Ben kötü biri miyim?

Zaten kanıma demiş bir daha sakın para istemiyorsun. Hatta anneannesi var eşimin o da demiş ki 70 istedi diye 70miş gönderdiler yuh. İsteyeceksen bana söyle ben gönderirim demiş.
Bu kadar abartilacak yayilacak ne var . Herkesin butçesi ve yardimi kendini ilgilendirir. Üstelik siz mecbur degilsiniz göndermeyebilirdiniz de . Begenmiyorlarsa bir daha sizden istemesinler kendinizi kötü hissetmenize gerek yok .

Öyle bir şansım yok. Onlara göre her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundayım. İnsan olduğumu unutup robot falan mı olmalıyım bilmiyorum.
Dışardan gelen birisin. evdekilerin yapıpta normal karşılandığı bir absürtlüğü sen yapsan batar insanlara
Bir de gelin iş yapacak eleman olarak görüldüğü için oluyor bunlar.

Üzülmeyin sizlik bir şey yok

çok zenginlerse kendileri göndersinler bundan böyle

Aynı benim Kv... yapalım mı dersin boyun büker ses çıkarmaz güya. yaparsın “şöyle yapsan daha iyiydi” deyip laf sokar. İstemem yan cebime koy...

Sen 100 yolla ozaman deseydin keske.
İnsanlar iyice yuzsuz oldu valla.

Ben olsam 150 gönderirdim
Gerçi kendi kardeşime çok daha fazla fazla gönderdim ama bunun hiç muhabbeti olmadı ya, kvye düşmez ayrıca bunun muhabbetini yapmak size birşey derse oğlun gönderdi bana niye suç buluyorsun diye üste çıkınız, onda ki de ayrı bir şuursuzluk. Ayrıca ailede okuyanı destekleyin ki size yük olmadın ileride okuyan adam daha kolay iş bulur üzerinize yapışmaz o yüzden 70 de 100 gönderin derim maddi durumunuz müsaitse yoksaa ömür boyu bakarsınız

Ben daha mesajını okurken ne kadar iyi niyetli olduğunu düşündüm
Onlar nankör bence
Mecbur. Musun sanki !!!

Bu insanlar ne arsız ya. Kadın parayı öyle ya da böyle yollamış ama anneanne bile müdahil olmuş.
Bir de kaynınız ağlamış öyle mi? He he...

Ay bi daha kuruş gönderme.
Bu durumu da abart eşine ağla sızla şuna bak yardım ediyorum kötü oluyorum falan diye mesafe koy arana onlarla

Düşündüğüm ve hissettiğim şey tam olarak bu aslında. Adım gelin ya ondan hep bunlar diye düşündüm.

Düşündüğüm ve hissettiğim şey tam olarak bu aslında. Adım gelin ya ondan hep bunlar diye düşündüm.
Zor ama sabredin. Geriye dönüp baktığında yaşananlar kalıyor bir tek
En azından hatırladığınızda utanacağınız bir şey bırakmamış olursunuz ardınıza

Üçün beşin hesabını yapan insan "biz senin anan baban mıyız, niye bizden para istiyorsun" derdi. Nasıl kötü biri olduğunuzu düşündünüz anlamadım yani. Karşınızdaki insanlar yüzsüz çıkmış. Size üçün beşin hesabını mı yapıyorsun diye hesap soracaklarına, doğurdukları çocuğun neye, ne kadar, neden ihtiyacı var, onun peşine düşsünler.

eşiniz ne dedi?
imkan varsa öğrenci sonuçta ben de 70 dese 100 yollarım. belki daha fazla.
ama zorunluluk yok, böyle yapmadınız diye düşüncesiz de olmazsınız.
kendinizi suçlamayın.
karşınızdaki insanların niyeti kötü

Ya millet çürümüş soğanları çöpten alıyor . 1 kg soğan 7tl-10 TL olmuş . Sen 70 TL bütçenden ayırmışsın göndermişsin allah razı olsun diyeceklerine şu terbiyesizliğe bak. Anası var babası var onlar yollasın laf yapacaklarına

Reactions: 000
Tüm bu tantana 70 TL için mi?
Ne değişik insanlar eşinizin ailesi.
Benden size tavsiye,eşinizin kardeşine gönderilecek paraya siz karışmayın.
Abi olarak eşiniz göndersin.
Paranın sizde durması buna gerekçe olmasın.
Yeri belli değil mi paranın?
Eşiniz istediği kadar alsın,göndersin.
Siz niye arada kalıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…