normalde böyle şeyleri okuyunca kızardım kaynanaya falan ama nedense acıdım ve üzüldüm yaşlı olmalarına ve pis bir evde yaşadıklarına bence içinden evlerine gitmek ve yardım etmek gelmiyorsa en azından maddi yönden destek olman içini rahatlatabilir ben olsam böyle yapardım bırak eşin ne kadar et verirse versin zaten o etler dağıtmak için boşver böyle düşün..
Canım doğum yaptıktan hemen sonrada temizledim ben o evi ama öyle yaşamaya alışmışlar.Benim evim yeniydi ona rağmen yine de dağıttılar.Yani bana gel şu evi bi baştan sona temizleyelim deseler en az evin yarısından fazlası çöp.Ki bir kez o şekilde de yaptık sayılır ama yine de geri aldılar atılacak olan şeyleri...Biz düğün zamanı geldiğimizde hatta babam ben evin bu halini görseydim evlendirmezdim kızımı demiş.Sonradan duydum bunu ben, düşün yani düğünde misafir ağırlancak evin halini...
Bir de gerçekten ben vermeyen paylaşmayan bir insan değilim.Ama salak yerine konulduğumu anladığım zaman komple geri çekiyorum kendimi.Bu et olayı içinde geçerli Zaten kurbanın amacı çokça paylaşmak.Elbette ki komşuma 1 kilo veriyorsam kaynanama 10 kilo vericem ama onların seni yok sayıp kendi zevklerini daha ön planda tuttuğunu görünce insanın içinden fazlasını yapmak gelmiyor elbetteki.Durum bu yani.