BEN KİRA VERMEK ZORUNDAMIYIM

Ee ne bekliyorsunuz? Bir insan bir taksiciye neden hayatını anlatır ki? Belli ki siz doğru kararlar alabilen, doğru şeyler yapabilen bir insan değilsiniz. Aile büyüklerinizi dinleyin.
aaa taksiciye hayatını anlatıp telefon numarasını alıp veren üye miydi
aman bende yaş falan sorguluyorum bıraktım konuyu

Bunlar nasıl evlilikler anlamıyorum. Sen hala boşanmadın mı bu adamdan ya kaç kurtar kendini

Evlilik böyle bir şey değil.
Allah korusun belki hasta olacaksınız, çalışamayacaksınız. Belki bebeğiniz olacak ara vereceksiniz. O zaman ne olacak ?

yok daha bosanmadık ayırmadık ama babam gel dıyor ban bu admadan koca olmaz dıyor 24 yasındasın tekrar evlenırsın dıyor babama kufuredıyor
Babana küfreden adamla mı evlisin hala? Var ya bazı insanlar gerçekten bu hayatı hak ediyor. Sürünmeye devam.

Neden ayrilmiyorsunuz Allah aşkına?
Tam bir dağ ayisiyla evlisiniz. Çok afedersiniz ama maaşlı kadın buldum diye evlenmiş sizinle. Annenize o... Diyen bir adamla nasıl evli kalabiliyorsunuz? Yaşınız daha çok genç, aklınızı başına alın. Okumuş mesleği olan bir kadınsiniz ne çabuk kanmışsınız taksici adama.

evet o zamanlar oyleydı sonra ben barıstım ama olmadı yıne
Babanız yanınızda daha ne istiyorsunuz? Eşiniz yalancinin teki kesinlikle taksiden yalnızca 7,000 kazanmiyordur, emin olun çok daha fazladır. Önceden kalmış borçları için sizi kullanıyor farkında değil misiniz ? Olmayan bir evliliği niye hâlâ zorluyorsunuz ? Ayrılın bu kan emiciden.

peki sonra ne yapıcam bana kullanılmıs ürünsün seni kimse almaz dıyor

Gurur diye bir kavramdan haberin var mı?

Siz evli olduğunuza emin misiniz?

İkinizde iyi değilsiniz. Taksiciye hayat hikayeni neden anlatıyorsun ablacım?
Hic tanımadığın bir adamla hemen evleniyorsun adam para ver diye yırtınıyor ve sen hala yanlış mı yapıyorum diyorsun?
Gerçekten mi ya gerçekten mi soruyorsun bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…