Hic bilmiyorum ben ne yapmak istiyorum?Ne olmak istiyorum?Benim amacim ne ?
Tum gun bilgisayar basinda zaman geciriyorum,saatleri sayiyorum ki gun bitsin.Bitince ne olacaksa yine ayni seyler.
21 yasindayim 2 senelik evliyim.1 yildir Amerika'da yasiyoruz.O kadar tembelim ki hala ingilizce ogrenemedim.Butun gun canim sikiliyor
sikintidan agliyorum hatta.Koca bir hic gibiyim buralar da...
21 yaş 2 yıllık evlilik ve Amerika.
Wuuu bana çok uçuk geldi bu.
Bence öyle boş boş duracağına dilini geliştirmeye çalışarak işe başlayabilirsin zira dil bilmeden ordaki insanlarla iletişim kurman imkansız.
Ben ingilizce mezunuyum dil geliştireyim diye deli gibi CNN izliyorum.Lütfen yaşamınızın kıymetini bilin.
Canim bende senin gibiydim pc basindan hic kalkasim gelmiyordu,bende 2 yillik evliyim ve fransaya geldim evlenip..
cocuk yapmayi dusunmuyomusunuz ? Ya da varmi cocugun ? Yalnizliktan bunalmissin sen benim gibi ama ben artik alistim ve evli bir kadin oldugumu sorumluluklarim oldugunu hatirlattim hergun kendime kendime ugraslara verdim simdi o kadar sklmyorum ugrasacak biseyin yokmu hic ? dil kursuna felan gitmeyi dusundun mu bakarsin kursta arkadas edinirsin ? Ben oyle yapmistim cunki
Siz ' kul ' sunuz.. Ve galiba manevi yönden eksiklik hissediyorsunuz..
İstediğiniz her türlü bilgiye internetten ulaşmanız mümkün..
Bilgisayar başındasın madem...İngilizce cd ler var veya nette İngilizce kelimeler,alıştırmalar,günlük konuşmalar var.
Amerika ve bulunduğun eyalet hakkında araştırma yapabilirsin.
Gezip görülecek yerler,alışveriş merkezleri,Türk dernekleri gibi...
Orada yaşayan Türklerin blogları ve forumları var.Var da var.
Yerinde olmak isteyen çok kişi var.
Sense gitmiş eve kapanmışsın.
İstemeyerek mi gittin ?
Önce kendine şanslı olduğunu hatırlat.Şanslı olduğunu anlarsan mutlu olursun, mutlu olursan da harekete geçersin.Mutlaka hayallerin vardır.Bence hayallerin gerçek olabildiği bir yerdesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?