Ben kötü biri miyim?

Benim banka hesabımda diye benden yolladık zaten. Mikatarı o söyledi. Ama benim onu uyarma 100 yollayalım demem lazımmış.

Ozman sevgili kayinvaliden bi zahmet kendi göndersin. Hem göndermeyin diyo hem niye az diyo bu ne perhiz bu ne lahana yani istemem yan cebime koycu bu kayinvaliden haberkn olsun.Bence bi daha karismayin siz abisiyle kendi halletsinler.

Benim banka hesabımda diye benden yolladık zaten. Mikatarı o söyledi. Ama benim onu uyarma 100 yollayalım demem lazımmış.
Sakın kardeşim bu tuzaklara düşme. Resmen hortumlayacaklar imkanları olsa tüm paranızı demekki. Alıştıra alıştıra ürkütmeden az miktarlarla başlayıp katlanacak tutarlar zaman içinde. İyi yapmışsın . Sakın taviz verme

Kv bizim gönderdiğimz yetmiyormu da sizden istiyor diye yem atıyor tepkinizi merak ediyor sanırım gelinin gönlü oluyormu acaba gibisinden yoksa hoşuna bile gidiyordur kardeşine para göndermesi emin olun siz tepkili değilseniz böyle devam edin derim efendim kayın da 100 TL istesin nedir yani ben 70 deyim sen 100 gönder de nesi para beğenmiyolar bide hiç gonderemeyeck durumda olsanız ne olacaktı bende anlamıyorum yani bunu öğrenci olabilir hepimz öğrenci olduk ben hem çalıştım hem okudum babamın gönderdiği paradan harici para istemedim kimseden rahatlığa alismislktan hep bunlar.

Bundan sonra karışmayın.
Eşinizin bankada hesabı vardır mutlaka.
Bu olayı bahane edin,'ben karışmıyorum,
bildiğin gibi yap' deyin ki sonra kimse size sitem edemesin.
Açıkcası ben eşimin ailesiyle olan para ilişkisine hiç karışmam,kendi anneme vereceğim harçlığa,kardeşime vereceğim borca da
eşim karışmaz.
Borç vereceğim tutar 1000 TL üstü ise bilgi veririm sadece.
Aramızda habersiz iş olmaması yönünde bir prensibimiz var.
Sizin eşinizin ailesi tuhaf,
o nedenle uzak durun akçeli işlerinden.
Bu arada ben yerinizde olsam 70 TL istenmiş olsa da onu düz hesap 100 TL olarak gönderirdim.

Iyilik yapa yapa bir yerden sonra goreviniz gibi olmuş. Para gonderilir tabi ama kayinvalidenin bu lafi insanda yardim istegi de birakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…