ben kendime ne yaptım?

Önce kendinizi sevmelisiniz en önce ben demeyi öğrenmeden insan kendini etraftakilerden koruyamiyor bir işe başladınız bitiremediniz olabilir bu da bitmesin demeyi öğrenmelisiniz sizin enerjinizi sömüren insanlarla mesafeli olacaksınız hayır demeyi bilmek lazım kimse sizi sizden daha iyi düşünemez bak ben 42 yaşımdayım ve insanların benim için ne düşündükleri zerre umrumda değil canım nasıl isterse öyle yapıyorum eşim de alıştı artık bende tabi önceden böyle değildim ama eşim de olsa onun istediğini ben istemiyorsam hayır diyorum öncelikle ben ben ben demelisiniz yoksa olmuyor tecrubeyle sabit

Bir yıl sonra bugün keşke daha önce başlasaydım dememek bile yeterli bir motivasyon. Evet kilo vermek zorlu ve uzun bir süreç ama bunu 6 ayda da yapabilirsiniz 2 yılda da sizin azminize bağlı. Bu arada hızlı kilo verdirecek açlık diyetlerini doğru bulmuyorum vücut deformeleri bir yana adetten bile kesilen kadınlar oluyor o yüzden sağlıklı diyetler, mümkünse bir diyetisyen eşliğinde. Spor salonuna gitmeden de evde yapacağınız yarım saatlik egzersizle bile çok güzel sonuçlar alırsınız. Bu arada 30 yaş bir kadının güzellikte doruk noktasıdır hiçbir şey için geç değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…