Ben küçülüyorum , giydiklerim küçülüyor , yüzüm gülüyor :)

Selam kızlarrr
Bu sabahta yine hafif şeyler yedim , bol su içmeyi her zamanki gibi ihmal etmiyorummm
karşı komşum spor salonuna gidiyormuş bana da beraber gitmeyi teklif etti , çok cazip geldi gözüme sanırım yarın bende başlayacağım onunla beraber . 6 aylık kesin kayıt yaptıracağım büyük fark yaratmayı düşünüyorum 6 ayda kızlarrr

beste kesinlikle salon fikri harikaaa bence de kayıt ol ve 6 ay içinde büyük değişim olacaktır, sen bu hızla gidersen fiziğin mükemmel olucak
çok azimli gördüm seni

beste kesinlikle salon fikri harikaaa bence de kayıt ol ve 6 ay içinde büyük değişim olacaktır, sen bu hızla gidersen fiziğin mükemmel olucak
çok azimli gördüm seni

di mi ??? normalde bu kadar uzun zaman sürmezdi 2 günde biterdi benim azmim evet değişik bu seferki bende hissediyorummmm

tartıya çıkmama 5 gün kaldı bakalım bu hafta ne kadar kilo kaybetmiş olacağım

hangi günler tartılıyorsun canım aslında kendimize bi gün belirlesek ve kilomuzu yazsak sırasıyla nasıl olur ki

aslında cumaları tartılıyorum ben ama , artık pazartesileri tartılacağım canım , dün spora başladım not alındı orada ölçüm ve tartılma günüm olacak pazartesileri

iyi yapmışsın spora yazılmakla hayırlı olsun tez elden gitsin kilolar :) pazartesileri yazalım ozaman hem haftasonu daha çok dikkat ederiz yediklerimize bu sayede tabi sende olur dersen

iyi yapmışsın spora yazılmakla hayırlı olsun tez elden gitsin kilolar :) pazartesileri yazalım ozaman hem haftasonu daha çok dikkat ederiz yediklerimize bu sayede tabi sende olur dersen

tamam canım olur bana uyar vala evet iyi oldu hem yeni insanlarla tanışıyorum hem motive oluyorum baya işe yarıyacak inanıyorum olur olur tabiki canımmm

tamam canım olur bana uyar vala evet iyi oldu hem yeni insanlarla tanışıyorum hem motive oluyorum baya işe yarıyacak inanıyorum olur olur tabiki canımmm

pazartesileri büyük gün olsun ozaman :) bakalım ne kadar kilo vercez

pazartesileri büyük gün olsun ozaman :) bakalım ne kadar kilo vercez

bak ben pazartesi günü dediğim gibi dukan diyetine başlıyorum , sende bir araştır istersen onu baya işe yarıyor ve kalıcı kilo vermeni sağlıyor , mesela 5 günde 5 kilo verdiyor atak döneminde çok iyi bak bu linki bi tıkla oku istersen baya faydalı hatta kitabıda var ben alıp okumayı bile düşünüyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html

bi bakayım canım ama yapabilirmiyim bilmiyorum çalıştığım için

bi bakayım canım ama yapabilirmiyim bilmiyorum çalıştığım için

hmmm neden canım sabah yumurta peynir , öğlen köfte mesela yanında yoğurt yiyebilirsin okursan bilgi edinceksin menü ile ilgili ona göre kararını verirsin

hmmm neden canım sabah yumurta peynir , öğlen köfte mesela yanında yoğurt yiyebilirsin okursan bilgi edinceksin menü ile ilgili ona göre kararını verirsin

sabah kahvaltı da yumurta ve beyaz peynir zeytin yiyorum zaten ama işte olduğum için öğlenleri ne varsa ondan az yiyorum baktım da şimdi siteden daha detaylı da bakcam tabi ilk izlenimime göre canan karatayın diyetine benziyo sanki

şuan spordan geldim sıcağı sıcağına sizlere yazıyorum , açlıktan midem kazınıyor ama salata ile geçiştirdim akşam öğünümü , kızlar her geçen gün daha da motive oluyorum gerçekten , sizlerde başarabilirsiniz bunu

Sanki burayı blog gibi kullanıyorum artık kimse yazmıyor ama ben yazıyorum, diyette sporda harika gidiyor geçen hafta tam 1 kg vermiş bulunuyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…