Selam kızlarrr
Bu sabahta yine hafif şeyler yedim , bol su içmeyi her zamanki gibi ihmal etmiyorummm
karşı komşum spor salonuna gidiyormuş bana da beraber gitmeyi teklif etti , çok cazip geldi gözüme sanırım yarın bende başlayacağım onunla beraber . 6 aylık kesin kayıt yaptıracağım büyük fark yaratmayı düşünüyorum 6 ayda kızlarrr
beste kesinlikle salon fikri harikaaabence de kayıt ol ve 6 ay içinde büyük değişim olacaktır, sen bu hızla gidersen fiziğin mükemmel olucak
çok azimli gördüm seni
di mi ??? normalde bu kadar uzun zaman sürmezdi 2 günde biterdi benim azmim evet değişik bu seferki bende hissediyorummmm
inşallah canımmm, valla bu sefer olucakk galibaaa
bu bize gelsin canım o zaman
Bülent Ortaçgil & Teoman | Olmalı Mı Olmamalı Mı - YouTube
cnm kabızlık var ise hergün bir tane activia yoğurt tüketmeyi dene bak ben yiyorum çok faydasını görüyorum , acayip rahatlatıyor
tartıya çıkmama 5 gün kaldı bakalım bu hafta ne kadar kilo kaybetmiş olacağım
hangi günler tartılıyorsun canım aslında kendimize bi gün belirlesek ve kilomuzu yazsak sırasıyla nasıl olur ki
iyi yapmışsın spora yazılmakla hayırlı olsun tez elden gitsin kilolar :) pazartesileri yazalım ozaman hem haftasonu daha çok dikkat ederiz yediklerimize bu sayede tabi sende olur dersen
tamam canım olur bana uyar valaevet iyi oldu hem yeni insanlarla tanışıyorum hem motive oluyorum baya işe yarıyacak inanıyorum olur olur tabiki canımmm
pazartesileri büyük gün olsun ozaman :) bakalım ne kadar kilo vercez
bak ben pazartesi günü dediğim gibi dukan diyetine başlıyorum , sende bir araştır istersen onu baya işe yarıyor ve kalıcı kilo vermeni sağlıyor , mesela 5 günde 5 kilo verdiyor atak döneminde çok iyi bak bu linki bi tıkla oku istersen baya faydalı hatta kitabıda var ben alıp okumayı bile düşünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html
bi bakayım canım ama yapabilirmiyim bilmiyorum çalıştığım için
hmmm neden canım sabah yumurta peynir , öğlen köfte mesela yanında yoğurt yiyebilirsin okursan bilgi edinceksin menü ile ilgili ona göre kararını verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?