- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
Bu kadar abartilacak yayilacak ne var . Herkesin butçesi ve yardimi kendini ilgilendirir. Üstelik siz mecbur degilsiniz göndermeyebilirdiniz de . Begenmiyorlarsa bir daha sizden istemesinler kendinizi kötü hissetmenize gerek yok .Zaten kanıma demiş bir daha sakın para istemiyorsun. Hatta anneannesi var eşimin o da demiş ki 70 istedi diye 70miş gönderdiler yuh. İsteyeceksen bana söyle ben gönderirim demiş.
Dışardan gelen birisin. evdekilerin yapıpta normal karşılandığı bir absürtlüğü sen yapsan batar insanlaraÖyle bir şansım yok. Onlara göre her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundayım. İnsan olduğumu unutup robot falan mı olmalıyım bilmiyorum.
Sen 100 yolla ozaman deseydin keske.Merhaba arkadaşlar ben evlendiği günden beri paranın tek lafını etmeyen biriyim. Gerek eşime gerekse ailesine karşı. Geçen gün kaynım eşimi arayıp 70tl para istedi öğrenci. Arada yolluyoruz. Kayınvalidem de önceleri de bana niye yolluyorsunuz bizim gönderdiğimiz para ile nasıl geçinemiyor falan demişti. Eşim de evde böyle tepki verdiğinde olsun öğrenci o vs diye yatıştırmaya çalıştım hep. En son 70 TL istediğinde de eşim kayınvalidem aradı hani siz yollamış mıydınız diye. Neyse paralar ben de durduğu için benden 70 TL yolladım. Bugün kayınvalidemle konuştum. Neden 100 tl yollamamışım üçün belin hesabını mı yapıyormuşum diye bana kızmışlar. Hiç beklemiyordum böyle bir tepki şok oldum. Siz söyleyin hata mı yaptım? Kötü biri miyim ben ya
Ben daha mesajını okurken ne kadar iyi niyetli olduğunu düşündümMerhaba arkadaşlar ben evlendiği günden beri paranın tek lafını etmeyen biriyim. Gerek eşime gerekse ailesine karşı. Geçen gün kaynım eşimi arayıp 70tl para istedi öğrenci. Arada yolluyoruz. Kayınvalidem de önceleri de bana niye yolluyorsunuz bizim gönderdiğimiz para ile nasıl geçinemiyor falan demişti. Eşim de evde böyle tepki verdiğinde olsun öğrenci o vs diye yatıştırmaya çalıştım hep. En son 70 TL istediğinde de eşim kayınvalidem aradı hani siz yollamış mıydınız diye. Neyse paralar ben de durduğu için benden 70 TL yolladım. Bugün kayınvalidemle konuştum. Neden 100 tl yollamamışım üçün belin hesabını mı yapıyormuşum diye bana kızmışlar. Hiç beklemiyordum böyle bir tepki şok oldum. Siz söyleyin hata mı yaptım? Kötü biri miyim ben ya
Düşündüğüm ve hissettiğim şey tam olarak bu aslında. Adım gelin ya ondan hep bunlar diye düşündüm.Dışardan gelen birisin. evdekilerin yapıpta normal karşılandığı bir absürtlüğü sen yapsan batar insanlara
Bir de gelin iş yapacak eleman olarak görüldüğü için oluyor bunlar.
Üzülmeyin sizlik bir şey yok
Zor ama sabredin. Geriye dönüp baktığında yaşananlar kalıyor bir tekDüşündüğüm ve hissettiğim şey tam olarak bu aslında. Adım gelin ya ondan hep bunlar diye düşündüm.
Teşekkür ederim gerçekten.Ben daha mesajını okurken ne kadar iyi niyetli olduğunu düşündüm
Onlar nankör bence
Mecbur. Musun sanki !!!
İnsanlar acımasızHiç bir iyilik cezasız kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?