Ben kimim ?

tbuse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
477
91
118
33
A.B.D.
Hic bilmiyorum ben ne yapmak istiyorum?Ne olmak istiyorum?Benim amacim ne ?

Tum gun bilgisayar basinda zaman geciriyorum,saatleri sayiyorum ki gun bitsin.Bitince ne olacaksa yine ayni seyler.
21 yasindayim 2 senelik evliyim.1 yildir Amerika'da yasiyoruz.O kadar tembelim ki hala ingilizce ogrenemedim.Butun gun canim sikiliyor
sikintidan agliyorum hatta.Koca bir hic gibiyim buralar da...

Son düzenleme:
21 yaş 2 yıllık evlilik ve Amerika.
Wuuu bana çok uçuk geldi bu.
Bence öyle boş boş duracağına dilini geliştirmeye çalışarak işe başlayabilirsin zira dil bilmeden ordaki insanlarla iletişim kurman imkansız.
Ben ingilizce mezunuyum dil geliştireyim diye deli gibi CNN izliyorum.Lütfen yaşamınızın kıymetini bilin.

Hic bilmiyorum ben ne yapmak istiyorum?Ne olmak istiyorum?Benim amacim ne ?

Tum gun bilgisayar basinda zaman geciriyorum,saatleri sayiyorum ki gun bitsin.Bitince ne olacaksa yine ayni seyler.
21 yasindayim 2 senelik evliyim.1 yildir Amerika'da yasiyoruz.O kadar tembelim ki hala ingilizce ogrenemedim.Butun gun canim sikiliyor
sikintidan agliyorum hatta.Koca bir hic gibiyim buralar da...

Canim bende senin gibiydim pc basindan hic kalkasim gelmiyordu,bende 2 yillik evliyim ve fransaya geldim evlenip..
cocuk yapmayi dusunmuyomusunuz ? Ya da varmi cocugun ? Yalnizliktan bunalmissin sen benim gibi ama ben artik alistim ve evli bir kadin oldugumu sorumluluklarim oldugunu hatirlattim hergun kendime kendime ugraslara verdim simdi o kadar sklmyorum ugrasacak biseyin yokmu hic ? dil kursuna felan gitmeyi dusundun mu bakarsin kursta arkadas edinirsin ? Ben oyle yapmistim cunki

21 yaş 2 yıllık evlilik ve Amerika.
Wuuu bana çok uçuk geldi bu.
Bence öyle boş boş duracağına dilini geliştirmeye çalışarak işe başlayabilirsin zira dil bilmeden ordaki insanlarla iletişim kurman imkansız.
Ben ingilizce mezunuyum dil geliştireyim diye deli gibi CNN izliyorum.Lütfen yaşamınızın kıymetini bilin.

Bende tv izliyorum.Agustos ayinda kurs baslayacak.

Canim bende senin gibiydim pc basindan hic kalkasim gelmiyordu,bende 2 yillik evliyim ve fransaya geldim evlenip..
cocuk yapmayi dusunmuyomusunuz ? Ya da varmi cocugun ? Yalnizliktan bunalmissin sen benim gibi ama ben artik alistim ve evli bir kadin oldugumu sorumluluklarim oldugunu hatirlattim hergun kendime kendime ugraslara verdim simdi o kadar sklmyorum ugrasacak biseyin yokmu hic ? dil kursuna felan gitmeyi dusundun mu bakarsin kursta arkadas edinirsin ? Ben oyle yapmistim cunki

Cocugum yok canim ve dusunmuyorum da.Ev sorumluluklarimi bile zar zor yapiyorum.Utuyu geciktiriyorum,hergun yemek yapmiyorum.Dil kursuna agustos ayinda baslayacagim insallah.

Siz ' kul ' sunuz.. Ve galiba manevi yönden eksiklik hissediyorsunuz..

İstediğiniz her türlü bilgiye internetten ulaşmanız mümkün..

Bilgisayar başındasın madem...İngilizce cd ler var veya nette İngilizce kelimeler,alıştırmalar,günlük konuşmalar var.
Amerika ve bulunduğun eyalet hakkında araştırma yapabilirsin.
Gezip görülecek yerler,alışveriş merkezleri,Türk dernekleri gibi...
Orada yaşayan Türklerin blogları ve forumları var.Var da var.

Yerinde olmak isteyen çok kişi var.
Sense gitmiş eve kapanmışsın.
İstemeyerek mi gittin ?

Önce kendine şanslı olduğunu hatırlat.Şanslı olduğunu anlarsan mutlu olursun, mutlu olursan da harekete geçersin.Mutlaka hayallerin vardır.Bence hayallerin gerçek olabildiği bir yerdesin.

Siz ' kul ' sunuz.. Ve galiba manevi yönden eksiklik hissediyorsunuz..

İstediğiniz her türlü bilgiye internetten ulaşmanız mümkün..

Manevi yonden.Kesinlikle katiliyorum size.Tesekkur ederim.

Bilgisayar başındasın madem...İngilizce cd ler var veya nette İngilizce kelimeler,alıştırmalar,günlük konuşmalar var.
Amerika ve bulunduğun eyalet hakkında araştırma yapabilirsin.
Gezip görülecek yerler,alışveriş merkezleri,Türk dernekleri gibi...
Orada yaşayan Türklerin blogları ve forumları var.Var da var.

Yerinde olmak isteyen çok kişi var.
Sense gitmiş eve kapanmışsın.
İstemeyerek mi gittin ?

Sorun da bu ya.Tum gun bilgisayar basindayim ama yararli bir tek sey yapamiyorum tembelligimden.
Bulundugum cevrede ki alisveris merkezleri gorulcek yerlerde bir yere kadar.
Isteyerek geldim fakat dil bilmedigim icin zorlaniyorum. :5:

Önce kendine şanslı olduğunu hatırlat.Şanslı olduğunu anlarsan mutlu olursun, mutlu olursan da harekete geçersin.Mutlaka hayallerin vardır.Bence hayallerin gerçek olabildiği bir yerdesin.

Benim hedefim ne onu bile bilmiyorum ki.Ben neyin hayalini kurdugumu bile bilmiyorum beynimin uyusuklugundan..

Son düzenleme:
Yasantinin hic oldugunu farketmende guzel. Uzulme.

Birseyler yapmanin zamani gelmis.

Basit bir is bularak evden cikabilirsin meselaa

Eger müslümansan, Allah tembelleri sevmez.
Sabah kalkıp evini temizleyip ütü , yemek vs. yapabilirsin.
Sonra çık gez dolaş, yaşadığın yeri keşfet.
Gel evine geç bilgisayar başına dil ögrenmeye bak.
Eğer zor geliyorsa aç ingilizce filmlere bak.
Boş durarak kısacık ömrü bosa geçirmek cok yalnış bence.

Kötü bir durum bende zaman zaman böyle hissediyorum
Ama en azından hedeflerim amaçlarım var tabiki
Biyerlerde bir eksik var belliki hayatınızda
Bişeyler yolunda gitmiyor gibi:44:

bende 25 yaşındayım. aynı senin gibiyim içimden hiçbişe yapmak gelmiyo, hiçbirşeyden keyif almıyorum. sanırım depresyondayız.

Amerikadaysan ingilizce için kursa falan gitme bence.Boşuna para ödemiş olursun.Al eline bir sözlük alışveriş mağazalarına git.Müzelere falan git.Ya da yabancı komşun yok mu onu davet et.Onunla ingilizce konuşmaya çalış.O sana ingilizce öğretsin sen ona türkçe.Daha yaşın küçük ben yerinde olsam okul okurdum eğitim durumun ne bilmiyorum ama.Evli de olsan hayatın başındasın daha.Çocuğun da yoksa eğitiminle ilgilen derim.Sonra zaten bi işin olur canın da sıkılmaz.

Ne istediğine karar ver önce kendini nasıl görmek istiyorsun.Bu şekilde bir hayat seni tatmin etmiyor demek ki kendini nasıl görmek istediğine karar verdikten sonra adım adım uygulamaya geç sabırla :34: Ancak dilediğin gibi olmaya yaklaştığında ben bir şeyler yapıyorum işte diye hissedebilirsin. Hayatının başkasının elinden kurulmuş bir tonla yükten oluşmuş olduğunu düşünme.Biraz hayalle destekle şimdiyi de geleceğini de. Atıyorum dil öğrenmeyi gerçekten istiyor musun buna karar ver önce mecburiyetlere bağlarsan her şeyi taşımak zor gelir.Öğrenmek istiyorsan neden? Kendini heveslendir öğrenirsem şöyle olacak böyle olacak hayal et kiminle nasıl diyalog kuracaksın atıyorum.. arada sırada kendimizi dürtüklememiz şart :1:

Hepinize teker teker cok teşekkür ediyorum.part time bir ise başladım,yakında da kursum başlayacak.inşallah hersey daha iyi olacak.bana dua edinnnn :) tekrar teşekkür ediyorum,cevaplarınız icin.

Back
X