- Konu Sahibi deryacik55
kızlarr nerden başlasam bilemiorum ama çok bunaldım 2,5 aylık bir birlikteliğim var erkek arkadasımla nette tanıstım ilk görüşmemizde ondan cok hoslandım ama bitürlü bana sevgili gibi davranmıordu. ben nedenini sormaya basladım benmle sevgili olamayacagını bunun için önemli nedenlerinin oldugunu söylüordu. bende eger evli deilsen hersey aşılır diodum. sonunda bitmek üzere olan bir evliliği ve 2 cocugu oldugunu söyledi. yıkıldım. ayrılmak istedim. sonra bi şekilde devam ettik. buarada bosanması için 5 ayı var cünkü eşine ev aldı ve borcları bitirip bosanma kararı almışlar.
buarada o 31 yasında ve lise mezunu eczane kalfası bende mühendisim kamuda calısıorum. bosandıktan 1 yıl sonra ailemle tanısıp evlenmek istior benmle ama ben aileme 2 cocugunun oldugunu bosandıgını ve lise mezunu kalfa oldugunu söledigimde cok sorunlar cıkacak biliorum. aynı memleketteniz ve dogum günlerimiz bile aynı birbirimizi cok sevioruz ben mantıklı bakabiliorum ama o daha baglı bana ne yapsam bilmiorum lütfen akıl verin bana(((
2.5 aydır taıdığın, internetten tanştığın evli çocuklu bir adamla ilgili tek derdin lise mezunu olması olsun be arkadaşım....
2. kadın olmak, yuva yıkmak, ah almak, utanmak felan dert değil...
sen mühendissin o lise mezunu kalfa...
ailen etiket seviyor, ama evliyken ki ilişkinizi önemsemez...
peeehhh peeehhh peeehhhh...daha neler görecez...
şimdi bir,,, 2 çocuklu yuvayı bu mühendis hanım yıkmak üzere . ve tek derdi eğitim farkımıymış...
kkda şoklardan şoklara giriyorum.
:1shok::1shok:
ahanda . yukardaki gibi bakıyorum bu tarz konulara...