Uuu beybi bunlar azmış daha bence bekleyip seçeneği arttır pek cazip değiller 10-15 olunca gel hep beraber karar verelim avukatınki de doğar hem o zamana sevimli mi sevimsiz mi ona da bak bi de söyle bize sevimsizse eleriz
Mis gibi bebisler sevimsiz olamazlar. Ama 7-8 yasına gelip, 300 liralık oyuncağı aldıktan 10 dk sonra memnuniyetsizlikten böğure böğure ağlayan cocuk sevimsiz olur bence, ki verdigim ornekler o yondeydi..
Oya siz olayı yanlış anladınız galiba :))
Ben bunların hepsiyle beraber değilim Tabiki, hatta 6 ayda bir telefonla görüşmeden bahsediyorum dikkatli okuduysanız.
Başka bir konuda zaten aldatmaktan ilgili ciddi bir sorunum oldugundan bahsetmiştim, maalesef bunu yapıyorum ama 5 kisi değil elbette. Söyle açıklayayım, 2 numara dediğim aynı isyerinden mesela, yemek ya da kahve molasında yanınıza oturan insanın ne düşündüğünü bilmiyorsunuz, bir kaç yuz kisi çalışıyorsa yanınıza tesadüfen kim denk gelirse sohbet ediyorsunuz.. İs yerinin yemekli içkili aktiviteleri de olunca ve ben her gün elimde bir kitapla gidince biraz daha fazla sohbet eder olduk, sonra da adam asık olmuş bunda benim ne sucum var?
Digerlerini bir kenara bırakalım da, 1 ve 2 arasında çok ciddi kararsızlıklar yasıyorum.
Heh bı de gecen ay eski kocam aradı, kardesimin dogum gunünü kutlamak için, o da bı daha ne zaman evlenicez diye sordu saka yollu, annen ölürse düşünürüz dedim :)) o da çok tipsizmis arkadas, ben o zaman nası evlenmişim acaba onunla
bence hepsinin ağzını kırın bir tane yapıştırın ve bir sonraki listeyi hazırlayın
Mis gibi bebisler sevimsiz olamazlar. Ama 7-8 yasına gelip, 300 liralık oyuncağı aldıktan 10 dk sonra memnuniyetsizlikten böğure böğure ağlayan cocuk sevimsiz olur bence, ki verdigim ornekler o yondeydi..
Bu konu kapanmazsa hepimiz yok yere geyiğe sarmaktan uyarı alacağız
he ya senin bebeğinde zaten 10 aylık kalcak hiç 8 yaşına gelmicek
Bu konu kapanmazsa hepimiz yok yere geyiğe sarmaktan uyarı alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?