Ben korkak bir aptalım

Çok doğru bir tespit yüz vermedi dedi ama ben kesinlikle bir ilişkileri olduğunu düşünüyorum kızı aradım açmadı birkaç gün önce de siyah uzun bir saç teli getirmişti eve tam bu kizin şu an hırsımı alamıyorum deseler ki hapis yatmayacaksın ikisini de öldürürdum

Bende böyle düşünüyorum
Bunun bir ilerisi karısının yanında metresiyle konuşmak çünkü

Evet benim alamadığım da önver defasında yakalanması önceden sonuna kadar inkar ederdi şimdi diyor ki seni kaybedeceğini bile bile yaptım.Kufur etmeyeceğim ama niye adam gibi gelip boşanmadın da bu halti yedin
Elalemin içinde evli olmak için
Nafaka vermemek için
Evin işini çamaşırı bulaşığı halleden bir kadın olsun diye

Evi size bırakırsa kiraya verin doğu görevinizi yapmaya gidin nafaka da alırsınız rahatça yaşarsınız ne kadar erken o kadar iyi

Bundan 4 yıl önce kendisi de bir resmî kurumda müdür olan kişi tarafından 2 küçük çocuğumla aldatıldığımı öğrenmiş ve 1 ay içinde boşanmıştım. Sizi çok iyi anlıyorum ama değişmiyor işte aldatan adam değişmiyor. Şu an affetmediğim için çok mutluyum çünkü o yolun yolcusu vazgeçmezdi.
Sağlıklı şekilde düşünmeye çalışın ve kendinize yeni bir hayat kurun. Sürekli aldatıyor mu şüphesi insanı yer bitirir.

Önceki konularınızı biliyorum. Belliydi tekrarlayacağı. Bundan sonrasında önünüzde iki seçenek var. Ya göz yumacaksınız, ev arkadaşı gibi mutsuz bir hayatınız olacak, yada kendinize bir şans vereceksiniz

Belliydi ama ben yeterince korkuttuğumu zannediyordum cesaret edemez diyordum ama leblebi yer gibi erebiliyormuş bir de yüzsüz yüzsüz asildigim kız diyebiliyor

Kendine hak görüyor ve yakalanana kadar aslında kötü birşey yaptığınıda düşünmüyor. Hatta yakalandığında mahçup olmuyor kendine kızıyor önlem almadığı için. Bu kafayla bu adam zaten sana ait değil,seni çalı süpürgesi yerine koymadan sen baskın çık en azından,mecburen boşanmak zorunda kalan kadın değil de dik durup olanı biteni kabul etmeyen kadın modunda boşan en azından. Çocuk kısmı evet süreç isteyebilir ama sonunda ölüm yok. Su akıp yatağını buluyor emin ol. Ben 8 sene oldu bitireli hiç ardıma bakmadım. Adam bana ait değilmiş ki nesine üzülcem. Sokak malı ne hali varsa görsündü. Bana ait olmayanı bana ait ol diye zorlayamıyosun.. olmuyor! Gitmiyor! En güzeli vaziyete teslim olmak,allaha tevekkül etmek.. sırf evli kalmak uğruna onca rezilliğe göz yummak kendini yok saymaktır. Ve kendini yok saymakta zaten olayın dibi.

Eşiniz adliye personeli veya avukat mı? Yaptığı etik değil o vakit.

Insan olanin basina is gelir uzulme kendini de suclama Allah yardimcin olsun insallah daha guzel olur bundan sonra hayatin

Insan olanin basina is gelir uzulme kendini de suclama Allah yardimcin olsun insallah daha guzel olur bundan sonra hayatin
Evet sabırlı olabilsek Allah en güzel vekildir ama için alev topu gibi istiyorum ki yakayım onları da

Aslında normalde dik duruslu bir insanim gecen yaptiginda bile uzulmeyip avukatin yolunu ttmustum simdi niye uzuluyorum kendime sinir oluyorum.Sevmiyorum kesinlikle sevgiden değil hazmedemiyor muyum bilmiyorum.Nasil oldu bu 8 senede hayatınız?

Valilikte

Valilikte müdür ben de cimere şikayet etmeyi düşünüyorum isimsiz olarak uzlaştırmaya çalıştığı kadınlara sarkıntılık ediyor diye
Ama deliliniz olması lazım. Var mı, mesaj kaydı falan?

Evet bu 2 yıl öyle geçti zaten diken üstünde mutsuz huzursuz.Yapacak olsa 5 yıllık sevgiligimizde yapardı benimle uzaktan ilişki yürüttü ne zaman konum mevki sahibi oldu ne oldu delisi oldu gözü fildir fildir donuyor

Bir de kizginliginiz ve kininin nasıl geçti insanlar nasıl katıl oluyorlar niye oluyorlar anladım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…