bir de teyzem ve eniştemle kahvaltı yaparken tv'de çıkan ped reklamına yorumum:'kocaman kadınlar da altlarına işiyor' olmuştune yapayım öyle zannediodum
küçükken bende pedlerin o işe yaradığını zannederdim:roflol: bide Allah ı ayın içinde oturan bi adam sanırdımbilmiyorumkismile töbee Yarabbim:kedi: çocukluk iştekaydirigubbakcemile2
bir de teyzem ve eniştemle kahvaltı yaparken tv'de çıkan ped reklamına yorumum:'kocaman kadınlar da altlarına işiyor' olmuştune yapayım öyle zannediodum bi de tv'de cıkan prezervatif reklamını anlamayıp baba bu ne demiştim, babamın cevabı; 'sanane eşek sıpası' olmuştu o zaman durumu anlamamıştım ama öğrenince hak verdim babama aklinialirimsmile
Bende küçükken ezan sesinin hep sokaktaki aydınlatma dirklerinden geldiğini sanırdım, hatta bizim evin önünde bir tane var hep incelerdim bu ses buradan nasıl çıkıyor diye....
bizim komşunun kızı da annesinin dügün fotolarına bakıp burda ben neden yokumm beni neden götürmedinizz diye aglamıştı
bir de eğer uslu bi çocuk olursam şirinler'i görebilirim sanırdım,öyle diodu çizgi filmde bende yaramazlık yapmamaya çalışırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?