Ben kimi sececeğim?

Damla.D

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
30
0
86
Bursa
Merhaba arkadaslar, uzun zamandır kafam karisikti, şimdi iyice bulamaz oldu size danışayım dedim..

Ben 1987 dogumluyum, daha önce bir kez evlendim boşandım.
Şimdi de hayatımda birkaç insan var, kimi tercih edeceğimi bilmiyorum, bir daha dene yanil yapmak istemediğimden çok iyi düşünmem lazım.

1 numaraya 4 senedir beraberiz, kendi isini yapıyor, maddi durumu iyi, beni çok sevdiğini gözlerinden anlıyorum, fakat bazen 8yasinda cocuk esprileri yapıyor ve ben ağzını kırmak istiyorum o zaman :) tahammülsüzum ona karsı, ama yanindayken seviyorum, degilken pek umursamiyorum... Benden 10 yas büyük, hiç evlenmemiş.

2 numara bir yerde yonetici, onun d bazen ağzını kırmak istiyorum mimikleri yüzünden, çok iyi anlaşıyoruz fakat aslında kültür seviyemiz de epey farklı, benden 10 yas büyük olduğu halde ben öğretiyorum bazı seyleri. Bir de önceki evliliğinden o kadar sevimsiz bir cocuğu var ki, senede bir bile sabredebilir miyim diye düşünüyorum :)

3 numara avukat, aslında bir mesele hakkında bilgi almak için tanıştım ama daha o aksam birlikte parka gidip eğlendik, üçüncü görüşmeden sonra bana hayatımdan hiç çıkma dedi, sevimli bir tip, birlikte gayet eğleniyoruz. Ama henüz çok tanımıyorum. O da benden 10 yas büyük ve eski karısı hamile. Evet ondan hamile :)

4 numara yine kendi ısını yapıyor, aslında biz sevgililerimizi dertlesmek için buluşturduk. İkimizin de birlikte olduğu insanların çok sevimsiz cocukları olması derdi bizi yskinlastirdi, iyi anlaşıyoruz ama bazen çok hızlı konuşuyor ve ben onun da ağzını kırmak istiyorum, bir de tarz olarak biraz farklıyiz ama kültürü fena değil, benden 11 yas büyük.

5 numara ise benim 6-7 senedir tanıdığım, ayrı sehirde yaşayan biri. Aslında biz onunla hep cinsellik üzerine konuşur ve geyik muhabbeti yapardık, sonra dertleşmeye başladık, hayatında saygı duydugu 2 kadından biri oldugumu söyledi, hep söylüyor. Bazen sarhoş olup arıyor ve beni sevdiğini söylüyor, bazen ben de aynısını yapıyorum ama mesela 6 ay arayıp sormuyoruz, bir gece telefonum çalıyor ve beni sevdiğini, özlediğini söyleyip kapatıyor.. Başka iliskilerinden bahsederken yok ki senin gibi biri burda, evleneyim falan diyor. Kendi ısını yapıyor, hiç evlenmemiş, benden 9 yas büyük.

Haydi bir fikir verin bana lütfen..

afedersınız ama sızın bu ahlaksızlıgınız yuzunden agzınızı burnunuzu degıl sacınızı basınızı yolardım o erkeklerın yerınde olsam

bu neya şaka mı bence hiç biri ile evlenme tez zamanda yine boşanırsın sen bende boşandım bu arada ama hayatımda hiç kimse yok kaldıki 3-5 kişi ne diyim ben allah akıl versin size

bence 6 numarayıda düşün derim
ama hemen evlenme ki karşına 7 8 9 10 numara çıkar
sende 10 numara adamla evlenmiş olursun

Son düzenleme:
hepsiyle evlen.şaka bir yana inandırıcı değilsin malesef.

allahım isteyipte bulamayanlar bulanada 5 şer 5 şer gelmiş

Konu sahibinin yazdıklarını okuyunca aklıma bir film repliği geldi:

"Hanfendiiiiiiii

sen insan mısıııııınnn??"

7 kocalı hürmüz'ü izleyip gelip konu açmış zaar
Bence biriyle resmi nikah,diğeriyle imam nikahı yap
Devir daim dönsün bu iş

bence 6 numarayıda düşün derim
ama hemen evlenme ki karşına 7 8 9 10 numara çıkar
sende 10 numara adamla evlenmiş olursun

10 numara he:)

ilk evlendiğin kişiyi de bu yöntemle seçtin sanırım

yanlız işi iş bak çıkamıyor işin içinden her seferinde bir eziyet seçenkeleri çoğaltsın bence bu sefer :26:

aşçı bahçıvana,bahçıvan şoföre ,şoför uşağa sonra hepsi uşağa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…