Arkadaşlar çıldırdınız mı?
Aldatan kadınlardan boşanan erkekler de o zaman kadınları öldürmeyle dövmeyle iyi yapıyor. Hak etmiş kadın da.
Bu kadar da değil, olmamalı.
Evet adam ahlaksız, şerefsiz. Ama adam gibi ayrılırsın yoluna bakarsın. İşinden etmek için böyle şeyler yapmak ne kadar ahlaki?
Adam işinden olsa sokaklarda sürünse çocuğun nafakası da gidecek, çocuk üzülmeyecek mi babası sürününce.
Kadın yada erkek ayrılırken çirkinleşmemek bir erdemdir
Yolu birleyeyim de ömrüm yollarda geçmesin diye yapmış sizinki, ama elinde patlamış.Yok be bence duz gerizekali ek bir maddeye ihtiyaci yok.
Zaten isin komigi bu islere girisenlerinde yurutecek zekaya sahip olmamasi
Uzaktan bir tanidigimiz ikinci kadina iki sokak assagidan ev tutmus cocuklarida aaa babamin arabasi diye anneye araba burda babam nerde diyince patladi
Sevmiyorsa söyleysedi diyor ama kendi de sevmediğini hatta nefret ettiğini, evde her gün huzursuzluk olduğunu söylüyor.Neyine sasirdiniz bu kadar anlamadim. Adamı 2 kere yakalamışsınız, 3. Sunun olacağı cok acik degil miydi?
Sevgisi bittiyse soyleseydi yazmışsınız, ona da cok güldüm, kusura bakmayin.
Sanki kocaniz cok erdemli bir adammis gibi..
Ben de ayrılacağınızı dusunmuyorum nedense, her ne olursa olsun sizin seciminiz, bu hayatı siz yasayacaksiniz.
Ama cocugunuzu magdur etmeye hakkiniz yok.
Bir arada kalacaksaniz, sinir krizi geçirmemenin, cocugu uykusundan korkunç bir sekilde uyandirmamanin yollarini bulun.
Her gun evde birbirlerini sevmeyen, affetmeyen ebeveynlerle yasayacaksa, en azindan zararlarini en aza indirmeye bakin.
Bence birlikteyken cocugunuza kaliteli bir yasam sunmaniz cok zor.
Bunu bal gibi siz de biliyorsunuz, ama yine de cocugu one suruyorsunuz. Boşanamayacağınızı dusunme sebebim de bu zaten..
Kimseye Öneri yapmadığı mı belirtmiştim.Örneğide kendi üzerimden verdim zaten.Ben de bazen sok geçiriyorum..
Gercekten su oneriyi yazanin sağlıklı düşünebildigini hic sanmıyorum.
Ayrılmayı beceremeyen, kadını öldüren zihniyetten zerre farkı yok gözümde.Ben de bazen sok geçiriyorum..
Gercekten su oneriyi yazanin sağlıklı düşünebildigini hic sanmıyorum.
Yapardım demeniz de aynı derecede çirkin.Kimseye Öneri yapmadığı mı belirtmiştim.Örneğide kendi üzerimden verdim zaten.
Nereye bosanmayacak duzen kurmus kadina ev bark ustune araba vs seviyorum ben onu ister otur cocuklarla bakayim cocuklar buyuyene kadar ister git demisKadın boşandı mı peki ? Adam efsanevi bir yüzsüzlük örneği göstermiş
Hayır tabi ki hak etmiyor.Konuyu daha fazla uzatmayalım.Evli bile değilim.Böyle bir durum başıma gelsede bunu yapacağımı hiç sanmam.Espri mahiyetinde bir şeydiYapardım demeniz de aynı derecede çirkin.
Kocasını aldattığı için parça parça doğranan kadın da hak etmiş mi sizin dediğinize göre?
Çok ayıp.
Ayrılmayı becerebilmek şu hayatta en önemlilerdendir.
Farketmez, bu kurguyu kurup, ben olsam boyle yapardım demek, sizdeki suc potansiyelinin dile dokulmus hali.Kimseye Öneri yapmadığı mı belirtmiştim.Örneğide kendi üzerimden verdim zaten.
Evli bile değilim.Evlenmeyide hiç düşünmüyorum.Tabi ki doğru bir şey değil haklısınızFarketmez, bu kurguyu kurup, ben olsam boyle yapardım demek, sizdeki suc potansiyelinin dile dokulmus hali.
Adama tuzak kur, hayatini mahvet.
Niye? evlilik yurutemediniz diye mi?
Birbirinizden nefret ederkej aldatildiniz diye mi?
Cinnet dediginiz bir andir, adamı kışkırtayım derken caninizdan olursaniz ne olacak?
Peki onun yaptıkları erdem mi karısını diğer odadayken başka kadınlara sinsi sinsi mesaj atmak bir kereden ders almayıp bunu tekrarlamakArkadaşlar çıldırdınız mı?
Aldatan kadınlardan boşanan erkekler de o zaman kadınları öldürmeyle dövmeyle iyi yapıyor. Hak etmiş kadın da.
Evet adam ahlaksız, şerefsiz. Ama adam gibi ayrılırsın yoluna bakarsın. İşinden etmek için böyle şeyler yapmak ne kadar ahlaki?
Adam işinden olsa sokaklarda sürünse çocuğun nafakası da gidecek, çocuk üzülmeyecek mi babası sürününce.
Ha bana yaptıklarını da geçtim işine ve devlete de saygısı bu iş etiği ahlaki yok böyle bir insanın devlet kurumlarında çalışmaması lazım zaten devlet diyor ki git davalilari uzlastir o da davalilara asiliyor saka gibiArkadaşlar çıldırdınız mı?
Şiddetin şakası olmaz. Bazı konularda espri yapılmazHayır tabi ki hak etmiyor.Konuyu daha fazla uzatmayalım.Evli bile değilim.Böyle bir durum başıma gelsede bunu yapacağımı hiç sanmam.Espri mahiyetinde bir şeydi
Dava bitince tekrar konusuruzNeyine sasirdiniz bu kadar anlamadim. Adamı 2 kere yakalamışsınız, 3. Sunun olacağı cok acik degil miydi?
Sevgisi bittiyse soyleseydi yazmışsınız, ona da cok güldüm, kusura bakmayin.
Sanki kocaniz cok erdemli bir adammis gibi..
Ben de ayrılacağınızı dusunmuyorum nedense, her ne olursa olsun sizin seciminiz, bu hayatı siz yasayacaksiniz.
Ama cocugunuzu magdur etmeye hakkiniz yok.
Bir arada kalacaksaniz, sinir krizi geçirmemenin, cocugu uykusundan korkunç bir sekilde uyandirmamanin yollarini bulun.
Her gun evde birbirlerini sevmeyen, affetmeyen ebeveynlerle yasayacaksa, en azindan zararlarini en aza indirmeye bakin.
Bence birlikteyken cocugunuza kaliteli bir yasam sunmaniz cok zor.
Bunu bal gibi siz de biliyorsunuz, ama yine de cocugu one suruyorsunuz. Boşanamayacağınızı dusunme sebebim de bu zaten..
Evet öyleŞiddetin şakası olmaz. Bazı konularda espri yapılmaz
Peki onun yaptıkları erdem mi karısını diğer odadayken başka kadınlara sinsi sinsi mesaj atmak bir kereden ders almayıp bunu tekrarlamak
Yok be bence duz gerizekali ek bir maddeye ihtiyaci yok.
Zaten isin komigi bu islere girisenlerinde yurutecek zekaya sahip olmamasi
Uzaktan bir tanidigimiz ikinci kadina iki sokak assagidan ev tutmus cocuklarida aaa babamin arabasi diye anneye araba burda babam nerde diyince patladi
Kendisi çok yalvardı hala beni sevdiğini her şeyin değişip düzeleceğini söyledi ben kendimi aklmaiyorum girmemekle aptallık ettim diyorumSiz ikincide dersinizi alıp gittiniz mi?
Aranızda bir ilişki var mıydı?
Doğuya gitmemek için nefret ede ede kalmadınız mı?
O da nefret ede ede çocuğuyla aynı evde devam etmek istedi belki de sadece evli görünmek için devam etti.
Fark mı?
Keisnlikle bir de kendisi de söyledi evlilige uygun bir adam degilmisim demk böyle kazanova ayakları falan sanki kadınlar bayılıyor paylaşamıyorBen boşanıcağını sanmıyorum şu an sinirle konuşuyorsun
Boşanman doğru olur
Çünkü bu adam hep böyle devam eder
Hayat boyu çekersin
Ergenlikte hala belli
Aklı başında değil
Bu tip adamlar niye evleniyor onuda anlamıyorum zaten
Madem hazır değilsin evliliğe evlenme çocuk yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?