Ben korkak bir aptalım

Işte benim kafada biri

Işte benim kafada biri

Işte doğu girevi yukumlusuyum o yuzden ben de cok üzülüyorum. Çocuğum 4 yaşında şu an bir şey söyleyemem ama büyüdüğünde sorgularsa o zaman işin doğrusunu öğrenir.Evet itiraf ederek çok iyi bir şey yaptı gerçekten onu öldürecek kadar nefret ediyorum.Bana saygısı olmadığı gibi kendisine de yok git dosyada adını gördüğün bir kızı bul instadan ekle Allah kimseyi bu kadar dusurmesin

Işte benim kafada biri
Hatta ben daha da ileri gider.Kendimi dövdürmeye çalışırdım.Biraz bir morluk görüncede darp raporu alırdım.İşten atılırdı.Tabi ben biraz intikamcı bir insanım siz böyle yapmayın.Tavsiye vermiyorum

Güncelleme: Guya kız dün intihar etmiş polis aramış eşimi ifadeye çağırmış.
Allah askina su yalani soyledimi
Kusuruma bakmayin guluyorum ama safmi salakmi resmi ciddi bir kurumdada mudur olan adamin zekasi bunami yetmis

Ee sonra ne olmus kiz olmusmu yalandan siyahlari giyip cenazeye falanda katilacakmi?
5,6 yas grubu masalda begenmedigi karakter olunca oda kendini kuleden vs atmis olmussss diye tamamliyoya ona benzemis

Seni eski konularindan hatirliyorum biraz cocuk icin bile bile lades yaptin o donemde israrci olan uyelere kizardin icten ice
Sende akillanacagina son olacagina inanmak istedin bu asiriliginda hayal kirikligindan haksizlik duygusundan ama iste aldatmayla siddet boyle birsey bir yapan hep yapiyor

Ofken takilman icin destek al ufak basit birsey yazarlar bedenine eziyet etmeden atlatirsin bu sureci, bu kadar ofkede kisiden cikar ne gerek var?
Alicagini al yol ver gitsin ama niyeyse benimde icimde sakinleyince bosamayacaksin gibi bir hissiyat var

Cocuga soyleme alistirma vb asamalarda vazgeciceksin diye dusunuyorum
Hakkinda hayirlisi

Nasıl bır abazalıksa artık. Bosver herserde bı hayır vardır. Kendı kaybettı o uzulsun bı kadın ıcın zor ama sen sanslısın ısın var gucun var olmayanlarda var bunları dusun ve mutlu ol.

İşi tehlikeye girmesin ki nafakayı ödeyebilsin bence.

Canım mesajın için teşekkür ederim söylediğin her seyde hakkin var ama döneceğim konusu haric.Biz bu konuların dışında da iyi anlaşan bir çift değiliz evde her gün gürültü kavga ben artık sevmemeyi gev nefret ediyorum.Ona da kendime de hayal zehir ederim 3 senedir boyle yasiyorum zaten boşanmayı dusunmedigim bir gün yoktu

Bence
İşte yatak probleminden dolayı aşağılık kompleksi oluştuğu için sanal yolla sohbet ederek kendini tatmin ediyor şeref yoksunu. Üzgünüm ama boşanmazsanız 3-4-5-6 diye gidecek.
Bence de öyle çünkü uçuruma düşkün bir erkek olsa önce ben anlardimtam tersine bir durum oldu

O ve ailesi ac kalsın da ben cocuguma bakarim
Öyle demeyin , hayat zor. Çocukla iki başınıza kaldığınızda anlarsınız. Mesleğine saygı duymayan adamın başı bir miktar zora girsin isterim ama bu sizden olmasın selametiniz için. Uzlaştırma dosyası daha çok gelir ona nasılsa, başka yerden bulur belayı.

Allah askina su yalani soyledimi
Kusuruma bakmayin guluyorum ama safmi salakmi resmi ciddi bir kurumdada mudur olan adamin zekasi bunami yetmis
Eniştenin bir takım cinsel sıkıntıları varmış, konu sahibi de o yüzden şaşırmış ya. Adam heralde şu internette satılan ne idüğü belirsiz merdiven altı cinsel istek arttırıcı ürünleri kullana kullana beyni patates etmiş.

Arkadaşlar çıldırdınız mı?
Aldatan kadınlardan boşanan erkekler de o zaman kadınları öldürmeyle dövmeyle iyi yapıyor. Hak etmiş kadın da.
Bu kadar da değil, olmamalı.
Evet adam ahlaksız, şerefsiz. Ama adam gibi ayrılırsın yoluna bakarsın. İşinden etmek için böyle şeyler yapmak ne kadar ahlaki?
Adam işinden olsa sokaklarda sürünse çocuğun nafakası da gidecek, çocuk üzülmeyecek mi babası sürününce.
Kadın yada erkek ayrılırken çirkinleşmemek bir erdemdir

Neyine sasirdiniz bu kadar anlamadim. Adamı 2 kere yakalamışsınız, 3. Sunun olacağı cok acik degil miydi?
Sevgisi bittiyse soyleseydi yazmışsınız, ona da cok güldüm, kusura bakmayin.
Sanki kocaniz cok erdemli bir adammis gibi..

Ben de ayrılacağınızı dusunmuyorum nedense, her ne olursa olsun sizin seciminiz, bu hayatı siz yasayacaksiniz.
Ama cocugunuzu magdur etmeye hakkiniz yok.
Bir arada kalacaksaniz, sinir krizi geçirmemenin, cocugu uykusundan korkunç bir sekilde uyandirmamanin yollarini bulun.
Her gun evde birbirlerini sevmeyen, affetmeyen ebeveynlerle yasayacaksa, en azindan zararlarini en aza indirmeye bakin.
Bence birlikteyken cocugunuza kaliteli bir yasam sunmaniz cok zor.
Bunu bal gibi siz de biliyorsunuz, ama yine de cocugu one suruyorsunuz. Boşanamayacağınızı dusunme sebebim de bu zaten..

Böyle bir şey yapılsın demiyorum.Tabi ki doğru değil.

Yok be bence duz gerizekali ek bir maddeye ihtiyaci yok.
Zaten isin komigi bu islere girisenlerinde yurutecek zekaya sahip olmamasi
Uzaktan bir tanidigimiz ikinci kadina iki sokak assagidan ev tutmus cocuklarida aaa babamin arabasi diye anneye araba burda babam nerde diyince patladi

Kadın boşandı mı peki ? Adam efsanevi bir yüzsüzlük örneği göstermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…