Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kücükken asik olmak isterdim allahim ben ne zaman asik olucam derdim
ilk okuldayken sinifa yeni bir erkek ögrenci gelsin kizkiza toplasir ben ona asigim derdim sonrada onun icin gözyasi dökerdim hep toplasir asik oldugumuz cocuklari söylerdik
ne salakmisiz ya sonra zaman geldi gercekten asik oldum gördüm anyayi konyayi

ben küçükken vucudumuzda komut verdiğimizi sanıyordum
mesela babam bıyıklarına çık deyince çıkıyor
annem bebek olsun deyince hamile kalıyor
saçlarına uza deyince uzuyor
çok şirinmişim : )

bende harçlıklarımı yastığımın altına koyardım.kaydirigubbakcemile2 gece annem alırmış bende fareler yedi sanar sürekli fare öldürmeye çalışırdım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

ah canım sana mı acıyım fareler mi bilemedim şimdi:roflol::roflol:
bende harçlıklarımı yastığımın altına koyardım.kaydirigubbakcemile2 gece annem alırmış bende fareler yedi sanar sürekli fare öldürmeye çalışırdım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

ayy koptum ben yaa çok iyi geldi bu yazılar bana güleceğim yoktusırnaşık şey
kuzenim de wc deki ampulı Allah zannedermiş tövbe yaa çocukluk aklı işte abla ne biim öyle zannediyordum dedi:bbo:

herkesin çocukluğuna dair ne kadar da eğlenceli hikayeleri var...çok güldüm valla banada çokiyi geldi..

bende küçükken radyo dinlerken içinde hep bir sahne olduğunu, insanların nasıl olurda okadar küçülüp o radyonun içinde hareket ettiklerini düşünürdüm.televizyonlar içinde geçerliydi bu düşündüklerim:))

birde yine çocukluğumda teyzemler alanyaya götürmüşlerdi beni otogarda iner inmez şöyle bir etrafa baktıktan sonra Allah Allah burası aynı Türkiye ye benziyor demişimde çok gülmüşler bana hala anlatıp gülerler...artık Alanya yı ne sandıysam.. Almanya falan düşündüm heralde çocuk aklı işte...

ayy koptum ben yaa çok iyi geldi bu yazılar bana güleceğim yoktusırnaşık şey
kuzenim de wc deki ampulı Allah zannedermiş tövbe yaa çocukluk aklı işte abla ne biim öyle zannediyordum dedi:bbo:

:roflol::roflol::roflol:ayy sen cook yasa cook :roflol: hala guluyorum

..

Küçükkken duvarlara yazı yazardım ama hayalı...
Sıırler yazardım sarkılar yazardım gunlugum yazardım...(yazı yazmayı bıle henuz bılmedıgım donemde...)
Hem soylerdım kendı kendıme hem yazardım sooonra da derdım kı Allahım bu yazılar ben buyuyuncesakın cıkmasın sooonra annemler yaptıgım yaramazlıkları ogrenırse cok utanırım..
Arkadaslarımı toplayıp annemın rujlarıyla aynalara yazı yazmak gıbı...YEMEYE calısmak ve nra da kırıp pencereden atmak gıbı...
Kardeslerımle yatagnın altında hep bır canavar var sanardık;sımdı bıle korkarım yatagından altında bır el falan cıkacak dıye...
Denıze gırerken hayatta paletsız terlıksız gıremezdım yılanlar ahtapotlar kopekbalıkları pıranalar kapcak goturcek sanardım ayaklarımı
Camıyı ALLAH cc sanardım..Her camıyle konusurdum..
Fasulye yutunca patlıcam sanardım bır arkadas oyle demıstı o gun bugun kuru fasulye yerken tırsarım...
Kuru fasulye derken affınıza sıgınırım çok ozur dılerım cocukluk ıste yellenme durumlarında kucukken hep baloncuk cıkıyor sanardım...
Palyacolardan cok korkardım...Katil sanardım..Hala da antıpatım vardır..Chucky gibi..
Komsumuzun oglu vardı kıl olurduk kızlarlaı bı gun toplayıp bısıkletının tekelerını patlatmıstık hıc unutmam ohh ıcımın yagları erır onu yaptık dıye kendımızı bısı sanardık..(Tabı kı aksamına kapımıza gelıp babamdan sonen tekerlerın parasını ıstemıstı... )
Oruc tutardık ama tatlı yıyınce orucumuz bozulmaz sanardık kardesımle gotururduk
Bir kuşumuz vardı Green diye;bir gün çığlık atmıştım kardeşimle oynarken sonra baktılar kı kuşum meftaaa ben de hep cıglık atınca kuslar olur zannederdım ve kusların yanında hıc cıglık atmazdım...
Cok hıperaktıf bır o kadar duygusal ve ıclı bır cocuktum..Mızacım hala da degısmıs degıl gercı..
Hıı sakız yuttugumda mıdem yapısır sanardım.
Telefon kablolarına cok ılgı duyardım buldugum her kabloya yapısır ıncelerdım..
Cıvcıvlerımız tavsanlarımız vardı kardesım Berkayla..Onlar ıcın bı guzel kuvet hazılar bol köpürtür çitilerdik hayvancagızları...
Bulutları pamuk sanardım gunes de hep bızı takıp edıyo dıye kızardım..
Radyoda sarkı soyleyenlerın TEK TEK oraya gelıp canlı soyledıklerını sanardım..
Karnımı oynatırdım (nasıl anlatayım bılmem ama kıvır kıvır kıvrılırdı karnım sonradan bu mezıyetım un kazanmıstır arkadaslarla bır araya geldık mıı karnını oynat karnını oynat tezahuratlarıyla havaya gırdıgım ve karsılıgında cıps cıkolata aldıgım cok olmustur..)
Evde her gun barbı bebeklerımın partısı olurdu..COluk cok herkesı toplar evın altını ustune getırır buzdolabında ne var ne yok somururduk ama asla gıtmezdım kontezım ya hep onlar gelırdı
Her zaman fosorlu gıbı dıkkat cekerdım derede tepede bagda oovada okulda carsıda bu yuzden enteresan ama cok tatlı anılarım olmustur
Kucukken gazoz reklamında oynamıstım yerel bır kanalda...Ve unlu oldum sanardım...
Canım annem canım babam o kadar harıkasınız kı bıze bu dolu dolu eşsiz çocuklugu yasattgınız ıcın mınnettarım sıze..
Daha O kadar cok anım var kı cocukluguma daır andıkca yazarım ınsallah..(cocuken sandıklarım coookk:O)
Aklınıza yuregınıze saglık arkadasım harıka bır topık ...

[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

Yenı aklıma gelenler var;gece gece cocukluguma indim sayenizde :roflol: Hatta eşim de...
Çift katlı otobüslerin üst katında da şofor oldugunu sanardım kaydirigubbakcemile3
Şirinlerin gerçekten var oldugunu ve uslu oldugum zaman onları gorebılecegımı sanardım..
Gözü mavi olanlar etrafi mavi kahve olanlar kahve yeşil olanlar yeşil görüyor sanardım
Evımızın bır duvarı vardı ve kendı uydurdugumuz bır dua vardı kardeşlerimleee yagmur ve kar yagmasını ıstedıgımız ya da cogalmasını ıstedıgımız zaman o duvara depo yapıp abıdık gbıdık seyler soylerdık sanardık kı yagmur kar oyle yagar...
Bit pazarında bitler satılıyor sanardıklülülülülülü
Bir film vardı Ucartmayı Vurmasınlar dıye...O yuzden gordugum her ucurtmayı hapıshaneden ucuruyorlar sanardımm..:1shok:
Trenler hıc durmuyor bır tane tren butun dunyayı dolasıyor sanardım
ıcıdekıler de hep aynı ınsanlar:roflol:

aYycok guzel ben sık sık ugruyayım bu baslıga..
Anılarım tazelenıyor..

[/COLOR][/SIZE][/FONT]

ay ın beni takip ettiğini,dünyanın içinde yaşadığımızı(tabi magmadan haberimiz yok o zaman)sanırdım bir de annem ve babam bana kızdıklarında evlatlık olduğumu düşünür hüzünlenip ağlardım

Ben küçükken yıldızları yumuşak sanıyordum
Bir de renkli tv ilk eve geldiğinde tv yi boyadık sanmıştım:roflol:
Daha nelerr...neler..
Bende hikaye çok..hihoyyyt

ben küçükken (herkes gibi) öpüşünce hamile kalınır sanıyodum o yüzden ne dayıma ne babama öptürtmüyodum kendimi
mazallah yanlıslıkla dudagıma gelir die kucaklarınada oturunca elimi agzımla kapatırdım kimse cektiremezdi elimi agzımdan
dünyayı toz pembe görenleri gercekten heryeri pembe görüyolar sanıyodum keske bende öle görebilsem diyodum
tüp bebegi tüp boyunda doguyo sanıyodum aklım almıyodu kocaman sey nasıl karna sıgar die
bide ezan okunmaya baslayınca dügün var sanırdım annemi sürüklerdim hadi dugune gideli die :)

affınıza sığınarak yazıyorum arkadaşlar ;

ben küçükken yurt dışında yaşıyorduk yazları memleketimize gittiğimizde yerde daha önce hiç görmediğim kakaolu pasta boyutunda inek dışkıları görmüştüm. ve dedim ki "aaa anne babaannem biz evi bulabilelim diye yerlere pasta koymuş" o an babamın arabayı kullanamayıp yolda durdurup kahkaha attığını biliyorum çocuk aklı işte hala gülerim aklıma geldikçe:icecream:

Ben de küçükken bebişlerin göbek deliginden çıkıyor sanıyordum...

ben hiç sünnetlerde verilen pilavları yemezdim .nedenine gelince pilavdaki etleri sünnet edilen cocuktan kesilen parca sanardım:roflol:
annemlerle konuşup gülüşürüz arasıra bu takıntımı

ben küçükken kızlara gühah olan şeylerin erkeklere sevap sanıyordum
onun için erkek olmak isterdim abim gibi giyinirdim, o ne yaparsa onu yapardım

çizgi film heman i izlerken onunda beni gördüğünü sanıyordum, abimin omzuna çıkıp hemaan diye bağırırdım : )

ay bide şu var, ben küçükken klozete asla oturmazdım içinden canavar çıkıp popomu yicek sanırdım, zorla oturtsalar bile kalktıktan sonra kontrol ederdim, zarar ziyan varmı diye, hala vardır o şüphe içimde

bende kücüken ayin ve yildizlarin icinde insanlar yasiyor saniyordum her gece ayi izlerdim belki insan görürüm diye :roflol: hep oraya gitmenin hayalini kurardim

valla bayıldım buna ya.:roflol::roflol:

ay ne güldüm ILSU ve benim yolum. ay hepinize bayildim ya :roflol::roflol:
bende bisey daha yaziyim bari aklima gelmisken
AY beni takip ediyor sanardim hep
bide yatarken, kulagimda kücük adamlar var calisma yapiyorlar (insaat filan) yada dolasiyorlar yürüyolar saniyordum ahhahahaha kaydirigubbakcemile3 sonradan büyüyünce ögrendimki onlar kalp atislarim tik tik tik yapan hahaha sırnaşık şey sırnaşık şey
bende bi arkadasin dedigi gibi, annemgil bana kizinca üvey sanardim kendimi, zaten cok problemli bi cocuktum hahah sırnaşık şey
bide kücükken hep nasreddin hocanin videolarina bakardik kardeslerimle cizgi filmlerine,cok gülerdim cok severdim. ama ayni memleketli oldugumuzu bilmezdim:1shok:
büyünce ögrendim, nasreddin hoca torunu oldugumu anlayinca dahada cok sevdimmm :teytey:

ben hiç sünnetlerde verilen pilavları yemezdim .nedenine gelince pilavdaki etleri sünnet edilen cocuktan kesilen parca sanardım:roflol:
annemlerle konuşup gülüşürüz arasıra bu takıntımı

sÜÜPPERR :roflol::roflol::roflol:Bu takıntı bende de vardı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…