- 19 Mayıs 2020
- 47.347
- 212.680
- 598
Sanmam. Kocanız uydurmuş onu, elleşmeyin diye. Ama bir araştırın bakalım.Valla kizin intiharı gerçek sanırım tek delil de bu olabilir
Peki cok zor olacak ama elim kolum bağlı sanırım bana kalsa yakayım yikayim ama akli başında kadınlar sonradan pişman olmamı engelliyorBulunursunuz mutlaka. Girdiğiniz cihaz, ip adresiniz, mailiniz.
Bak simdiye kadar kimseyi dinlemedin bu sefer o hataya dusme29 yaşında bilemiyorum kiza gidip söylemiş salak eşim aileni bulup her şeyi anlatacak diye
Boşanma davasını açın, haklarınızı alın. Salın şu adamı, çocuğunuza odaklanın. O zaten uslu durmaz, böyle dosyalardan kadın bakmayı sürdürür. Başı bir yerde belaya girer. Siz o çirkef kaynağından uzak tutun kendinizi.Peki cok zor olacak ama elim kolum bağlı sanırım bana kalsa yakayım yikayim ama akli başında kadınlar sonradan pişman olmamı engelliyor
Evet çok haklisin keşke gerçekten ben de böyle düşünebilsem öfkeden suratın yanıyor dediğin gibi mideme vuruyor artik bir de bir şey değil bu salahi onemsedigimi falan zannedecek ama gidip onu takarsa koluna da hazmedememBak simdiye kadar kimseyi dinlemedin bu sefer o hataya dusme
Kendine klinik psikoloji kokenli bir dr bul
Git bir ofkeni at sokunu atlat kendisinden de agir olmayan bitkisele yakin ofke sikintin icin destek iste yonlendirir seni
Bu sinir bu kin sana doner hic bise olmasa mide hastasi olursun yazik ne gerek var
Sonra bir avukata danismanlik ucreti ode anlat ne alirsin almazsin ne mahkemede gecer gecmez o yonlendirsin seni keskin sirke kupune zarar
Adamada oyna o surede medeni davran alabildigini al evmi arabami cocugun nafakasimi neyse
Bosandiktan sonrada git kizi bul birincisi bir yuvaya sebep oldun onun vebali omur billah birakmaz yakani cunku kucuk cocuk var onun gonul hakki var bizim gecimimizi evliligimizi gec
Konu benim evliligimden ziyade beraber magdur ettiginiz hayatlar
Benim esim olacakta adam degilde sende az degilsin dersin
Aklin fikrin yokmuydu senin yastiga bas koydugu evlat verene bu serefsizligi yapan sana yapmayacakmi saniyorsun
Ben duyarim duymam bilinmez sen nasilsa yasayacak goreceksin de kalk git
O ona yeter hic bir hakaret bundan agir olmaz emin ol .ayagi tasa takilsa senden bilir hayati boyunca
Surdureceginide sanmam es kisisininde duygusal bagi varsada oturur poposunun ustune
Bunud sunuda yapam olsun bitsin surunsun gec bu duygulari sana zarar bunlar birde kotuluk isteyen kotuluk bulur derler ne gerek var degermi
Suan sorunun koluna kimi taktigi degil farkina varmak icin sarsmak falanmi gerekiyor seni Allah askina:)) Adam cirkeflesmeye musait su inanmiyor lakayt aslinda konu ciddilesince hadi hersey senin istedigin gibi olsun demez saglam adimla kendini maddi saglamliga alma zamaniEvet çok haklisin keşke gerçekten ben de böyle düşünebilsem öfkeden suratın yanıyor dediğin gibi mideme vuruyor artik bir de bir şey değil bu salahi onemsedigimi falan zannedecek ama gidip onu takarsa koluna da hazmedemem
Doğru okursanız boşanıyorum zatenÇocuğunuz duygusal size düşkün siz yanında bağıra çağıra kavga ederken bu aklınıza gelmiyor iş boşanmaya gelince vay çocuğum etkilenecek. Geçin bunları ya.
Çocuğu çok düşünseydiniz olay buralara gelmezdi zaten.
neden yaptı biliyor musun? İktidarsızlık sorunu olan, yatakta eksik ve zayıf olan adamlar evliliklerini aldatarak kendilerini ispat etme yoluna giderler. İnsanların genelinde de vardır. En çok sorunları olan, kendileriyle savaş halinde oldukları konularda çok konuşur kendilerini ispat etmeye çalışırlar, bunu bazen çok bilinçli bazende bilinçaltıyla yapabilirler. Yani bir insana bak en çok para konuşuyorsa parasal sorunları vardır, en çok aşk konuşan aşksızlıktan geberiyordur, çok aldatan eşlerde de durum kendini ispat etmektir. Şimdi bu kadar aldatılma sorunuyla evliliğini bitirse kimse onun iktidarsızlığını düşünmez bile.Bir arkadaşımın eşi vardı diş hekimi. Dışardan görsen adam pırlanta kadın şanslı dersin. Karısı ufacık hastalansa çiçekler hediyelere boğar. Bir gün kocasını ortağı olan başka bir adamla bastı kızcağız. Meğer adam biseksüelmiş. Sonra noldu biliyor musun boşandılar. Ve adam ilk işi hemen evlendi. Çünkü yaşadığı durumu kamufle etmesi gerekiyordu. Bunu neden anlattım psikolojilerini anla diye. İhtiyacı olanın bir kadın olmamasına rağmen saygın bir ailenin doktor oğlu olduğundan saklama çabasıydı. İç dünyaları kendilerinden tamamen farklı insanlar var. Seninki de öyleymiş. Ama böyle saygısızlık gördüğün yerde kendi özgüvenini kaybetmemek adına daha da kalma. Geçirdiğin sinir krizi bir öncekinden de kalanları barındırıyor. İnan bana böyle bir babayla mutsuz edilen annenin yanında büyüyen cocuklarda sağlıklı psikolojide yetişmezler. Kaş yaparken göz çıkarmak olur. Onun yerine senin gibi karakter sahibi bir anneyle karakterli harika çocuklar yetişebilir. Ezik olan adama bir gün daha harcama bile derim.Inan uckuruna hic duskun değildir.Yatakta problemi vardı zaten neyine yaptı bilmiyorum
Allah iyiliğini versinSuan sorunun koluna kimi taktigi degil farkina varmak icin sarsmak falanmi gerekiyor seni Allah askina:)) Adam cirkeflesmeye musait su inanmiyor lakayt aslinda konu ciddilesince hadi hersey senin istedigin gibi olsun demez saglam adimla kendini maddi saglamliga alma zamani
Sen cok hayrini gordunya kolunu taktigida gorecek sanki te allahim yaa
Kimse bilmese kadinin bazi konularda mutlu olmadigini sen bileceksin yahu daha ne diyelim
Bence de ya kendini kanıtlama çabası ya da fakir bir aileden çıkıp yükselince g.tu kalktı ne oldum delisi oldu.Bizz cok kucuk yasta sevgiki olup cok erken evlendik o zaman yaşayamadığım ne varsa yasayayım diyor artik parası da var mevkisi de bunu kadınlar üstünde kullananmaya çalışıyorneden yaptı biliyor musun? İktidarsızlık sorunu olan, yatakta eksik ve zayıf olan adamlar evliliklerini aldatarak kendilerini ispat etme yoluna giderler. İnsanların genelinde de vardır. En çok sorunları olan, kendileriyle savaş halinde oldukları konularda çok konuşur kendilerini ispat etmeye çalışırlar, bunu bazen çok bilinçli bazende bilinçaltıyla yapabilirler. Yani bir insana bak en çok para konuşuyorsa parasal sorunları vardır, en çok aşk konuşan aşksızlıktan geberiyordur, çok aldatan eşlerde de durum kendini ispat etmektir. Şimdi bu kadar aldatılma sorunuyla evliliğini bitirse kimse onun iktidarsızlığını düşünmez bile.Bir arkadaşımın eşi vardı diş hekimi. Dışardan görsen adam pırlanta kadın şanslı dersin. Karısı ufacık hastalansa çiçekler hediyelere boğar. Bir gün kocasını ortağı olan başka bir adamla bastı kızcağız. Meğer adam biseksüelmiş. Sonra noldu biliyor musun boşandılar. Ve adam ilk işi hemen evlendi. Çünkü yaşadığı durumu kamufle etmesi gerekiyordu. Bunu neden anlattım psikolojilerini anla diye. İhtiyacı olanın bir kadın olmamasına rağmen saygın bir ailenin doktor oğlu olduğundan saklama çabasıydı. İç dünyaları kendilerinden tamamen farklı insanlar var. Seninki de öyleymiş. Ama böyle saygısızlık gördüğün yerde kendi özgüvenini kaybetmemek adına daha da kalma. Geçirdiğin sinir krizi bir öncekinden de kalanları barındırıyor. İnan bana böyle bir babayla mutsuz edilen annenin yanında büyüyen cocuklarda sağlıklı psikolojide yetişmezler. Kaş yaparken göz çıkarmak olur. Onun yerine senin gibi karakter sahibi bir anneyle karakterli harika çocuklar yetişebilir. Ezik olan adama bir gün daha harcama bile derim.
Kullansın kullansın. Ona da doyar tez zamanda. Salın gitsin de pisliği size bulaşmasın.Bence de ya kendini kanıtlama çabası ya da fakir bir aileden çıkıp yükselince g.tu kalktı ne oldum delisi oldu.Bizz cok kucuk yasta sevgiki olup cok erken evlendik o zaman yaşayamadığım ne varsa yasayayım diyor artik parası da var mevkisi de bunu kadınlar üstünde kullananmaya çalışıyor
Aklı başında yorum nihayet. Zaten bitmiş gitmiş bir evlilik sadece kağıt üzerinde devam ediyormuş. İki tarafın da bence hatası var bu hale gelinmesinde. Ama işte freni tutmayan arabayla yola devam edersen uçurumun dibi kaçınılmaz.Arkadaşlar çıldırdınız mı?
Aldatan kadınlardan boşanan erkekler de o zaman kadınları öldürmeyle dövmeyle iyi yapıyor. Hak etmiş kadın da.
Bu kadar da değil, olmamalı.
Evet adam ahlaksız, şerefsiz. Ama adam gibi ayrılırsın yoluna bakarsın. İşinden etmek için böyle şeyler yapmak ne kadar ahlaki?
Adam işinden olsa sokaklarda sürünse çocuğun nafakası da gidecek, çocuk üzülmeyecek mi babası sürününce.
Kadın yada erkek ayrılırken çirkinleşmemek bir erdemdir
Kafana gore degil uzmanindan destek alarak ilerleAllah iyiliğini versinhaklisin ne diyeyim şu 10 gün ilaç flan mi kullansam gördükçe saldirasim geliyor çünkü kız bu bana yaptıklarını başkasına yapmaz görürsün el üstünde tutar çefasi ben çektim sefasını başkası sürer ben de benim benim eksikti diye kendimi yer dururum.Bosandiktan sonra sakın kimseye söyleme falan deme dedim herkese her şeyi olduğu gibi anlatacağım sen karısını aldatan adam olarak damga yiyeceksin kimse seninle evlenmeyecek kızını vermek istemeyecek dedim.Dogru bir de orası var diyor ölür musun öldürür musun
Anlatmaya çalıştığım şey buydu.Aklı başında yorum nihayet. Zaten bitmiş gitmiş bir evlilik sadece kağıt üzerinde devam ediyormuş. İki tarafın da bence hatası var bu hale gelinmesinde. Ama işte freni tutmayan arabayla yola devam edersen uçurumun dibi kaçınılmaz.
Zaten pakman olsa da bir şey değişmeyecek ben üzülsün bana dönsün demiyorum kesinlikle mutsuz olsunKafana gore degil uzmanindan destek alarak ilerle
E iste ciddiye almiyor nasilsa onceki iki hata hasir alti edildi ha iki ha uc diye bakiyor
Onun icin kararin netse zaman ofkenin degil aklinin sakinliginin konusmasi zamani
Arkadaşlar ben anlatamadım kendimi adam bana milyonlarca siz vererek yalvararak geri döndürdü yolumdan her şeyi düzelteceğim eskisi gibi olmayacağım diye ben de çocuğum için şans vermiştim çok geçmedi 2 sene sonra bu vaka.Yani ne olursa olsun aldatması mi gerekiyordu o zaman ben hak ettim aldatilmayi.Bu nasıl olsa bir gün öleceğiz diye intihar etmeye benziyor.Anlatmaya çalıştığım şey buydu.
Zaten evlilik kalmamış, hatta bir ilişki dahi kalmamış. Aldatılmaya bu kadar hırslanacak bir ilişki de yok
Yaa nasıl bir karakterde kızınız?Yani bağımlı mi babaya ya da sana düşkün mu? Güçlü mü?Gecmis olsun geçsin gitsin tez zamanda merak etmeyim o evlatlar o kadar güçlü ki bende zamaninda bosanfim kizim ilk zamanlar alisana kadar biraz beni zorladi amamsonra baktim oda alisti simdi herşey normal ama ben babasıyla herzaman görüştüm ozel zamanlarda beraber yemeye okul toplantilarinda onun bizi beraber olarak gormek istediği heran hazırdık siz iyi olursaniz evlatlarda iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?