Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir de teyzem ve eniştemle kahvaltı yaparken tv'de çıkan ped reklamına yorumum:'kocaman kadınlar da altlarına işiyor' olmuştu ne yapayım öyle zannediodum bi de tv'de cıkan prezervatif reklamını anlamayıp baba bu ne demiştim, babamın cevabı; 'sanane eşek sıpası' olmuştu o zaman durumu anlamamıştım ama öğrenince hak verdim babama aklinialirimsmile

bir de eğer uslu bi çocuk olursam şirinler'i görebilirim sanırdım,öyle diodu çizgi filmde bende yaramazlık yapmamaya çalışırdım

Ben de küçükken ezanı Allah okuyor sanıyordum. Sümme haşaaa kaydirigubbakcemile3

Ben küçükken pek deli bişeydim ya. Aklıma pek gelmedi henüz ama gelince yazarımkaydirigubbakcemile2

Küçükken çok bağırarak konustuğum için annemler bana "mikrofon yutmuş bu" demişlerdi.
S
onra ben de çok üzülmüştüm, aynanın karşısına geçip ağzımı açıp bakıyodum.

Ağzımı açtığımda gördüğüm küçük dilimi de mikrofon sanıp ağlamaya başlamıştım, çıkarın onu diyekaydirigubbakcemile3

Bi de, bi de...

Çocuğun nasıl yapıldığını ilk öğrendiğimde (bi arkadaşım anlatmıştı):kedi:, kafamı yastığa gömüp ağlamıştım.:1ninca:

Annemler öyle pis şeyler yapmazlar diye kabullenememiştim uzunca bir süre. laelaelaelaelae sırnaşık şey

bende küçüken öğretmenimiz mağralarda altın su kemerlerinin bulunduğundan bahsetmişti.biz benim gibi saflarla toplanıp altın kemer aramaya mağralara çıkmıştık.iyi başımıza bişe gelmemiş.bahsettiğim yer amasya bi çok mağramız vardır :ecrin_bebek:

ben pek bi küçükken:)bulutların üstünde şehirlerin oldugunu sanardım:)

:roflol:

bende OK yi uzun zaman anlamıştım..hep ilginç gelirdi reklamlarıı ama nedir bilmezdimm..

Ben de 5 yaşındayken ailem bana "seni evlendirmicez" dediklerinde çok ağlardım

ben küçükken harçlığı yenen bişey sanıyodumm ama dolaylı olarak öyle değil mii

Ben geçen gün Bülent Ersoy un "Doğum günüm bana geldiğin gündür" şarkısını bir yerde duyunca farkettim ki ben küçükken şarkıdaki soyut manayı anlayamıyormuşum. Sanıyordum ki giden kişi tam da doğum günü olduğu gün yanına gitmiş. Ne kadar güzel bir tesadüf diye düşünüp duruyodum çocukken

Bende küçükken ezan sesinin hep sokaktaki aydınlatma dirklerinden geldiğini sanırdım, hatta bizim evin önünde bir tane var hep incelerdim bu ses buradan nasıl çıkıyor diye....

allah iyiliğini versin kontrol ediyordun demek

ben kendiminkini hatırlamıyorum ama ablam köye tatile gittiğimiz de koyunun pisliklerini görüp zeytin zannedermiş. hatta bi gün koyunlar pislerken görmüş gidip tabak alıp dolduruyormuş annem demiş kızım napıyorsun ablamda anne zeytin topluyorum demiş

Küçükken ama cidden küçüktüm Çok yemek yiyince karın büyür ve bebek oluyor sanıyor musum...
Kardesim oldu diye anneme kızarmısım neden bu kadar yemek yedin diye

bir de eğer uslu bi çocuk olursam şirinler'i görebilirim sanırdım,öyle diodu çizgi filmde bende yaramazlık yapmamaya çalışırdım

Evet bende aynı zihniyete sahiptim o zamanlar.. Şirinler başlarken uslu uslu yerimi alırdım

Küçükken bir de tv açıkken onlarında bizi gördüğünü zanneder, bütün bebeklerimi toplar masanın altına girer oynarmısım .. Bakmasınlar bana dermişim
Ne salaklık ya

Kardeşlerin evlenebildiğini zannedermişim, anne ben kardeşimle evlenim onu korurum dövmem dermişim..
Tövbe tövbe

Bir de kuslar havada nasıl uçuyor onu anlamamısım tabi, kendimce birşeye inanmısım...
Havadan iple sarkıtılıyorlar Öteye beriye çekiyorlar kuşlar uçuyor.... Allah ım bunu nasıl düşünmüşüm ben ya

Ay bişiy daha söylicem Eski evimizde çivi delikleri falan oluyor ya varmıs öyle salonda bir delik, sözde oradan bakınca Allahı görüyor musum
Kimseyede baktırtmıyormusum

Bişi daha bişi daha , anne baba aksam oldumu cocukları yatırırya erkenden fazla oturmaz çocuk, annem hiç ödün vermezdi 9da yatagımda olurdum..
Zannederdim ki, içerde eğlencekler bişiler yiyip içicekler benden kurtulmak istiyorlar sevmiyorlar

Rüyalarımda gördüğümüz şeylerin olacagına inanırmısım, rüyamda birisi elime elma vermiş uyanmısım elma yok zırıl zırıl aglamısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…