı. bi kuyumcuyu açtırdık tanıdık istemeye istemeye de olsa aldık kısıtlı seçenekler arasından bi alyans ama tek taşımla hiç alakası yok. ben ilik başta bi heves takıyodum ama artık takmıyorum inat değil mi :)
neyse sözden sonra ben okula gittim zaten sözlüm de görev yerine kafamız rahattı :) şimdi benim okul bitti kürkçü dükkanına döndüm ben. sözlüm de bi aylık izin aldı o da geldi beraberken kayınvalidem de iyi gayet sözlüm gitti ne arama ne sorma hiç bi şey yok. aslında çok iyidir ama bilmiyorum. ee haliyle annem de taktı buna. ben bayram için yaprağıdır mantısıdır temizliğidir yardıma gitmeyi düşünmüştüm hep ama vazgeçtim sonra. beni arayıp sormayan insana ne gitcem dedim. kendi her gün komşularıyla çaylar bilmem neler. çayı koydum gelin deyip arıyomuş çok yakın bi komşusunu akrabalar da. bizi de çağıramaz mıydı bi günden bi güne gelin çaya diye

neyse ben bunları çok düşünmüodum ama annemler sürekli böyle olmaz adet böyle değil felan diyolar.
bi de güya nişan yapılcaktı o da yalan oldu. dükkanları vardı hırsız girdi nişanlımpara çekti gönderdi şu an kredi ödüyo. annem de nişan felan yapmayalım demişti ona hasarınızı karşılayın dedi ama bi bakıyorum bunların arabası tüm akrabalarının altında hiç bi sıkıntıları yok gibi harcamalar kayınvalidemin kardeşinin gelinleri herkes günlerce bunlarda. gayet rahat yani.
neyse benim mezuniyetimde sağolsun düşünmüş bi bilezik almış kayınvalidem. ama nasıl büyük geldi :) ee bayram yaklaşıyo takmak istedim hani nişanlı kız boş olmaz diye. ya kızım sen takcan mı gidelim değiştirelim hiç bişey yok. kendimiz gittik değiştirdik annemle. bi de bayramlık meselesi var işte. çok şükür ihtiyacımız yok ama duyuyorum herkesten bi ban kaale alınmıyo gibiyim. insan bi sorar di mi ama kızım gel bi gidelim bayramlık alalım diye. kaynım gider istediğini alır giyer daha abisine de aldırır bi sürü şey. geçen 140 tlye kot aldırmış ben kıyamazken borcu var diye

neyse ben gittim bayramlıklarımı aldım güzelce yarın geç gideyim diyorum evde olmazlar zaten akşama kadar zaten nişanlım da yok burda. çok kızdım niyeyse. ben kendim istedim sevdim diye mi kaale alınmıyorum öyle mi işlerine geliyo ne bilemidm . ay daha neler var da aklıma bunlar geldi. bölük pörçük oldu.