Ben kötü birisi miyim?

Eşimle eşi aynı işi yapıyorlar eşi çok beyfendi bir adam kavga ettiklerini de oradan biliyorum eşim diyor eniştem üzgündü kızgındı falan diye. İlgilenmek kesinlikle yok duyunca o an mutlu oluyor içimden geliyor o an mutlu olmak sonra kızıyorum kendime ama o an oluyor işte

Direkt olarak kocasıyla kavga etti oh oh modu olmasa bile, parasıyla beni ezdiği kocasıyla işler çok yolunda gitmese bende biraz mutlu olabilirdim ya :)
Eşimle aynı firmayı işletiyorlar iş kötü olursa sanırım sevinemem kadın sadece eşiyle ilgili mutsuz oluyor ondan sanırım bir tek o denk geldiği için o a seviniyorum offf

Bundan nasıl vazgeçerim bilmiyorum. Sonradan kendimi kötü hissediyorum ama arada çok yaşanmışlıklar var sanırım buda çok etkili

Sonradan kendinizi kötü hissediyorsunuz işte demek ki kötü değilsiniz ne güzel :)
Allah'a havale edin bence
Allah herkesin gönlüne göre versin

gerçekçi olacağım.kimse yüce ulvi insan falan değil. canımı yakan birisinin canının yandığını duyarsam (kaza ölüm hastalık vs hariç) ilahi adaletin işlediğini düşünüyorum ben. kesinlikle mutlu olmuyorum. ama biyerde ilahi adaletin yerine geldiğine inanıyorum.

çok güldüm konuya yav. Her insan biraz kötü şeyler düşünür ama icraat önemli burada. Yani kötülük yapmamışsan değilsin ama biraz eziksin. Başkalarının mutsuzluğundan keyf alan, kendini savunmayıp köşelere pusu atıp, kendini böyle avutan insanlar eziktir. Ve bana kalırsa eline fırsat verirsen canını bile alır

kötüsün.ağzının payını verememişliğin senın suçun.bu suçunuda kadının hayatına zından olan bırşeye sevınmekle çıkarmaman lazım.kişiliğini zedelersin böyle..bugun ona yarın sana nerden bılıyorsun.vıjdanında etme eyleme diyomuş vıjdanını dınle.

Benim resmen modunu düşürüyor cevap versem inanın öyle birisi ki söyleyeceklerinden korkuyorum değişmem lazım ama ya taşa tutuldum resmen demek ki var bir durum bende
benim bekar gorumcemde boyle.ilk zamanlar sizin gibi icime attim.sonrasinda cvp vermeye basladim baktim yine laftan anlamiyor.simdi o konusunca baska tarafa bakiyorum duymazdan geliyorum.cildiriyor resmen ama bisey diyemiyor.sizde oyle yapin

Ben uzulurdum hatta acırdım sizin yerinizde olsam.
Evinde kocasiyla olan huzursuzlugu bu sekilde yani sizi otekini berikini ezerek gecistirmeye calisiyor. O da kendini oyle mutlu etmeye calisiyor.
Bu tarz durumlarda hep aklimin kosesinde su vardir; mutsuz insanlar mutlu insanlarin mutlulugunu cekemezler. Istisnalar haric

Bu önüne geçilebilir bir şey değil ama. Anlık mutluluk, sonrasında pişman oluyorsunuz.
Ama anlık mutlu olma sebebinizin görünce ile hesabınızın olması.
Eğer ona karşı anlaşmazlıklarınızı çözerseniz bu duyguyu da yaşamazsınız diye düşünüyorum

Eziklenmekten ezik psikolojisine bürünmüşsünüz sanırım.
Çünkü o karaterde insanlar başkalarının mutsuzluğu ile beslenir ve dedikoduya fazlaca eğilimlidirler.
Hayatınızda yokmuş gibi hissetmeniz sizin psikolojisinizi olumlu yönde geliştirecektir,en azından onlar için ne üzülür ne sevinir daha iyi bir insan olarak kalabilirsiniz.
Burada olumlu tepkiler alacağınızı düşünerekmi açtınız bu konuyu.
Kindarlık ve kötülüklere sevinme bir hastalıktır,siz sadece görümcenize karşı bunu hissetttiğinizi sansanızda aslında çoğu şeye karşı bunu yaşamaya başlarsınız.

Kötü değilsiniz.
Bakın kalp kalbe karşı.

Kötü insan olma yolunda hızla ilerliyosunuz. Her ne olırsa olsun kötülükle beslenmemelisiniz insanların mutsuzluklarıyla mutlu olmak iyi insanların yapacağı bişey değildir gerisini siz düşünün.

Bir yuvaya huzursuzluk geçimsizlik girdiğini duyunca göbek atıyorsan evet kötü değil çok çok kötü bir insansın, kalbin kararmış....

eğer o anda söylediklerine cevap vermiş olsaydınız içinizde bu kadar birikmeyecekti.
hiç bir şey demediğiniz için içinizde kalmış ve kin beslemişsiniz.
Ama başkasının mutsuzluğundan mutlu olan her ne sebeple olursa olsun kötüdür benim gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…