Ben korkak bir aptalım

Ben de bazen sok geçiriyorum..
Gercekten su oneriyi yazanin sağlıklı düşünebildigini hic sanmıyorum.

Yolu birleyeyim de ömrüm yollarda geçmesin diye yapmış sizinki, ama elinde patlamış.

Sevmiyorsa söyleysedi diyor ama kendi de sevmediğini hatta nefret ettiğini, evde her gün huzursuzluk olduğunu söylüyor.
Kadın kendi sevmiyorum dememiş devam etmiş, aynı şekilde adam da sevmiyor devam ediyor işte. Konu sahibi kendisi sevmediği halde gitmedikten sonra aynısını yaptığı için tüö bedeli adama kesemez.
Ki sevilmediğini bilen bir insan neden sevsin ki?
Karşılıklı bitmiş işte duygular. Bunu bilerek devam ediyor iki tarafta. sanki sevgi saygı varmış arada gibi duygu varmış gibi bittiğini söyleseydi demek de komik.

Ben de bazen sok geçiriyorum..
Gercekten su oneriyi yazanin sağlıklı düşünebildigini hic sanmıyorum.
Ayrılmayı beceremeyen, kadını öldüren zihniyetten zerre farkı yok gözümde.
Ha kadını boşarken döven öldüren döven erkek ha iş yerine rezil edip, ekmeğinden edip, sahte darp raporu peşinde koşan kadın.
Aynı kafa.

Kadın boşandı mı peki ? Adam efsanevi bir yüzsüzlük örneği göstermiş
Nereye bosanmayacak duzen kurmus kadina ev bark ustune araba vs seviyorum ben onu ister otur cocuklarla bakayim cocuklar buyuyene kadar ister git demis
Ayrildi egeliydi memleketine dondu yerlesti.

Hayır tabi ki hak etmiyor.Konuyu daha fazla uzatmayalım.Evli bile değilim.Böyle bir durum başıma gelsede bunu yapacağımı hiç sanmam.Espri mahiyetinde bir şeydi

Kimseye Öneri yapmadığı mı belirtmiştim.Örneğide kendi üzerimden verdim zaten.
Farketmez, bu kurguyu kurup, ben olsam boyle yapardım demek, sizdeki suc potansiyelinin dile dokulmus hali.
Adama tuzak kur, hayatini mahvet.
Niye? evlilik yurutemediniz diye mi?
Birbirinizden nefret ederkej aldatildiniz diye mi?
Cinnet dediginiz bir andir, adamı kışkırtayım derken caninizdan olursaniz ne olacak?

Evli bile değilim.Evlenmeyide hiç düşünmüyorum.Tabi ki doğru bir şey değil haklısınız

Peki onun yaptıkları erdem mi karısını diğer odadayken başka kadınlara sinsi sinsi mesaj atmak bir kereden ders almayıp bunu tekrarlamak

Ha bana yaptıklarını da geçtim işine ve devlete de saygısı bu iş etiği ahlaki yok böyle bir insanın devlet kurumlarında çalışmaması lazım zaten devlet diyor ki git davalilari uzlastir o da davalilara asiliyor saka gibi

Dava bitince tekrar konusuruz

Ben boşanıcağını sanmıyorum şu an sinirle konuşuyorsun
Boşanman doğru olur
Çünkü bu adam hep böyle devam eder
Hayat boyu çekersin
Ergenlikte hala belli
Aklı başında değil
Bu tip adamlar niye evleniyor onuda anlamıyorum zaten
Madem hazır değilsin evliliğe evlenme çocuk yapma

Peki onun yaptıkları erdem mi karısını diğer odadayken başka kadınlara sinsi sinsi mesaj atmak bir kereden ders almayıp bunu tekrarlamak

Siz ikincide dersinizi alıp gittiniz mi?
Aranızda bir ilişki var mıydı?
Doğuya gitmemek için nefret ede ede kalmadınız mı?
O da nefret ede ede çocuğuyla aynı evde devam etmek istedi belki de sadece evli görünmek için devam etti.
Fark mı?

Yalnız çocuğun için sakin durmalısın
Sinir krizi falan geçirmek ne ya?
Adamı 3.kez yakalamışsın
Süpriz olmamalı
Çocuğun için sakin olmalısın

Kendisi çok yalvardı hala beni sevdiğini her şeyin değişip düzeleceğini söyledi ben kendimi aklmaiyorum girmemekle aptallık ettim diyorum

Keisnlikle bir de kendisi de söyledi evlilige uygun bir adam degilmisim demk böyle kazanova ayakları falan sanki kadınlar bayılıyor paylaşamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…