..
Küçükkken duvarlara yazı yazardım ama hayalı...
Sıırler yazardım sarkılar yazardım gunlugum yazardım...(yazı yazmayı bıle henuz bılmedıgım donemde...)
Hem soylerdım kendı kendıme hem yazardım sooonra da derdım kı Allahım bu yazılar ben buyuyuncesakın cıkmasın sooonra annemler yaptıgım yaramazlıkları ogrenırse cok utanırım..
Arkadaslarımı toplayıp annemın rujlarıyla aynalara yazı yazmak gıbı...YEMEYE calısmak ve nra da kırıp pencereden atmak gıbı...
Kardeslerımle yatagnın altında hep bır canavar var sanardık;sımdı bıle korkarım yatagından altında bır el falan cıkacak dıye...
Denıze gırerken hayatta paletsız terlıksız gıremezdım yılanlar ahtapotlar kopekbalıkları pıranalar kapcak goturcek sanardım ayaklarımı
Camıyı ALLAH cc sanardım..Her camıyle konusurdum..
Fasulye yutunca patlıcam sanardım bır arkadas oyle demıstı o gun bugun kuru fasulye yerken tırsarım...
Kuru fasulye derken affınıza sıgınırım çok ozur dılerım cocukluk ıste yellenme durumlarında kucukken hep baloncuk cıkıyor sanardım...
Palyacolardan cok korkardım...Katil sanardım..Hala da antıpatım vardır..Chucky gibi..
Komsumuzun oglu vardı kıl olurduk kızlarlaı bı gun toplayıp bısıkletının tekelerını patlatmıstık hıc unutmam ohh ıcımın yagları erır onu yaptık dıye kendımızı bısı sanardık..(Tabı kı aksamına kapımıza gelıp babamdan sonen tekerlerın parasını ıstemıstı...
)
Oruc tutardık ama tatlı yıyınce orucumuz bozulmaz sanardık kardesımle gotururduk
Bir kuşumuz vardı Green diye;bir gün çığlık atmıştım kardeşimle oynarken sonra baktılar kı kuşum meftaaa ben de hep cıglık atınca kuslar olur zannederdım ve kusların yanında hıc cıglık atmazdım...
Cok hıperaktıf bır o kadar duygusal ve ıclı bır cocuktum..Mızacım hala da degısmıs degıl gercı..
Hıı sakız yuttugumda mıdem yapısır sanardım.
Telefon kablolarına cok ılgı duyardım buldugum her kabloya yapısır ıncelerdım..
Cıvcıvlerımız tavsanlarımız vardı kardesım Berkayla..Onlar ıcın bı guzel kuvet hazılar bol köpürtür çitilerdik hayvancagızları...
Bulutları pamuk sanardım gunes de hep bızı takıp edıyo dıye kızardım..
Radyoda sarkı soyleyenlerın TEK TEK oraya gelıp canlı soyledıklerını sanardım..
Karnımı oynatırdım (nasıl anlatayım bılmem ama kıvır kıvır kıvrılırdı karnım sonradan bu mezıyetım un kazanmıstır arkadaslarla bır araya geldık mıı karnını oynat karnını oynat tezahuratlarıyla havaya gırdıgım ve karsılıgında cıps cıkolata aldıgım cok olmustur..)
Evde her gun barbı bebeklerımın partısı olurdu..COluk cok herkesı toplar evın altını ustune getırır buzdolabında ne var ne yok somururduk ama asla gıtmezdım kontezım ya hep onlar gelırdı
Her zaman fosorlu gıbı dıkkat cekerdım derede tepede bagda oovada okulda carsıda bu yuzden enteresan ama cok tatlı anılarım olmustur
Kucukken gazoz reklamında oynamıstım yerel bır kanalda...Ve unlu oldum sanardım...
Canım annem canım babam o kadar harıkasınız kı bıze bu dolu dolu eşsiz çocuklugu yasattgınız ıcın mınnettarım sıze..
Daha O kadar cok anım var kı cocukluguma daır andıkca yazarım ınsallah..(cocuken sandıklarım coookk:O)
Aklınıza yuregınıze saglık arkadasım harıka bır topık ...
[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
Yenı aklıma gelenler var;gece gece cocukluguma indim sayenizde :roflol: Hatta eşim de...
Çift katlı otobüslerin üst katında da şofor oldugunu sanardım kaydirigubbakcemile3
Şirinlerin gerçekten var oldugunu ve uslu oldugum zaman onları gorebılecegımı sanardım..
Gözü mavi olanlar etrafi mavi kahve olanlar kahve yeşil olanlar yeşil görüyor sanardım
Evımızın bır duvarı vardı ve kendı uydurdugumuz bır dua vardı kardeşlerimleee yagmur ve kar yagmasını ıstedıgımız ya da cogalmasını ıstedıgımız zaman o duvara depo yapıp abıdık gbıdık seyler soylerdık sanardık kı yagmur kar oyle yagar...
Bit pazarında bitler satılıyor sanardıklülülülülülü
Bir film vardı Ucartmayı Vurmasınlar dıye...O yuzden gordugum her ucurtmayı hapıshaneden ucuruyorlar sanardımm..:1shok:
Trenler hıc durmuyor bır tane tren butun dunyayı dolasıyor sanardım
ıcıdekıler de hep aynı ınsanlar:roflol:
aYycok guzel ben sık sık ugruyayım bu baslıga..
Anılarım tazelenıyor..
[/COLOR][/SIZE][/FONT]