Ben kimi sececeğim?

AYIP YA ÇOK AYIP NEDEN Mİ
ORTALIKTA BU KADAR İNSAN SEVGİLİSİZKEN 5 ERKEĞİ ALMAK YAZIKTIR HAKSIZLIKTIR
SANA VARDA BAŞKALARINA YOK MU YANİ NEYİNE YETMEDİ İKİSİ ÜÇÜ
OLMADI BENİ SEÇ ARTIK BİRDE :d

Uuu beybi bunlar azmış daha bence bekleyip seçeneği arttır pek cazip değiller 10-15 olunca gel hep beraber karar verelim avukatınki de doğar hem o zamana sevimli mi sevimsiz mi ona da bak bi de söyle bize sevimsizse eleriz

milletin çocuklarına sevimsiz demişsiniz ama acaba sizin çocuğunuz nasıl bişey olacak merak ettim şimdi

Uuu beybi bunlar azmış daha bence bekleyip seçeneği arttır pek cazip değiller 10-15 olunca gel hep beraber karar verelim avukatınki de doğar hem o zamana sevimli mi sevimsiz mi ona da bak bi de söyle bize sevimsizse eleriz

Mis gibi bebisler sevimsiz olamazlar. Ama 7-8 yasına gelip, 300 liralık oyuncağı aldıktan 10 dk sonra memnuniyetsizlikten böğure böğure ağlayan cocuk sevimsiz olur bence, ki verdigim ornekler o yondeydi..

kızlar benimde hayatımda 10 kişi var kendi kendime gelin güvey oluyorum hangisini seçsem acaba yardımcı olun ne olur

Mis gibi bebisler sevimsiz olamazlar. Ama 7-8 yasına gelip, 300 liralık oyuncağı aldıktan 10 dk sonra memnuniyetsizlikten böğure böğure ağlayan cocuk sevimsiz olur bence, ki verdigim ornekler o yondeydi..

Ben bilememişim canım pardon valla haksızlık ettim saana şimdi çok üzüldüm bak napcaz

size kocaman sünnet çocuklarına asılan maşşallah lardan alıp asmak istiyorum

bana aşık olmuş ne suçum var

beni sevmiş ne suçum var

çocukları sevimsiz

eski kocam tipsiz ben dünya güzel herkes beni seviyor

aldatıyorum ama bu kadar kişi ile değil

he he aynen

Son düzenleme:

he ya senin bebeğinde zaten 10 aylık kalcak hiç 8 yaşına gelmicek

Bence sen de haklısın konu sahibi,ben 1 kişi için karar veremezken senin 5 talibin var,zor zor:)

Ayrıca bu şarkı konuya uygun olur sanırım,yedi kocalı hürmüzden geliyor :Tanrım tek başına koyma kulların yalnızlığa ancak sen dayanırsın.....

bence hepsinin ağzını kırın bir tane yapıştırın ve bir sonraki listeyi hazırlayın

bence bir insan bir kişiyi sever gözü başka kimseyi görmez ve o kişiyle de hayatını birleştirir. sizin liste maşallah kabarık bence evlenmek veya ciddi bir ilişkiye başlamak için hazır değilsiniz. numaralandırdığınız şahıslara da umut verip kırmaya hakkınız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…