Işte benim kafada biriTüm parasını almaya çalışın.Boşanma davalarında uzman olan bir avukat bulun,hazır aynı evdeysen daha fazla delil bulmaya çalışın.Ona verebileceğiniz tek zarar parasını almak ve iş yerine rezil etmektir.Ben olsam mal paylaşımından sonra iş yerine gider ortalığı birbirine katardım.
Işte benim kafada biriTüm parasını almaya çalışın.Boşanma davalarında uzman olan bir avukat bulun,hazır aynı evdeysen daha fazla delil bulmaya çalışın.Ona verebileceğiniz tek zarar parasını almak ve iş yerine rezil etmektir.Ben olsam mal paylaşımından sonra iş yerine gider ortalığı birbirine katardım.
Işte doğu girevi yukumlusuyum o yuzden ben de cok üzülüyorum. Çocuğum 4 yaşında şu an bir şey söyleyemem ama büyüdüğünde sorgularsa o zaman işin doğrusunu öğrenir.Evet itiraf ederek çok iyi bir şey yaptı gerçekten onu öldürecek kadar nefret ediyorum.Bana saygısı olmadığı gibi kendisine de yok git dosyada adını gördüğün bir kızı bul instadan ekle Allah kimseyi bu kadar dusurmesinAsılıyordum lafından sonra artık bosanırsınız heralde ılkınde affetmeseydınız sımdı kapınızda kopek olurdu afgedınce malesef erkekler ego tukseltıyor bır daha o kadına sevgı duymuyor yapıları bozuk karaktersız bıde utanmadan soylemıs. Neyse nefret edıp affetmemenız ocın ıyı bısey. Merak etme cocuklar daha kolay atlatıyor noyle seylerı ama bunun ıcın daha cok sevgı ılgı gostermenız gerekecek kac yasında bılmıyorum anyacak yasa gelınce anlatırsınız aranızda sevgı olmadıgını. Es kısıyle konusun evı ve tazmınat ıcın yoksa rezıllıgını ortaya dokecegınızı anlasmalı nosanmamızı ısteyın kabul etmezse rezıl edın yıne tazmınat alın. Emınım cok mutlu olursun ama bu durumda doguya gıtmen cok mantıklı degıl daha sosyal olabılecegın tabı cocugunda olabılecegı bıyerı tercıh etmen daha ıyı gıdebılıyorsan bı tatıl bolgesıne gıt. Kafan daha kolay dagılır
Hatta ben daha da ileri gider.Kendimi dövdürmeye çalışırdım.Biraz bir morluk görüncede darp raporu alırdım.İşten atılırdı.Tabi ben biraz intikamcı bir insanım siz böyle yapmayın.Tavsiye vermiyorumIşte benim kafada biri
Hatta ben daha da ileri gider.Kendimi dövdürmeye çalışırdım.Biraz bir morluk görüncede darp raporu alırdım.İşten atılırdı.Tabi ben biraz intikamcı bir insanım siz böyle
Şerefsizim benim aklıma gelmistiama yapmaz onu çok saygılı olduğundan değil benim bunu yapacagimi bilir ve mazallah o muhteşem işine zarar gelir
İşte yatak probleminden dolayı aşağılık kompleksi oluştuğu için sanal yolla sohbet ederek kendini tatmin ediyor şeref yoksunu. Üzgünüm ama boşanmazsanız 3-4-5-6 diye gidecek.Inan uckuruna hic duskun değildir.Yatakta problemi vardı zaten neyine yaptı bilmiyorum
Allah askina su yalani soyledimiGüncelleme: Guya kız dün intihar etmiş polis aramış eşimi ifadeye çağırmış.
Nasıl bır abazalıksa artık. Bosver herserde bı hayır vardır. Kendı kaybettı o uzulsun bı kadın ıcın zor ama sen sanslısın ısın var gucun var olmayanlarda var bunları dusun ve mutlu ol.Işte doğu girevi yukumlusuyum o yuzden ben de cok üzülüyorum. Çocuğum 4 yaşında şu an bir şey söyleyemem ama büyüdüğünde sorgularsa o zaman işin doğrusunu öğrenir.Evet itiraf ederek çok iyi bir şey yaptı gerçekten onu öldürecek kadar nefret ediyorum.Bana saygısı olmadığı gibi kendisine de yok git dosyada adını gördüğün bir kızı bul instadan ekle Allah kimseyi bu kadar dusurmesin
İşi tehlikeye girmesin ki nafakayı ödeyebilsin bence.Tüm parasını almaya çalışın.Boşanma davalarında uzman olan bir avukat bulun,hazır aynı evdeysen daha fazla delil bulmaya çalışın.Ona verebileceğiniz tek zarar parasını almak ve iş yerine rezil etmektir.Ben olsam mal paylaşımından sonra iş yerine gider ortalığı birbirine katardım.
O da doğru. Benim gözlerim intikamdan kör olacağı için nafaka olayını unuturdum kesinİşi tehlikeye girmesin ki nafakayı ödeyebilsin bence.
Canım mesajın için teşekkür ederim söylediğin her seyde hakkin var ama döneceğim konusu haric.Biz bu konuların dışında da iyi anlaşan bir çift değiliz evde her gün gürültü kavga ben artık sevmemeyi gev nefret ediyorum.Ona da kendime de hayal zehir ederim 3 senedir boyle yasiyorum zaten boşanmayı dusunmedigim bir gün yoktuAllah askina su yalani soyledimi
Kusuruma bakmayin guluyorum ama safmi salakmi resmi ciddi bir kurumdada mudur olan adamin zekasi bunami yetmis
Ee sonra ne olmus kiz olmusmu yalandan siyahlari giyip cenazeye falanda katilacakmi?
5,6 yas grubu masalda begenmedigi karakter olunca oda kendini kuleden vs atmis olmussss diye tamamliyoya ona benzemis
Seni eski konularindan hatirliyorum biraz cocuk icin bile bile lades yaptin o donemde israrci olan uyelere kizardin icten ice
Sende akillanacagina son olacagina inanmak istedin bu asiriliginda hayal kirikligindan haksizlik duygusundan ama iste aldatmayla siddet boyle birsey bir yapan hep yapiyor
Ofken takilman icin destek al ufak basit birsey yazarlar bedenine eziyet etmeden atlatirsin bu sureci, bu kadar ofkede kisiden cikar ne gerek var?
Alicagini al yol ver gitsin ama niyeyse benimde icimde sakinleyince bosamayacaksin gibi bir hissiyat var
Cocuga soyleme alistirma vb asamalarda vazgeciceksin diye dusunuyorum
Hakkinda hayirlisi
O ve ailesi ac kalsın da ben cocuguma bakarimİşi tehlikeye girmesin ki nafakayı ödeyebilsin bence.
Bence de öyle çünkü uçuruma düşkün bir erkek olsa önce ben anlardimİşte yatak probleminden dolayı aşağılık kompleksi oluştuğu için sanal yolla sohbet ederek kendini tatmin ediyor şeref yoksunu. Üzgünüm ama boşanmazsanız 3-4-5-6 diye gidecek.
Öyle demeyin , hayat zor. Çocukla iki başınıza kaldığınızda anlarsınız. Mesleğine saygı duymayan adamın başı bir miktar zora girsin isterim ama bu sizden olmasın selametiniz için. Uzlaştırma dosyası daha çok gelir ona nasılsa, başka yerden bulur belayı.O ve ailesi ac kalsın da ben cocuguma bakarim
Eniştenin bir takım cinsel sıkıntıları varmış, konu sahibi de o yüzden şaşırmış ya.Allah askina su yalani soyledimi
Kusuruma bakmayin guluyorum ama safmi salakmi resmi ciddi bir kurumdada mudur olan adamin zekasi bunami yetmis
Arkadaşlar çıldırdınız mı?Hatta ben daha da ileri gider.Kendimi dövdürmeye çalışırdım.Biraz bir morluk görüncede darp raporu alırdım.İşten atılırdı.Tabi ben biraz intikamcı bir insanım siz böyle yapmayın.Tavsiye vermiyorum
Böyle bir şey yapılsın demiyorum.Tabi ki doğru değil.Arkadaşlar çıldırdınız mı?
Aldatan kadınlardan boşanan erkekler de o zaman kadınları öldürmeyle dövmeyle iyi yapıyor. Hak etmiş kadın da.
Bu kadar da değil, olmamalı.
Evet adam ahlaksız, şerefsiz. Ama adam gibi ayrılırsın yoluna bakarsın. İşinden etmek için böyle şeyler yapmak ne kadar ahlaki?
Adam işinden olsa sokaklarda sürünse çocuğun nafakası da gidecek, çocuk üzülmeyecek mi babası sürününce.
Kadın yada erkek ayrılırken çirkinleşmemek bir erdemdir
Yok be bence duz gerizekali ek bir maddeye ihtiyaci yok.Eniştenin bir takım cinsel sıkıntıları varmış, konu sahibi de o yüzden şaşırmış ya.Adam heralde şu internette satılan ne idüğü belirsiz merdiven altı cinsel istek arttırıcı ürünleri kullana kullana beyni patates etmiş.
Kadın boşandı mı peki ? Adam efsanevi bir yüzsüzlük örneği göstermişYok be bence duz gerizekali ek bir maddeye ihtiyaci yok.
Zaten isin komigi bu islere girisenlerinde yurutecek zekaya sahip olmamasi
Uzaktan bir tanidigimiz ikinci kadina iki sokak assagidan ev tutmus cocuklarida aaa babamin arabasi diye anneye araba burda babam nerde diyince patladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?