Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazı filmler bitince arzu film yazardı ya arzu diye bi kızın o filmi yaptıgı sanar bitincede salak arzu diye ağlarmısım

Tabi o nasıl oluyor film bitince annem arzu film demiş öyle görsel olarak ezberlemişim,, okumayı bilmiyorum daha öyle kızıp ağlarmısım ..

Son düzenleme:
Haber bültenimizin sonuna geldik derlerdi ya duyarmısım hep ama ben onu haber bülentleri anlarmısım, hep düşünürdüm bülent kim

ben küçükken klozetten bir canlının çıkıp beni ısıracağını düşünürdüm
boyundaki adem elması denen kemiklerin salatalık dilimini ters yuttuklarını
sanır ve orada öyle kaldığını zannederdim
tabiii çok küçükken

1.sınıfa başladığımda öğretmen beslenme çantası için bi güne patates salatası seçmiş bense aaa anneeee öğretmen patates salatasını nerden biliyoooo
öğretmeni birde tuvalete girerken gördüm ve şok anneeeee öğretmen tuvalete gittiii annemde dediki kızım öğretmende insan sen ne sandın dedi hala bilmiyorum acaba ne sandım öğretmeni

çok komik seyler okudum küçük çocuk aklı isde

bende küçükken; televizyonda kraL tv'de ne zaman bi klip çıksa o sarkıyı söyliyen kisi o klibi her defasında o anda canlı çekiyor sanardım baska kanala geçip aynı klibi görünce nasl aynı anda burada da çekiyor bunu derdim

Radyodan yayın yapıyorlar yaa o sesleri radyonun içine yerleştirdiklerini sanıyordum.

tv de dizilerdeki şahısların bizi gördüğünü zannedip hep tertipli düzenli otururdum yatamazdım ahlak işte güya yatarsam ayıp olcakmıs babama sordum babamda seslen ona cvp veriyormu dedi hyır dedim ozmn onlar kör demişti

bende gök gürleyince Allah halı sirkeliyor sanardım

ben küçükken geceleri yere basamazdım.. sanırdım ki timsahlar gelip beni yiyecek..
ablamla karşılıklı ranzalarımız vardı ablamı uyandırırdım o köprü yapardı kendisini ranzadan ranzaya ablam olan köprüden geçerdim..
korktuğum gecelerde ona sarılır uyurdum..
ablamı uyandıramadığım geceler tuvalete gidemez altıma işerdim.. annem en sonunda döşeğimin üstüne muşamba sermişti :78::78:

Son düzenleme:
ben küçükken gamze diye bir kız arkadaşım vardı benden uzundu saçıda kısaydı kız olduğunu biliyordum ama bi türlü kabullenemiyodum onu erkek kabul ediyordum aşık olmuştum :)yüksek sesten hoparlörden ve rüzgardan oldum olası korkuyordum ses ve rüzgar bi araya geldiyse çıldıracak gibi oluyordum dünyanın sonu geldi kıyamet kopuyor sanıyorum hala :

Ben küçükken; Ben büyüğüm, Dünya küçük sanıyordum.. avucumun içine sığardı. şimdi; ben dünyanın 70 milyon da 1'iyim...

ben küçükkene kapalı kapılardan korkuyodum içerde birisi var sanıyodum:)))))

Ben küçükken böle benim yanımdakiler hariç diğer yerdeki insanlar donuyo sanıodum gidiyim accıkda onlara bakıyım barim diodum

ben küçükken tvde trafik canavarı diye haberler çıkardı annemle her minibüse bindiğimizde korkudan ölürdüm hep şoföre bakardım canavara dönüşecek diye inene kadar dua ederdim ki biz indikten sonra canavar olsun diyeee ( halada bakarım alışkanlık işte )

ben küçükken boy abdestini erkek abdesti sanıyodum (boy ingilizcede erkek)

ben küçükken, şehriyeli pirinç pilavının içindeki kavrulmuş şehriyeleri kurt sanardımve orta okula gidene kadar pilav yemedim

ben küçükken radyonun ses çıkan kısmına ağzımı dayar şarkıya eşlik ederdim ve beni duyuyorlar zannederdim :)

bende korkardım o canavardan....kazayı canavar yaptırıyo sanardım...pek safmışım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…