Hehe kesin herkes onun peşinde:)Keisnlikle bir de kendisi de söyledi evlilige uygun bir adam degilmisim demk böyle kazanova ayakları falan sanki kadınlar bayılıyor paylaşamıyor
Ondan eminim zaten ama pişmanlık ne demek dibine kadar görsün ağladı bir de karşımda nolur bu zamana kadar kavga ettik bari bu sefer sakin bitirelim diye sen sakin bitirilecek bir okay yapmadin dedimHehe kesin herkes onun peşinde:)
Ezikliğinden yapıyor
İki güne ağlamaya başlar gitme diye
Valilikte
Valilikte müdür ben de cimere şikayet etmeyi düşünüyorum isimsiz olarak uzlaştırmaya çalıştığı kadınlara sarkıntılık ediyor diye
Fark adamın aldatması galiba bu durumda. Hayır, mesleğini de buna alet ediyor. Konu sahibi '' Ben sırf çocuk için ve düzenim bozulmasın diye evli kaldığım adamı aldatıyorum, ona ne oluyor? '' diye düşünüyor sanırım. Haklı da. Bu evlilik daha önce bitmeliydi, bu kadar çirkinlik olmadan önce.Siz ikincide dersinizi alıp gittiniz mi?
Aranızda bir ilişki var mıydı?
Doğuya gitmemek için nefret ede ede kalmadınız mı?
O da nefret ede ede çocuğuyla aynı evde devam etmek istedi belki de sadece evli görünmek için devam etti.
Fark mı?
Çok teşekkür ederim sorumlu olduğu vali yardımcısını biliyorum çok sert bir adamdirSize daha kestirme bir yol söyleyeyim; Valilik sitelerinde genelde sayın valimize yazın diye bir bölüm olur; oraya yazabilirsiniz. Özel kalem okur.
Valiliklerde kalemin baktığı mail;
“şehir ismi@icisleri.gov.tr” örneğin istanbul valiliği;
istanbul@icisleri.gov.tr
Ya da Vali’nin direkt resmi e postasına bir şeyler yazabilirsiniz. (Vali yerine eşinizden sorumlu Vali Yardımcısına yazmanızı öneririm. Vali sinirlenebilir. Kamu görevlisiyseniz size de sıkıntı. Valilik sitesinden görev dağılımı ve imza yetkileri yönergesine bakın eşinizin müdürlüğünün amiri olan Vali Yardımcısını bulun.)
Vali’nin şahsi resmi e-postası; isim soyisim@icisleri@gov.tr örneğin istanbul Valisi için
aliyerlikaya@icisleri.gov.tr
Vali Yardımcılarının e postaları da aynı kombinasyon. Görevi gereği ulaştığı kişisel bilgileri kötüye kullandığına dair hem buraya hem Cimer’e yazabilirsiniz.
Sevsinler ya...Keisnlikle bir de kendisi de söyledi evlilige uygun bir adam degilmisim demk böyle kazanova ayakları falan sanki kadınlar bayılıyor paylaşamıyor
Yanliz ben gerizekaliyi es kisisine kullandim size degil yanlis anlama olmasinKendisi çok yalvardı hala beni sevdiğini her şeyin değişip düzeleceğini söyledi ben kendimi aklmaiyorum girmemekle aptallık ettim diyorum
Peki konu sahibinin elinde delil yoksa sıkıntı olur mu konu sahibi için?Size daha kestirme bir yol söyleyeyim; Valilik sitelerinde genelde sayın valimize yazın diye bir bölüm olur; oraya yazabilirsiniz. Özel kalem okur.
Valiliklerde kalemin baktığı mail;
“şehir ismi@icisleri.gov.tr” örneğin istanbul valiliği;
istanbul@icisleri.gov.tr
Ya da Vali’nin direkt resmi e postasına bir şeyler yazabilirsiniz. (Vali yerine eşinizden sorumlu Vali Yardımcısına yazmanızı öneririm. Vali sinirlenebilir. Kamu görevlisiyseniz size de sıkıntı. Valilik sitesinden görev dağılımı ve imza yetkileri yönergesine bakın eşinizin müdürlüğünün amiri olan Vali Yardımcısını bulun.)
Vali’nin şahsi resmi e-postası; isim soyisim@icisleri@gov.tr örneğin istanbul Valisi için
aliyerlikaya@icisleri.gov.tr
Vali Yardımcılarının e postaları da aynı kombinasyon. Görevi gereği ulaştığı kişisel bilgileri kötüye kullandığına dair hem buraya hem Cimer’e yazabilirsiniz.
Bu bu sefer asik olmus gibi tzkOndan eminim zaten ama pişmanlık ne demek dibine kadar görsün ağladı bir de karşımda nolur bu zamana kadar kavga ettik bari bu sefer sakin bitirelim diye sen sakin bitirilecek bir okay yapmadin dedim
29 yaşında bilemiyorum kiza gidip söylemiş salak eşim aileni bulup her şeyi anlatacak diyeBu bu sefer asik olmus gibi tzk
Duz durtu vs den fazlasi var gibi yada inadina seni daha cok hirpalasin diye yapiyor
Kac yasinda
Ay evet, bu da mümkün.Bu bu sefer asik olmus gibi tzk
Duz durtu vs den fazlasi var gibi yada inadina seni daha cok hirpalasin diye yapiyor
Kac yasinda
Fark şu ama öncesinde de iki kere aynı şey olmuş. Susmuş kendi çıkarın için huzursuz bir ortamı tercih etmişsin. Üçüncü de ilk kez aksatılmış, sanki arada sağlıklı bir ilişki varmış gibi davranmak da saçmaFark adamın aldatması galiba bu durumda. Hayır, mesleğini de buna alet ediyor. Konu sahibi '' Ben sırf çocuk için ve düzenim bozulmasın diye evli kaldığım adamı aldatıyorum, ona ne oluyor? '' diye düşünüyor sanırım. Haklı da. Bu evlilik daha önce bitmeliydi, bu kadar çirkinlik olmadan önce.
Peki konu sahibinin elinde delil yoksa sıkıntı olur mu konu sahibi için?
İşte ben bunun için diyorum, elleşmeyin oralara diye. Kesin delil olmazsa sıkıntı.Valilik bunu şikayet kabul edip idari soruşturma başlatabilir. Sonuçta eşi bir soruşturma geçirir. Soruşturmanın salahiyeti için eşini açığa da alabilirler o sürede ama bu olayda açığa alacaklarını sanmam. Eşi de geçinemiyoruz boşanma aşamasındayız benden intikam almaya çalışıyor tarzında bir savunma yazabilir.
Eğer delil bulunmazsa böyle bişey yaptığı ispat edilmezse soruşturma kapanır. Eşi isterse daha sonra konu sahibine iftira için dava açabilir.
Peki cilere yazıp sonra ben yapmadım desem erkek taktiği hep inkar tam inkarValilik bunu şikayet kabul edip idari soruşturma başlatabilir. Sonuçta eşi bir soruşturma geçirir. Soruşturmanın salahiyeti için eşini açığa da alabilirler o sürede ama bu olayda açığa alacaklarını sanmam. Eşi de geçinemiyoruz boşanma aşamasındayız benden intikam almaya çalışıyor tarzında bir savunma yazabilir.
Eğer delil bulunmazsa böyle bişey yaptığı ispat edilmezse soruşturma kapanır. Eşi isterse daha sonra konu sahibine iftira için dava açabilir.
Bulunursunuz mutlaka. Girdiğiniz cihaz, ip adresiniz, mailiniz.Peki cilere yazıp sonra ben yapmadım desem erkek taktiği hep inkar tam inkar
Çok teşekkür ederim sorumlu olduğu vali yardımcısını biliyorum çok sert bir adamdirben de kamu görevlisiyim bana neden zararı olsun ki.Aslinda bir şey daha var kafamda kız şimdi epey korkmuştur kızı bulabilsem bak senlik bir şey yok sana hicbir şey yapmayacağım ama bu adamı bana asıldı diye şikayet edeceksin
Valla kizin intiharı gerçek sanırım tek delil de bu olabilirİşte ben bunun için diyorum, elleşmeyin oralara diye. Kesin delil olmazsa sıkıntı.
Tespit edilir...Bulunursunuz mutlaka. Girdiğiniz cihaz, ip adresiniz, mailiniz.
O kadar çakallık düşüneceğini zannetmiyorum o kadar zeki olsa zaten yakalanmazAy evet, bu da mümkün.
Konu sahibi, siz daha daha delirin ki, haklı iken haksız çıkın diye sizi kaşıyor da olabilir. Böylece sizden sonra o kadını koluna taktığında kimse ona kızamayacak. Çevresinden en az tepki almak adına bunu yapıyor sanki. Lütfen sakinliğinizi koruyunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?