Ben kötü biri miyim?

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar ben evlendiği günden beri paranın tek lafını etmeyen biriyim. Gerek eşime gerekse ailesine karşı. Geçen gün kaynım eşimi arayıp 70tl para istedi öğrenci. Arada yolluyoruz. Kayınvalidem de önceleri de bana niye yolluyorsunuz bizim gönderdiğimiz para ile nasıl geçinemiyor falan demişti. Eşim de evde böyle tepki verdiğinde olsun öğrenci o vs diye yatıştırmaya çalıştım hep. En son 70 TL istediğinde de eşim kayınvalidem aradı hani siz yollamış mıydınız diye. Neyse paralar ben de durduğu için benden 70 TL yolladım. Bugün kayınvalidemle konuştum. Neden 100 tl yollamamışım üçün belin hesabını mı yapıyormuşum diye bana kızmışlar. Hiç beklemiyordum böyle bir tepki şok oldum. Siz söyleyin hata mı yaptım? Kötü biri miyim ben ya

Kötü diilsiniz elbet ancak 70 yerine düz hesap bı 100 TL gönderebilirdiniz belki çocuk çekinio. Ama mecburiyetinin yok sonucta

Kötü değilsin tabi ama 70 yerine düz 100 göndermen senin onu düşündüğünü daha çok gösterirdi genç çocuk parasız kalmasın madem çıkan para sende arada 30 lira için kısmak güzel değil senin de kendine göre ihtiyacın vardır tabi ama tam yapılması herkesin gönlünü ederdi

Okuyorsa size mi okuyor anası var babası var. Kaynınızı ince düşünmek zorunda mısınız? Kv çok düşünceliyse kendisi atsın oğluna düz hesap 100ü. Hemen siz de kötü biri miyim moduna girmeyin değilsiniz tabi ki sizi böyle etiketlemelerine izin vermeyin

5 yılda anladığım şu sen ne kadar iyilik edersen senin değerin olmaz hiç ikincisi para mevzusunda sen gönderdikçe alışacaklar ve neden az gönderiyorsun diyecekler ben bunu bilir bunu söylerim yaşadım onayladım

Bugüne kadar bir kez bile paranın lafını etmedim ağzımı açıp. Ama öyle kötü oldum ki sanki çok kötü bir insanmışım gibi. Kaynım da aramış annesini ağlıyormuş ben yanımdakilere anlatıyormuşum onun para istediğimi diye anlamış. Öyle bir şey de yapmadım. Kimseye de bir şey anlatamıyorum.

Tabiki kötü biri değilsin. Hem yolluyorsunuz diye laf ediyorlar kızıyorlar oğlan icin hem de yolladiginiza burun kiviriyolar. Hey Yarabbi sen buyuksun insanlar iyice fena olmaya başladılar. Kendi yollasin hanimefendi.

Belki o an dusunememissindir. Ne kadar fenalar öf insalarla ugrasması cok zor.

Belki o an dusunememissindir. Ne kadar fenalar öf insalarla ugrasması cok zor.
Öyle bir şansım yok. Onlara göre her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundayım. İnsan olduğumu unutup robot falan mı olmalıyım bilmiyorum.

Reactions: 000
Kvnize “kalan 30u da size yollayayim ,ac gozunuzu doyurun” derdim ben olsam. Kayniniza para yollama zorunlulugunuz yokken gelen istegi geri cevirmeyip iyilik yapmaniz resmen ise yaramamis.

Tabi ki değilsiniz.
Bu arada sizde bütçe yapacaksınız. Sizinde belli bir gelir durumunuz var.Ona göre davranacaksınız.
Ben insanların bütçelerini bilmeden atıp tutan, etiketleyen insanları hiç sevmiyorum.

Aldırmayın, yardım haliniz vaktiniz yettiği kadar yapılır.

Ailesi zaten para gönderiyor siz ise yardim amaçli gönderiyorsunuz . Niye bana 100 degil de 70 tl gönderdin diyene ben yardim etmek istemem açikcasi . Siz yine de annesinin yaptigini kayniniza mal etmeyin. Kendinizi de suçlamayin mecbur degilsiniz . 100 TL degil 500 TL de gonderseniz bir zaman sonra ona da az derler insanlar doyumsuzdur yaptikca fazlasini isterler .

Zaten kanıma demiş bir daha sakın para istemiyorsun. Hatta anneannesi var eşimin o da demiş ki 70 istedi diye 70miş gönderdiler yuh. İsteyeceksen bana söyle ben gönderirim demiş.

kayinvalideniz ne akilli oyle hem biz gonderyoz desin hem 100 gonder bekledin dahada bi kurus wermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…