Seni o kadar iyi anlıyorum ki neden ben de bir sağlıkçı adayıyım.
Ama ben ameliyathane kısmındayım. Hasta yakınlarından azar yemiyoruz ama biz de stajyer olmamızdan kaynaklı azarı işitiyoruz.
Bence hiç canınızı sıkmayın. Keşke saygı duyabilseler veyahut anlayış gösterebilseler. Ama ne yazıkki..
Bir de tavsiyem kendinizden emin olun.bu her meslekte böyledir. Öğretmenlik de böyledir. Veli güvenmek öğretmenden emin olmak ister. Ama öğretmen ih mih derse o veli daha da guvenmez öğretmene.
Yigenini çok rahatsizlandi .hastaneye götürdük. Ilgilenen doktor ameliyat dedi.ama bilmem sağ çıkar mı masada kalabilir dedi. Açınca gorucegiz ne olduğunu dedi.hooop aldık başka bir hastaneye.doktor muayene etti ve bu tip durumlarda üç olasılık olacağını söyledi ve o olasiliklarda nasıl bir yöntem izleyeceklerini anlattı. Masada kalma durumunun da herhangi bir ameliyattaki ihtimal kadar oldugunu anlatti.Nitekim yigenimi ameliyata gönül rahatlığıyla girdirdik. En iyi olasılık gerçekleşmiş ameliyatta gayet güzel geçti.
Yani demem o ki biraz kullanılan Dil ve insanlara yapılan tatmin edici açıklamalar hasta yakınlarını rahatlatır. Keşke orada olasılıkları sıralayın doktor gelince izlenecek yolu aciklasaydiniz anneye. Belki o da sakinleştirmek bu tatsizlik yasanmazdi. Ama bunlar hep tecrübe işte. Olacak zamanla
Aslında biraz niyette önemli, ben kırıksa atelleme (sabitleme) durumu olacağı için bakmak istedim. Atellemeyi her doktor yapmaz, biz bunlar için varız. Dediğim gibi niyet farklıydı, farklı şekilde karşılık aldım..
Ben olsam mahkemeye verirdim kolumu sıktığı yerin resimlerini çekip
İşte bize söylediğiniz gibi anneye de soyleseydiniz keşke. Belki bu kadar büyümezdi olaylar.
Evet doktor da ilk bi bakıp dokunuyor bnm ayağım acayip şişmişti doktorun biri acayip sıkmıştı ağladım acıdan. Kadın fazla tepki göstermiş üzülmeyin siz bnce hiç.Bize ağlayarak gelen her hastayı röntgene yollamıyoruz ki önce kırık veya çıkık olduğundan emin olmamız lazım. sadece düştüğünü ve ağladığını söyledi. Burkulmada olabilir o yaşta bi bebek bunu anlamayacaktır. Önce gözle müdahale edilmesi lazım dimi.. Ne olursa olsun o kadar hakaret edilmesi bana hiç adil gelmedi. Ayrıca çıkık ve kırık aslında aynı şeydir her iki durumda da yerine oturtulması gerekir. Çıkık eklemde, kırık kemiğin herhangi bir yerindede olabilir..
Merak ettim ya neler söylemiş acabaBeş parmağınınında izi var şuan, beyaz tenli olduğum için moraracak biliyorum ama zaten hastalıkla uğraşan bi insana onun yaptığı gibi karşılık versem ne farkım kalır ondan? Sağolsun çocuğa bakan doktor ben baya laf ettim dedi. Kadında bişeyler söylemiş falan ilgilenmiyorum bir daha karşılaşmayalım bana yeter..
Evet doktor da ilk bi bakıp dokunuyor bnm ayağım acayip şişmişti doktorun biri acayip sıkmıştı ağladım acıdan. Kadın fazla tepki göstermiş üzülmeyin siz bnce hiç.
Merak ettim ya neler söylemiş acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?