Ben kimim?!

Karsindaki insan dengesizmis bosver onlar icin kendini uzmeye degmez

Ama sende deseydin simdi kontrol edeceklerde benimle ayni yoldan gecti gerci o anki psikolojiyle insanin aklina gelmezde hic canini sıkma senlik bi durum yok ortada

Aklima gelmeyi birak ben o kadar sok oldum ki hareket edemiyorum. Sagolsun hocam (doktor) geldi canim sen cik odama geliyorum ben diye, yoksa kalirdim orada oyle.

Dert ettim çünkü amacim yardim etmekken, bir anda kadinin laflariyla hicbirsey bilmeyen birine dönüştüm. O kadar utandim ki oradaki herkesden hareket bile edemedim.

hadsiz biri için canını sıkmaya değmez ki, şuursuz kadın, sen anlamayacak olsan niye böyle bir eğitim alanı var bunu bile düşünemiyor tamam anneler evlatları konusunda hassastır elbette ama senin kolunu iz kalacak şekilde sıkmaya hiç hakkı yok

Annemde öyle diyor, benimde annem beni haksiz yere hirpaladigi icin gitsin onu hirpalasin o zaman hakli. Öylemi olsun? Tabiki de hayir. Allahtan staj bitti, suan finallerime daha iyi calisiyorum,suan ogrenciyim ama meslek hayatim boyunca herseyi en iyisiyle ogrenmek icin daha cok calisiyorum..

Sadece ben gittikten sonra doktor kadina laf saydirmis, onun disinda acilde 4 stajyerdik zaten, onlarda karismak istememistir herhalde
Anladım sıkma canını daha neleriyle karşılaşacaksın heleki acil bölümünde kendini değiştirmeye çalış biraz

Anladım sıkma canını daha neleriyle karşılaşacaksın heleki acil bölümünde kendini değiştirmeye çalış biraz

Öyle olmasi gerekecek sanirim :) Allahtan meslegime asik biriyim, hic soguma yasamadim :)) Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim :))

Bizim insanımız maalesef birçoğu kaba..saygılı ve kibar davranmaktan bihaber..daha gelişmiş bir ülkede yaşıyor olsaydık o kadını kolunuzu sıktığı ve hakaret ettiği için mahkemeye verebilirdiniz.

Canım burada bile sağlıkçı olmayanlar sana ders vermeye çalışıyorsa hee de geç işte. Her meslekte vardır böyle yeni gelene ayar çekme merakı, kendileri konuyla alakasız olsa da herkes de ben bilirim havası...

Ben de mühendisim ilk başladığım da işe bana bağlı çalışan işçiler hep beni küçük görme derdindeydi, hani akıllarınca bana iş öğretip mühendissin ama bilmiyorsun modunda egolarını tatmin ediyorlardı. Elbette benden daha iyi bildikleri vardır ama ben zaten teorik bilgi ile yüklüyüm, pratiği onlardan almam gerek zaten, onların deneyimlerinden faydalanıcam sonra ben eğitimimle onlara yöneticilik yapıcak, karar alma mekanizması olacağım. Nitekim birkaç ay geçti hepsi Zeymur Hanım bunu nasıl yapalım, siz daha iyi bilirsiniz moduna geçtiler. Gayet de iyi anlaştık. İşte önyargılar yok mu?

Stajyersin, sıkmışsın canını ama bu da sana ders olsun, çünkü bu tür şeylerle defalarca karşılaşacaksın ve gardını alman gerek. Nasıl davranman gerektiğini böyle böyle öğreneceksin. Bir kaç yıl sonra bu tür şeyleri normal karşılayacaksın emin ol.

Kesinlikle verebilirdim. Hemen darp raporu alabilirdim. Ama dedigim gibi degmez..

Çok guzel bir yorum olmus, demek her meslekte yasaniyormus bu, mutlu oldum :))Kesinlikle bana cok guzel ders oldu, aklimdan cikmayacaktir artik :))

Kesinlikle verebilirdim. Hemen darp raporu alabilirdim. Ama dedigim gibi degmez..
Aslında biliyormusunuz değer. .böylelikle belki bu tip insanlara ders olur ve birdaha böyle saygısızca davranmamayi öğrenirler..hakkınızı arayın. Haksızlık karşısında susmayın.

Asla değmez demeyin, kimsenin size şiddet uygulamaya hakkı yok, şikayetçi olun, böyle şeylere göz yumarsanız size şiddet uygulayan ve buna tanık olan insanlar yanlarına kar kaldığını görecek ve bu davranışı tekrarlayacak. Sorunları çözmenin yolu şiddet değildir, bu konuda bahane öne sürülmesini de (annedir vs) hiç doğru bulmuyorum.

Terbiyesiz hadsiz kadın.s enin bilip bilmediğini nerden biliyormus.benimde surda ona bi ton laf dayadim geldi .böyle kisiliksizler için üzüldüğüne deymez.sen işini sevdiğin mesleğini icra etmeye devam et

Bende bir anne evladıyım, benim kolumu sıktı 5 parmak izi var şuan kolumda. Bana güzelce anlatsaydı ben zaten direk doktoru çağırabilirdim.. Ne bileyim belki de anne olmadığım için anlayamıyorum ..
Kesinlikle haklisin sonuc olarak bi saglik calisanisin herhangi biri degilsin bu isten anlayan kisisin ama o da anne yavrusu aglarken atilmaya hazir bir kaplan gibi duracaktir he deyip gececeksin.
Ben bile hamile halimleyken birisi karnima dokundugu an bile hircinlasabiliyorum anne olunca o ani sinir anini elbette ki hissedecek ve yasayacaksin

Çok biliyorsan sen bak dicen böylelerine

Bazen bende stajyer hemşirelerin bana veya bebeğime bakmasını istemiyorum ve bunu insan gibi ifade ediyorum. Sizin bakmanızı istememesi çok haklı bir sebep ama kolunuzu sıkması çok kötü. Uyarmalıydınız bence susmak yerine.

Anneyse annelik demek çocuğunun o halde olmasının sebebi olmayan birine hakaret edip küçük düşürmek değil.Bu tarz kendini bilmezler çok çıkacak hayatta karşına, hep bir kılıf uydurmaya çalışma, yok anne, yok onun psikolojisi bozuk, yok acısı var bla bla bla. Sen gerçekten hakkıyla işini yap, sonrasında olanlara çok kafanı takmamaya alıştır kendini.

bunlara karşı dik durmayı ögrenmen lazım ama... özelikle yaşlı insanlardan genc tedavi edemez genc muslıugu iyi tamir edemez düşüncesi var.
peki diyip kenara cekilseydin istedigi kadar bagırsın. zaten sen degil o rezil duruma düştü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…