Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hep barbi bebeklerim canlanıcak sanırdım -tatlicadiarzu- meger onlar sadece reklamlarda oluyomuş,bıraz buyunce beklemekten sıkıldıgımda ogrenıp acı gercekle yüzlestım :roflol:

benn tv deki kadın pedi reklamlarını görünce teyzelerin ona çişlerini yaptıklarını sanardım :) çocuk bezinin büyüklere göre olanı yani kaydirigubbakcemile3

bende kücükken hattaa 14 yaşıma kadar öpüsünce hamile kalınır biliyordum
hatta banu alkanın kaç cocuğu var die merak ediyordum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ya bende 14 yaşıma kadar böyle biliyordum banu alkanı değilde ablamı düşünüyordum o sıralar ablam 16 yaşındaydı ve erkek arkadaşıyla öpüşmüştü bende eyvahhhh babama ne dicez dedim niye babama diyelimki dedi ama abla hamile kalacaksın babam anlarki dedim ve tabi ablamda bana çok gülmüştü.
keşke öpüşmeyle hamile kalınsaydı şuan 3 yıllık evliyim bi hamile kalamadımkaydirigubbakcemile3

ben küçükken ne ağlarsın şarkısındaki bu da gelir bu da geçeri bu dağ gelir bu dağ gecer anlıordum söyleyen kişinin yolculuk yaparken yazdıgını düşünüodum :ecrin_bebek:

bende lütfen park etmeyiniz yazardı ya onun çocuk oyun parkı zannederdim
Nie her yere park yapsınlar derdimD:

ben küçükken bizim allahın bebekleri olduğuna inanırdım o bizi oynatıyo sanırdım bide yağmur yağınca allah bardağını döktü zannederdim.
büyük ablamın ismini "şuleabla" karşıdaki teyzenin adınıda "eminehanım" zannederdim

lise bitene kadar burnumun arkadaşımın ki kadar güzel ve kalkık-sivri olduğunu sanıyordum birgün aynaya baktım bildiğin laz burnu gibi burnum varmış çok üzülmüştüm komplekse girdim

ay çok tatlı yahihoyyyt

bende cevizli baklavanın içindekini kıyma sanırdım...Ve kıymanın nasıl böyle tatlı olduğunu hiç anlamazdım..bilmiyorumkismile

birde hani bir reklam vardı ya şimdi tekrar çıktı hatta.. la vache qui rit (lavaş girit) gülen inek peynir reklamı. orda koşan çocuklar vardı .. ben lavaş girit dediğini anlamazdım çocuklar koşuyor ya yavaş gelin yavaş gelin diyor sanırdım.sırnaşık şey hatta bu reklam yakın zamanda tekrar çıktı. ve ben yeni öğrendim markanın adı olduğunu

küçükken o kadar salaktım ki büyüyünce istediğim mesleklerde çalışırım sanardım..
bu gözde mesleklerim astronomi, fizik idi, ek olarak yüksek lisansım psikolojiden olacaktı, resim yapmaya ise her zaman vaktim olacaktı, macera ruhum coşkundu, buluşlarım olacaktı, hiç bilinmeyen gezegenlere yolculuklarım olacaktı, karadeliklerin içinde kaybolacaktım, Türkiye'nin Nasa'sını kuracaktım, sonra az biraz büyüdüm bir de baktım ki karambole bi işe doğru gidiyormuşuz. ne çıkarsa bahtıma diyip 20 yi aşkın mesleği işaretleyip birinin gelmesini bekliyormuşuz. zaten zamanla sınav sınav stres stres derken o hayaller hevesler de sönüp gidiyormuş, şimdi düşünüyorum da astronot olmak istiyordum yahu akla bak... :roflol:

avizelerin taşlarını elmas sanardımsempatiksalakcinni

bunu bende böle biliyodum kaydirigubbakcemile3
hatta ilkokulda bi arkadaşımın evine gitmiştik ben habire avizeye bakıp aaa bunlarda baya zenginmiş ama öğle yemeğini hiç kantinde yemez demek annesi babası çok cimri diye düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben küçükken bilgisayarın karşısında hapşurunca virüs gireceğini düşünürdüm
bir de annemle babaannem kavga ederlerdi babaanneme kızardım ben de sürekli
yüzü buruşuktu onun bizden gizli o yüzünü çıkardığını hep bizi kandırdığını düşünürdüm

aklıma geldi babam bankamatikten para çekerken bankamatiğin arkasında bir amcanın para uzattığını düşünürdüm. bu amca bu kutuda sıkılmıyor mu derdim :) babam miktarı makineye fısıldıyor amcada arkadan para uzatıyor. çokk saçmaa yaa

bende öyle sanıyodum biri ordan para verecek zannediyordum

bende küçükken yağmur yağınca yukarlarda bi yerlerde musluğun açık unutulduğunu zannederdim :) bide halamla babamın bi resmi vardı anneme bu kadın kim demiştim daha tanımıyodum halamı, babanın ikinci karısı demişti bütün gece elimde resim ağlayarak babamın işten gelmesini beklemiştim hesap soracaktım güyaa..sahi hiç mi acımadın anne bana yaa o kadar ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…