• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Mhendisim o lise mezunu...

kızlarr nerden başlasam bilemiorum ama çok bunaldım 2,5 aylık bir birlikteliğim var erkek arkadasımla nette tanıstım ilk görüşmemizde ondan cok hoslandım ama bitürlü bana sevgili gibi davranmıordu. ben nedenini sormaya basladım benmle sevgili olamayacagını bunun için önemli nedenlerinin oldugunu söylüordu. bende eger evli deilsen hersey aşılır diodum. sonunda bitmek üzere olan bir evliliği ve 2 cocugu oldugunu söyledi. yıkıldım. ayrılmak istedim. sonra bi şekilde devam ettik. buarada bosanması için 5 ayı var cünkü eşine ev aldı ve borcları bitirip bosanma kararı almışlar.

buarada o 31 yasında ve lise mezunu eczane kalfası bende mühendisim kamuda calısıorum. bosandıktan 1 yıl sonra ailemle tanısıp evlenmek istior benmle ama ben aileme 2 cocugunun oldugunu bosandıgını ve lise mezunu kalfa oldugunu söledigimde cok sorunlar cıkacak biliorum. aynı memleketteniz ve dogum günlerimiz bile aynı birbirimizi cok sevioruz ben mantıklı bakabiliorum ama o daha baglı bana ne yapsam bilmiorum lütfen akıl verin bana :((((

2.5 aydır taıdığın, internetten tanştığın evli çocuklu bir adamla ilgili tek derdin lise mezunu olması olsun be arkadaşım....
2. kadın olmak, yuva yıkmak, ah almak, utanmak felan dert değil...
sen mühendissin o lise mezunu kalfa...
ailen etiket seviyor, ama evliyken ki ilişkinizi önemsemez...
peeehhh peeehhh peeehhhh...daha neler görecez...

şimdi bir,,, 2 çocuklu yuvayı bu mühendis hanım yıkmak üzere . ve tek derdi eğitim farkımıymış...
kkda şoklardan şoklara giriyorum.
:1shok::1shok:
ahanda . yukardaki gibi bakıyorum bu tarz konulara...

Bence bu sorun değil çünkü insanın kendini yetiştirmesiyle ilgili bir durum.Ben lise mezunuyum eşim ilk okul ve ailem de çok ünversite mezunu üstelik öğertmen doktor hata belediye reisi akrabalarım var onlarla çok güzel muhabbet ediyorlar ve seviliyor.Sana yazdığım gibi önemli olan kendini yetiştirmesidir.(tabi ai:1closedeyes:lelen etikete önem vermyorsa)

Allah kahretmesin yaff
yinemi keklendimkaydirigubbakcemile3
bende saf saf güzel,iyi niyetli mesajlar yazıyodum...
:delphin::mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
asmissiniz siz... dort dortluk bir baslangic dort sekizlik bir iliski :delphin:

Arkadaşlar benim de eşim yönetici,lisan biliyor,ben çalışıyorken benden çok kazandı hep,acaba mantıken düşünsem beni boşar mı diyorum
Ailem çok katı bu konuda,boşar seni diyorlar,bu arada bir çocuğum da var,gerçi benimki eşimden ama belli mi olur:kedi:

tabi diloşum böyle şeyler çok önemli
mesela ben japonca biliyorum, eşimi ona göre seçicem, ilerde bunun ezikliğini ne kendime ne ona yaşatmak istemem
ailem de asla japonca bilmeyen birine vermez beni :dilcikar:
gerisi faso fiso zaten, yok evliymiş, yok çocuğu varmış, onlara bakmazlar
gereksiz ayrıntı bence...

ben farketmez diyenlerdenim arkadaşım..diploma insana ne kazandırır ki iş imkanından başka..eşeğe altın semer takmışlar eşek yine aynı eşek olduktan sonra ne farkeder yani...senin bunu soruyor olman bile yaşadığın birliktelik adına çok büyük bir handikap.sen kişiliğine göre değerlendir herkesi aileni de bu konuda bilgilendir ve yönlendir..

ooooooooooooo

sende sorum çok be arkadaş..........ailenin egitimine ne diyeceginden çok....... adamı neden boşanmamış yada bu adamın çocuklarıy ne etcen......fisfisfis

a kızım ......demeleriyle ilgilenip o kısmı sorun etsen ......:olmaz:daha mantıklı degilimi.....nedense sen egitim kısmıyla ilgilenmişin...:uhm:

ne kadar mantıklısın........bu konuda bence sen kendini egitsen kardeş......:delphin:

Son düzenleme:
ben farketmez diyenlerdenim arkadaşım..diploma insana ne kazandırır ki iş imkanından başka..eşeğe altın semer takmışlar eşek yine aynı eşek olduktan sonra ne farkeder yani...senin bunu soruyor olman bile yaşadığın birliktelik adına çok büyük bir handikap.sen kişiliğine göre değerlendir herkesi aileni de bu konuda bilgilendir ve yönlendir..

bende bu lafı arıyordum..........

he valla eşek işte .......egitimde versen vermesen de eşşek yine eşektir.......kaydirigubbakcemile3

bu ne yaaaa.... işte bu konular yüzünden boş avakit harcıyoruz...

canım sorunu üstü kapalı anlatmasan
eğer yardım istiyorsan tüm gerçeğiyle ortaya koysan nasıl olur acaba?

evliymiş zaten sefkilin mühendis olsan nolur o kalfa olsa nolur :delphin:
ilişki bitmeli gamyoncuiremsu

evliymiş zaten sefkilin mühendis olsan nolur o kalfa olsa nolur :delphin:
ilişki bitmeli gamyoncuiremsu

niye biticekmiş, nolmuş evliyse boşanır -tatlicadiarzu-
önemli olan mesleklerin uyuşması, konumuz da o zaten
o da halledilir bi şekilde, sen de hemen ayrıl diyosun, evliye ayrıl demek kolay :mymeka:

yahu biraz önce başka bir başlıkta sorunu okudum evli2 çocuklu ve hatta boşanmamış biriydi sorunalr çokken şimdi pat diye bunu görünce şaşırdım arkdaşım sen bence sorununu açık açık yaz insanalrın kafası karışmasın orayada yazdım git kendine uygun adam gibi birini bul daha boşanmamış bile sen o adamın seninle evleneceğini düşünüyosan aklına yanarım diğer başlıkla açtığın konuda demişsinki adam sevmiyo ama ihtiyaçalrını karşılıyo sadece yaw git işine güzelim valla kızdım sana okumuşsun etmişsin ama yok yokkkk baksana yaptıkalrına mantıklı ol aileni boş yere üzme derimmm bide sorunalrı arkadaşalra açık açık anlat farklı başlıklarda değillll kolay gelsin boşanacağını sanma hadi boşnadı de ortada 2 tane çocuk varrrrrrr senin huzurun olcağınımı sanıyorsun sen KENDı DENGıNE GÖRE BıRıNı BULLLLLLLLLLLLLL diyorum sakın kızma sana kızdığım içinde

genç meslek sahibi bir kızın evli ve 2 çocuk babası bir adamdan ne gibi bir beklentisi olabilir ki

adam mı kalmadı yani. o 2 çocugun günahını nasıl çekeceksin arkadaşım mesleğinden önce bunu düşün...

niye biticekmiş, nolmuş evliyse boşanır -tatlicadiarzu-
önemli olan mesleklerin uyuşması, konumuz da o zaten
o da halledilir bi şekilde, sen de hemen ayrıl diyosun, evliye ayrıl demek kolay :mymeka:

tabi ya doğru yaşadığımız devri şaşırmışım ben :delphin:
ne yapsın yalan söylesin ailesine eczacı olduğunu söylesin -tatlicadiarzu-

Back
X