Ben kafayı yemek üzereyim

Bak böyle olmazzz kendinin hastalık hastası olduğunu kabullenip baskılamalısın bu davranışlarını. Durdur kendini yani merak etsen bile korksan bile yansıtma çevrene en azından. Ve biraz ilerlemiş gibi durumun ağrı bu yani küçükken sana olmadı mı hiç aaaa doktor da bir şey yok demiş işte. Kendini meşgul et dine yönel kendine sürekli bunun boş kaygı olduğunu hatırlat ve artık sadece düşüncede kalsın doktora gitme internette sorma araştırma bırak öyle. Terapi almıyorsan mutlaka psikoloğa gitmelisin senin için her şey daha kolay olur

Benim kızım da tek tarafı ağrırdi ( sol) ben de merak edip el kol filmleri çektirdim ortopediste götürdüm büyüme ağrısı dedi . Aradan 10 yıl geçti baya büyüdü yani. Endişe etmeyin doktor doğru demiş

Çocuğunuza ağsını bir süre sormayı bırakın çocuğa da takıntı haline getirirseniz hep ağrıyomuş gibi sanabilir. Annem sizin gibiydi büyürken hep kendimi kusurlu ve hastalıklı hissettim. Hareketlerinize dikkat edin

Doktora değil de internete güvenmek kadar hatalı bir şey olamaz bu sağlık konularında

Psikolojik destek alın. El kadar çocuğunda psikolojisini bozmayın. Hasta mı değil mi diye diye kendiniz çocuğunun ruhunu bozacaksinjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…