Ben kimi sececeğim?

Hepsini toplayın bir yere.
Bu yaptığınız sıralamaya göre önlerine numara asın ve hepsini birlikte fiilen ya da zihnen nasıl idare ettiğinizi anlatın.
Yanınızda kim kalırsa onunla evlenirsiniz.

hepsini al canım bunca yıl idare etmişsen hep edersin güllük gülistanlık aşarsınız ohh mis her telden

kesin ortada bir tez var bu konuda kadinlar hic birseyden memnun olmaz diye filan

amaaaann 3ün 5in lafı mı olur canım,
iyisi mi sen git adamların adını yaz kağıtları
kavanozun içine at. karıştır, çek bi tanesini.
artık hangisi denk gelirse

bu arada o sevimsiz dediğin çocuklardan
bin kat daha sevimsizsindir eminim.

bence hep beraber tombala oynayın kim kazanırsa onu seç

varya konu sahibi gece gece iyi güldürdün eğlendirdin beni yanlız bencede kuraya bıraksın bu işi artık olmassa sonra tekrar bir liste yapar işide çok zor

hepsiyle ayni anda mi görüsüyorsunuz hepsi birbirnden haberlidir demi :)

aa olmaz ama sevimsiz olsa bu kadar erkek nasıl peşinden koşar !

senin başka işin gücün yok mu Allahını seversen kaç kişiyi birden idare ediyosun sen öyle bi tek evlenip ayrılan sen değilsin burda kimse öyle 4-5 kişiyle birden görüşüp hangisini seçsem diye düşünmüyo sen var ya tekrar evlensen tekrar boşanırsın kaç yaşındasın sen 10 mu bu senin yaptığını çocuk bile yapmaz bide burda bizden akıl istiyosun bence tamamen yalan ilgi çekmek için buraya böyle yazdın

zaten ilgiyide çekti gerçi ilgi demeyim beni iyi güldürdü zaman geçirtti

Oya siz olayı yanlış anladınız galiba :))

Ben bunların hepsiyle beraber değilim Tabiki, hatta 6 ayda bir telefonla görüşmeden bahsediyorum dikkatli okuduysanız.

Başka bir konuda zaten aldatmaktan ilgili ciddi bir sorunum oldugundan bahsetmiştim, maalesef bunu yapıyorum ama 5 kisi değil elbette. Söyle açıklayayım, 2 numara dediğim aynı isyerinden mesela, yemek ya da kahve molasında yanınıza oturan insanın ne düşündüğünü bilmiyorsunuz, bir kaç yuz kisi çalışıyorsa yanınıza tesadüfen kim denk gelirse sohbet ediyorsunuz.. İs yerinin yemekli içkili aktiviteleri de olunca ve ben her gün elimde bir kitapla gidince biraz daha fazla sohbet eder olduk, sonra da adam asık olmuş bunda benim ne sucum var?

Digerlerini bir kenara bırakalım da, 1 ve 2 arasında çok ciddi kararsızlıklar yasıyorum.
Heh bı de gecen ay eski kocam aradı, kardesimin dogum gunünü kutlamak için, o da bı daha ne zaman evlenicez diye sordu saka yollu, annen ölürse düşünürüz dedim :)) o da çok tipsizmis arkadas, ben o zaman nası evlenmişim acaba onunla

Oya siz olayı yanlış anladınız galiba :))

Ben bunların hepsiyle beraber değilim Tabiki, hatta 6 ayda bir telefonla görüşmeden bahsediyorum dikkatli okuduysanız.

Başka bir konuda zaten aldatmaktan ilgili ciddi bir sorunum oldugundan bahsetmiştim, maalesef bunu yapıyorum ama 5 kisi değil elbette. Söyle açıklayayım, 2 numara dediğim aynı isyerinden mesela, yemek ya da kahve molasında yanınıza oturan insanın ne düşündüğünü bilmiyorsunuz, bir kaç yuz kisi çalışıyorsa yanınıza tesadüfen kim denk gelirse sohbet ediyorsunuz.. İs yerinin yemekli içkili aktiviteleri de olunca ve ben her gün elimde bir kitapla gidince biraz daha fazla sohbet eder olduk, sonra da adam asık olmuş bunda benim ne sucum var?

Digerlerini bir kenara bırakalım da, 1 ve 2 arasında çok ciddi kararsızlıklar yasıyorum.
Heh bı de gecen ay eski kocam aradı, kardesimin dogum gunünü kutlamak için, o da bı daha ne zaman evlenicez diye sordu saka yollu, annen ölürse düşünürüz dedim :)) o da çok tipsizmis arkadas, ben o zaman nası evlenmişim acaba onunla .

AYIP YA ÇOK AYIP NEDEN Mİ
ORTALIKTA BU KADAR İNSAN SEVGİLİSİZKEN 5 ERKEĞİ ALMAK YAZIKTIR HAKSIZLIKTIR
SANA VARDA BAŞKALARINA YOK MU YANİ NEYİNE YETMEDİ İKİSİ ÜÇÜ
OLMADI BENİ SEÇ ARTIK BİRDE :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…