- 27 Nisan 2012
- 15.965
- 19.403
- 498
- Konu Sahibi aykadarguzelay
-
siz boşanıp giderseniz ödeyemecek çünkü.. gıcıkya sonra bı barıstık bız 1 senedır aynı seyler sureklı aglıyor yalvarıyor ama beklentisi kira para
2.evliliğiniz değil mi bu? Kendisi almış ya kendi pis tabiriyle kullanılmış ürün.peki sonra ne yapıcam bana kullanılmıs ürünsün seni kimse almaz dıyor
Başka mantıklı açıklaması yok bence de. Kafa buluyorlar insanlarlaArkadaşlar bu üye sahte galiba. Şikayet etmiştim ve banlandı…
peki sonra ne yapıcam bana kullanılmıs ürünsün seni kimse almaz dıyor
Çünkü başka adam yoktu bunu aldınız dimi?
Ben olsam madem parasını veriyorum,az daha fazla verir daha iyisini alırım
Jigolo tutsan ara sira bundan daha iyi beEn azindan bir ihtiyacini karsilar tövbe estagfurullah
neyle?Evlenmekteki motivasyonunuz neydi bu şeyle?
Kira sözleşmeli evliligide hayatımda ilk defa duyuyorumeşime dedim ki 1 hafta. once bu ay kira ben vermıycem ev ıcın duvar boyatıcam halı alıcam evın eksıklerı var mutfak muslugu bozuk onları yaptırıcam guzel olsun ev bıraz dedım kira vermezsen evı kapatıyorum senden alıcak param var benım bakıcı degılım ben senınle boyle anlasmadık sen kira verıcektın dedı ceyız almadım ben evlenırken yanı taksıt yaptırdım evlenınce onu ödedim borcla ama zinet esyalarımı verdım mobılya borcuna gıttı kapattı zınetımle mobılyayı sımdı bana sureklı ceyız almadın kira vereceksın vermıyorsan defol gıt dedı bu ay degıl dıger ay verıyım bu ay duvar boyatıp halı alıcam dedım olmaz dedi bende ayrıldım ıyımı yaptım cok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?