Ben kimi sececeğim?

Arkadaslar saka bir yana da, hepinize teşekkür ederim.
Bu benim için çok önemli bir araştırma konusuydu ve son derece faydalı oldu tepkiler.
Eğer bunları toparlayip notları alabilirsem bir de aldatilma konusunda bir konu acacağım, o konuda da fikirlerinizi bekleyeceğim :)

1'den başla evlen 6 ay sonra ayrıl 2 numarayla evlen sonra 3,4,5 ... Sonra kararını kendin ver

Hey Tanrım
Bana üç tane
Üç te yetmez beş tane
Beş te yetmez yedi tane
Ver ver ver ver
Ver Allah'ım ver​

şakamısın sen yaaa :) yorum yapmaya bile lüzum göremiyorum...tek tavsiyem biz çocukken saklambaç oyanayacağımızda kim ebe olacak diye portakalı soydum başucuma koydum diyerek seçerdik...bi dene belki işe yarar...çok çocukcasın ve emin ol içimden benimde birinin ağzını kırmak geldi...kim acaba :)......:)fikrime katılan ???

Ahahaha sağol valla iyi gitti gece gece. İyi güldüm ya bak çok güldüm yalnız

zeki şey seni herkes farkında ya sahte olduğunun yada nasıl biri olduğunun
buna araştırma diyosan çok verimli sonuçlar alırsın :)
araştırma sonuçlarına artık hiç inancım kalmadı

Ayy araştırma konusumuydu yaa, baştan söylesene.. Alıştık biz alıştık, kobay fareleri gibi olduk zaten kafanı yorma sennn

Artık dayanamıcam paylaşıyorum videoyu izleyin;

[video=youtube;Z6MFa9TS5e8]http://www.youtube.com/watch?v=Z6MFa9TS5e8[/video]

ne mutlu yardımcı olduysak sanırım aklın başına geldi hayırlı işe versile olduk sevgili sayınımı azlıctıcan yoksa

5 numaranız hakkında sorum olacak hayatında saygı duyduğu 2 kadından biriymişsiniz 2. kadın kimmiş peki sadece meraktan soruyorum

ya ben merak ettim duramadım yazıyorum allhım yaaaa

merak ediyorum bu adamların seni şeçtiginden eminmisin:26:

Soylemistim

hep öyle olur zaten konu sahibi yorumları beğenmeyince bahanesi aynıdır: tez yazıyorum araştırma yapıyorum hepiniz bilim adamı kesildiniz başımıza buralarda vakit harcayacağınıza tübitak çalışması yapın forum da bize kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…