Ben kimi sececeğim?

aynen mune hnm gelip gidiyor

isimleri topluyor sanırım :26:

Yok ya daha dur olayların başı, kimse bir şey yapmış değil.. Şöyle bir 20 dk filan geçsin sonra görüşelim..

Carrie de yok bizi durduracak..

Svdsvd canım, durr yapma bakk

allahım iyiliginizi versin kadınlar kulubünün çıtırları gecegece yerlerdeyim gülmekten

bence bu konu kk bu geceki kayası sanırım alsana bi kaya nerene dayarsan daya hesaaaaabııı

Alıntı yaptığınız cumlemdeki ana temayı anlamanız için biraz daha kitap okuma pratiği tavsiye ediyorum

ayy canım saol beni düşündüğün için

sende kitap okumadan direkt tedavi olsan daha iyi olur

senin ki kitaplarla da geçmez ne yapıcaz peki

Benimki kitaplarla geçmez, mümkün olabilir, iste sizin sorununuzun geçme ihtimali varken ve çözüm bu kadar basitken bence değerlendirin derim )

Kitap okurken de konu açar diye korktum.1.si aşk ama kapağı güzel değil,2.si macera ama yazarının adı bi değişik

onlara da bir danışsaydın. senden başka böyle taliplerim de var. kararsız kaldım. sen ne diyosun diye hepsine sorsaydın.

Benimki kitaplarla geçmez, mümkün olabilir, iste sizin sorununuzun geçme ihtimali varken ve çözüm bu kadar basitken bence değerlendirin derim )

burda herkes seninle dalga geçiyo bilmem farkında mısın kimse seni ciddiye almıyo çünkü ciddiye alıncak bişeyin yok

İlk defa editör olduğum için üzülüyorum.
Çünkü çok pis bir esprim vardı

Hepsiyle bir güzel internetten haşır neşir olan bayan Damla.D, gecenin bu vaktin de acep hayalimi süsleyen erkek hangisi olmalı diye bizden fikir istiyor.
Nedense pek şaşırtıcı bir konu da değil.
Bence tekrar girin şu tanışma sitelerine belki,
10 yaş büyük, karısını hamile bırakan, doktor, cinselliği konuşabilecek bir erkek pardon eniş' te bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…