ben kendimi nerelere atsam nerelere gitsem de kurtulsam bu durumdan..

ALeyna_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
419
0
0
Adana
susmuyor susmuyor.. lanet olsun gitmiyo bu halim bırakmıyor beni sevdiklerime zarar veriyorum .
of of . 1 bucuk yııllık bir ilişkim var nasıl sevdadı benim ki. nasıl ateşti yüreğimin çığlıklarını duyabilirdim. kalbim küt küt atardı bir mesajı dünyaları verirdi bana ne değişti ki ? ne değiş ti ?
Neden böyleyim ben. artık mesaj atmadığı zamanlara sevinir oldum üstelik o bana çok iyiyken ilgili iken herşey güzelken herşeyden sıkıldığımı bunaldığımı hissediyorum .
Kendimi sürekli sorguluyorum. Önceden onun mükemmel biri olduğunu düşünürdüm ondan başka kimse giremezdi artık hayatıma o tekti birtaneydi benimdi. ya şimdi neden böyle düşünmüyorum ben ? ilişkimize neler oluyor :5: kalbimin yine öyle atmasını bu düşüncelerimden kurtulmasını istiyorum duygularımın benliğimin ama olmuyor . bir türlü çöktüm yemin ederim ki çöktüm. belkide depresyondayım bilmiyorum ama sunu iyi biliyorum ki onu kaybettiğim zaman ne acılar çekeceğimi bunu bildiğim halde duygularım benliğim hala beni sorguluyor
Neden beynim bana bunu yapıyor ki neden rahat bırakmıyorlar beni sevgilimle rahat oluyum. illa kaybetmesimi lazım insanın birşeyleri illa bumu gerekli.. ?
Bugün buluştuk yine ygs başvurusunu yaptık geldik geri mal gibi.. boş boş herşey o kadar sıradan ki. belki oda sıkıldı artık bilmiyorum. Ama ilişkimi kurtarmak istiyorum kendimi bu düşüncelerden arındırmak istiyorum nasıl yapacağım bunu nasıl ..
Beynim duygularım illa istiyor ki kaybet onu acı cek . ama ben o duygulara yenilmek istemiyorum.
Önceden ne kadar güzeldi hiç böyle şeyler düşünmezdim. sorgulamaz dım bile . off of böyle yaşamak çok zor ben beni anlayamıyorum ve hata yapmaktan korkuyorum ne olacak böyle ..

Ilişki oturmuş ,tekdüze sürüyor. Action arıyorsunuz ama dikkatli olun heyecan ararken karşı tarafı üzmeyin :34:

Canım çok yoğun yaşadıysanız her ilişkide olduğu gibi durulma dönemine girmişte olabilirsiniz. Belki sen o durulmayı soğudum mu acaba diye yorumluyorsundur içinde?
Yanyanayken nasılsınız? Yanında olmak, elini tutmak, sarılmak ne biliyim bunları yaşarken de mesajda olduğu gibi "off yine mesaj atmış" moduna mı giriyorsun?:26:

Bu bi süreç bence canım senin için dünde söyleğim gibi.
Eğer bu durum geçmezse zaten ona karşı yavaş yavaş bir şeyler bitiyordur.
Sevgilin seninle çok mu ilgilenir peki ?

İlişkiniz rayına oturmuş.
Aşk bitmiş sevgiye geçmişsiniz.
Sürekli elinin ayağının titreyeceğini düşünmedin heralde
Onlar ilk zamanlarda oluyor sonra alışınca geçiyor.

selam arkadaşım. belliki onu çok seviyorsun. sanki ilişkin monotonlaştı ve sen bu durumdan sıkıldın. Ne güzelde söylüyorsun, onu bırakmak istemiyorsun. O zaman ortada sebeb yokken niçin böyle birşeye kalkışasın. Bence yeniliklere açık ol. Hobbin varmı? Çalışıyormusun bilmiyorum ama evden biraz uzaklaş, birbirinizi biraz özleyin.
Bu iyi gelecektir. Ama bu durumdayken sağlıksız bir karar verme derim ben. Zamana bırak, ve yeniliklere açık ol. Birlikte yapabileceğiniz den daha çok, önce kendin için birşeyler dene yapmaya çalış.

canım aynı sorun bende de var.
ne yapıcam bilmiyorum. bize bi çözüm bulun kızlar :(

aynı böyleydi bizimkisi.biz bitirdik,verdiği yüzüğü çöpe attım.ya yıpratmadan bitirin yada artık eğlenceli bişeyler bulun birbirinizle eğlenmeye bakın.bizimkisi bitti daha yarım saat önce.:ssz::ssz:

Canım çok yoğun yaşadıysanız her ilişkide olduğu gibi durulma dönemine girmişte olabilirsiniz. Belki sen o durulmayı soğudum mu acaba diye yorumluyorsundur içinde?
Yanyanayken nasılsınız? Yanında olmak, elini tutmak, sarılmak ne biliyim bunları yaşarken de mesajda olduğu gibi "off yine mesaj atmış" moduna mı giriyorsun?:26:

hayır canım girmiyorum o zamanlar ama saf saf yüzüne bakıyorum boş boş neden böyle oldum ki ben ::(

Bu bi süreç bence canım senin için dünde söyleğim gibi.
Eğer bu durum geçmezse zaten ona karşı yavaş yavaş bir şeyler bitiyordur.
Sevgilin seninle çok mu ilgilenir peki ?

bu sürecin geçmesini herşeyden çok istiyorum biliyormusun canım hemde çok. yine eski gibi olmak istiyorum öyle hissetmek yüzümün gülmesini istiyorum .. yok canm ne çok ne az tam ortası .. ya bu süreç geçmez ise ..

selam arkadaşım. belliki onu çok seviyorsun. sanki ilişkin monotonlaştı ve sen bu durumdan sıkıldın. Ne güzelde söylüyorsun, onu bırakmak istemiyorsun. O zaman ortada sebeb yokken niçin böyle birşeye kalkışasın. Bence yeniliklere açık ol. Hobbin varmı? Çalışıyormusun bilmiyorum ama evden biraz uzaklaş, birbirinizi biraz özleyin.
Bu iyi gelecektir. Ama bu durumdayken sağlıksız bir karar verme derim ben. Zamana bırak, ve yeniliklere açık ol. Birlikte yapabileceğiniz den daha çok, önce kendin için birşeyler dene yapmaya çalış.

öylemi diyorsun tatlım bilmiyorum artık ben normal düşünemiyorum .. hobim yok canım çalışmıyorum kursa başlayacağım yakında hayattan herşeyden çoook sıkıldım belkide bu nedenle bilemiyorum. kafamda sorular döndükçe dönüyor sorguladıkça sorguluyorum kendimi. :(

bu sürecin geçmesini herşeyden çok istiyorum biliyormusun canım hemde çok. yine eski gibi olmak istiyorum öyle hissetmek yüzümün gülmesini istiyorum .. yok canm ne çok ne az tam ortası .. ya bu süreç geçmez ise ..

Hani sevgilin seninle çok ilgileniyorda sende rahatmı bırakıyorsun kendini diye düşündüm.
Öyleyizdir ya mesela biz ilgi gösterdiğimizde onlar umursamaz davranabilir bazen.

canım senin sorunun nasıl biraz anlatmak istermisin ?

canım bende de bi soğuma var. yani seviyorum ama nasıl anlatsam o eski heyecanlı duyamıyorum. aramızda bi mesafe yok. halbuki mesafeymiş aşka güzellik katan. mesafe derken mecaz anlamda. insan hep karşı taraftan çekinmeli bi yabancı gibi bakmalı sanırım aşk duymak için

canım bende de bi soğuma var. yani seviyorum ama nasıl anlatsam o eski heyecanlı duyamıyorum. aramızda bi mesafe yok. halbuki mesafeymiş aşka güzellik katan. mesafe derken mecaz anlamda. insan hep karşı taraftan çekinmeli bi yabancı gibi bakmalı sanırım aşk duymak için

haklsın tatlım nasıl olacak böyle böyle bende bilmiyorum gercekten . bir çözümü varmıdır ki acaba...

Back
X